Užice

Kroz javno-privatno partnerstvo do novog prevoznika u gradskom i prigradskom prevozu u Užicu

Ekapija pre 5 dana
U budžetu Grada Užica opredeljena su sredstva za rešavanje problema u oblasti saobraćaja. Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Budimir Vujović navodi da se uskoro završava Studija taksi prevoza, o kojoj su održane dve javne rasprave, a… »

Vazduh zagađen u Pančevu, Beočinu, Subotici, Užicu, Valjevu…

Danas pre 5 dana
Radna grupa za zaštitu vazduha tvrdi da nema razloga za zabrinutost Nakon prvog sastanka Radne grupe za zaštitu vazduha iz Vlade je stiglo saopštenje u kome se navodi da je „prema informacijama Agencije za zaštitu životne sredine, koncentracija… »

Obuka za orezivače voća u Novoj Varoši

PP media pre 6 dana
Nova Varoš – Opštinska uprava Nova Varoš će u saradnji sa PSSS „Užice„ i Udruženjem proizvođača jagodičastog voća „Zlatni breg“ organizovati obuku za orezivače, pri čemu će udruženje „Zlatni breg“ sufinansirati deo troškova… »

Ovo je Jovan prvorođeni: Darovana prva užička beba u novoj godini! Mališan se rodio dva minuta posle ponoći

Kurir pre 6 dana
On je treće dete u porodici Rogić iz Bioske, a osim njega otac Ivan i majka Danijela imaju devetogodišnju ćerku Nedu i šestogodišnjeg sina Bogdana. UŽICE - Dečak Jovan je prva beba rođena u Užicu u novoj godini, samo dva minuta posle ponoći. On… »

Užice za sport u ovoj godini opredelilo 50, 2 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Užice - Članovi Gradskog veća su, na današnjoj sednici, prihvatili raspodelu sredstava u blasti sporta. Za sport je u ovoj godini planirano ukupno 50,2 miliona dinara i raspodelom je sportskim organizacijama i klubovima dodeljeno 32.960.000 dinara, za… »

Na današnji dan je preminuo Milenko Zablaćanski: Jednom odlukom je spasio život supruzi i sinu

Alo pre 5 dana
Glumac je uoči nesreće boravio sa suprugom Snežanom i mlađim sinom Nikolom u njihovoj vikendici u naselju Gajevi, koje se nalazi nedaleko od Zlatibora. Pre 12 godina na današnji dan, 22. januara, zauvek je prestalo da kuca srce glumca Milenka… »

Dvanaest godina od smrti: Na današnji dan poginuo nezaboravni Milenko Zablaćanski!

Srbija danas pre 5 dana
Spasio njihove živote! Pre 12 godina na današnji dan, zauvek je prestalo da kuca srce glumca Milenka Zablaćanskog, koji je preminuo na VMA u Beogradu nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 5. januara 2008. godine. On je izgubio život 17… »

Veliki podvig našeg sugrađanina Aleksandra u Francuskoj

Užice oglasna tabla pre 5 dana
Užice / Pariz – Aleksandar Vasiljević,u svojoj generaciji poznatiji kao Lima rođen je u Sevojnu 1980 godine.Imao je veoma teško detinjstvo i zbog porodičnih problema odrastao je u domu za nezbrinutu decu u Užicu.U domu je uspeo da stekne dosta… »

Užice je na vrhu: Sloboda slomila Radnički sa Krsta i osvojila Kup KSS

Mozzart sport pre 5 dana
MVP finala je centar Era, Dimitrije Nikolić koji je ubacio čak 37 poena. Ako pitate nekoga iz Užica kako se oseća povodom tekuće košarkaške sezone, verovatno će vam reći da sanja. Sloboda igra fantastično u Košarkaškoj ligi Srbije gde trenutno… »

Počela izgradnja regionalnog startap centra u Krčagovu

Ekapija pre 5 dana
U Komandno - nastavnom centru nekadašnje kasarne u Krčagovu počeli su radovi na izgradnji regionalnog Inovativnog start up centra, za šta je Grad Užice obezbedio sredstva preko konkursa za inovacije i tehnološki razvoj. Gradonačelnik Užica Tihomir… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Vedro
Vedro
7 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 9˚
sreda
Moguća slaba kiša
Moguća slaba kiša
0˚ / 5˚

Vesti dana »