Užice

Podrška roditeljstvu jedan od najvažnijih prioriteta u ovoj godini

Užice oglasna tabla pre 13 sati
Od 1. januara ove godine svakoj rođenoj bebi u Užicu sleduje 10 000 dinara umesto 5 hiljada, koliko je to bilo prošle godine. Majke trećeg i svakog sledećeg deteta mogu računati na 50 000 dinara, što je sa pomenutih 10 hiljada za svako rođeno dete… »

Plivanje za krst i na Vodicama

Zoom UE pre 14 sati
ZLATIBOR – Bogojavljensko plivanje za Časni krst održaće se i na Vodicama, potvrđeno je za ZOOM. Početak je od 12 časova, a plivaće se u neposrednoj blizini prodavnice, kao i prethodnih godina. Vodice su i prethodne godine bile jedna od retkih… »

Održana treća Rančolijada (VIDEO)

Zoom UE pre 17 sati
VOLUJAC – Na seoskom domaćinstvu Pavlović, nedaleko od Užica, po treći put održana je Rančolijada, svojevrsno takmičenje dece u zimskim sportovima. Prisutne mališane, ali i njihove roditelje, na ovu priredbu godinama privlači autentičan seoski… »

„Pukao mi je film, potegao sam sekiru“: U Užicu počelo suđenje za teško ubistvo, okrivljeni tvrdio: „Moja supruga je…

Užice oglasna tabla pre 17 sati
Siniša Tucović (25) iz Užica, optužen za teško ubistvo, danas na početku suđenja nije negirao da je sekirom udario Dalibora Mahmutovića (35), ali je porekao da ga je ubio iz navodne osvete jer je ovaj bio u vezi sa njegovom nevenčanom suprugom… »

Zelena pijaca “Lipa” izdaje lokale

Užice oglasna tabla pre 16 sati
Odlukom Grada Užica koja je donesena 31.10.2021. godine, Robna pijaca “Međaj” je prestala sa radom. Prodavci, vlasnici radnji su se izmestili u objekte Prve i Druge faze uređenja Zelene pijace. Građani koji su se snadbevali na Robnoj pijaci sada… »

Više od 200 hospitalizovanih, 2.700 pregleda u Zlatiborskom okrugu

RTV pre 17 sati
UŽICE - U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovan je 221 pacijent oboleo od kovida, od kojih je dvoje na respiratorima, saopštio je jutros Zdravstveni centar Užice. U poslednja 24 sata pregledano je čak 2.759 pacijenata, ostvareno 39 prijema i 26… »

Hospitalizovan 241 kovid pacijent

Zoom UE pre 17 sati
ZLATIBORSKI OKRUG – U bolnicama u Zlatiborskom okrugu ukupno je hospitalizovan 241 kovid pacijent. Na respiratorima su dve osobe, a tokom prethodnog dana 26 lica je otpušteno iz bolnica. U Užičkoj Opštoj bolnici je 70 kovid pacijenata, a u Kovid… »

U Zlatiborskom okrugu hospitalizovan 241 pacijent zaražen korona virusom

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Užice - Prema podacima ZC Užice, u bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovano je 241 pacijenata. U bolnici u Užicu smešteno je 70 obolelih, u bolnici u Krčagovu 87, u Priboju 39, u Prijepolju 20 i u Požegi po 21. Na respiratore su priključena… »

29,12 odsto Užičana izjasnilo se na referendumu (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 19 sati
“Na osnovu obrađenih podataka sa svih 89 glasačkih mesta na teritoriji Grada Užica na referendum je izašlo nešto više od 29 % Užičana (29,12) ili njih 18 771”, istakla je Milka Protić predsednica Izborne komisije grada Užica uz napomenu da… »

Pokret Zavetnici zatražio poništavanje rezultata referenduma

Danas pre 1 dan
Pokret Zavetnici zatražio je danas da se ponište rezultati referenduma o ustavnim promenama, jer, kako tvrdi, prema podacima dobijenim od kontrolora u svim većim gradskim sredinama pobedila je opcija „ne“. Sa svih reprezentativnih mesta stigli su… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
-10˚ / 3˚
četvrtak
Sneg
Sneg
-9˚ / 3˚

Vesti dana »