Užice

Nije do godina, već do UV zračenja

Politika pre 1 dan
Više od sto poljoprivrednika pregledano je u selu Krupac, nadomak Pirota, u okviru kampanje „Euromelanom” koja je počela u Srbiji i koja obuhvata preventivne preglede kože širom Srbije i edukaciju građana o pravilnom ponašanju na suncu, značaju… »

Miriše more usred sela Rasna kod Požege, brancini i hobotnice spremaju se na poseban način: Prijepoljac lovio u svim morima…

RINA pre 1 dan
Pretraga Registracija Miriše more usred sela Rasna kod Požege, brancini i hobotnice spremaju se na poseban način: Prijepoljac lovio u svim morima, a sada je svoj raj napravio na kopnu (FOTO) Požega - Sitno se odbrojava do sezone godišnjih odmora, a… »

Portreti vožda, knjaza i maršala jedan do drugog

Politika pre 1 dan
​Dela su izložena u nedavno renoviranoj sali na spratu užičkog muzeja, prostoru sada za ponos ustanovi. Užice – Portreti vožda, knjaza i maršala, nezaboravnih ličnosti koje su obeležile razne periode naše istorije, izloženi su jedan pored… »

„Znanjem do posla“ – javni poziv za poslodavce

Zoom UE pre 1 dan
UŽICE – U prostorijama Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga održan Info dan povodom predstavljanja Javnog poziva za poslodavce – Trening platforma za obuke na radnom mestu, osmogodišnjeg partnerskog projekta vlada Švajcarske i… »

Miriše more usred sela Rasna kod Požege: Prijepoljac lovio u svim morima, a sada je svoj raj napravio na kopnu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Požega - Sitno se odbrojava do sezone godišnjih odmora, a crnogorsko primorje svakako će biti i zbog mnogih srpskih državljana. Kada vas put navede magistralom ka Užicu i pre graničnog prelaza Gostun imaćete osećaj da ste već stigli na obalu. U… »

Zvezda odbranila duplu krunu - Katai majstorijama srušio Partizan (foto, video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Crvena zvezda 26. put je osvojila Kup (SFRJ 12 (1948, 1949, 1950, 1958, 1959, 1964, 1968, 1970, 1971, 1982, 1985, 1990), SRJ 7 (1993, 1995, 1996, 1997, 1999, 2000, 2002), SCG 2 (2004, 2006), Srbija 5 (2007, 2010, 2012, 2021, 2022). Crvena zvezda –… »

Čuvaj se psa! Ma, Svi mi... Ova hit poruka osvanula je na kapiji u jednom srpskom gradu, svako ko vidi natpis oplače od smeha

Kurir pre 4 sati
Srbi, kreativci! Ako nešto umemo, to je da nasmejemo sve oko nas! Tako već neko vreme deluje kao da se ljudi utrkuju ko će šaljiviju poruku ostaviti na automobilu ili pak na kapiji, posebno u manjim sredinama u Srbiji. Tako je u jednom srpskom gradu… »

Ekonomska škola Pirot domaćin Međunarodnog sajma virtuelnih preduzeća

Pirotske vesti pre 11 sati
U Ekonomskoj školi Pirot, ovih dana, održana je osma sednica Upravnog odbora Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovačkih i turističko-ugostiteljskih škola Srbije. Članovi Upravnog odbora su direktori škola iz Subotice, Bečeja… »

Gradonačelnica prisustvovala tradicionalnom plesu predškolaca na Gradskom trgu

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Užice - Plesom na Gradskom trgu užički predškolci oprostili su se od vrtića u kojima su boravili prethodnih godina. 392 predškolca učestvovala su tradicionalnoj manifestaciji, koju organizuje Predškolska ustanova Užice. Buduće đake prvake… »

U Ekonomskoj školi održana sednica Upravnog odbora Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovačkih i…

Plus online pre 10 sati
U Ekonomskoj školi Pirot je 23. i 24. maja 2022. godine održana osma sednica Upravnog odbora Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovačkih i turističko-ugostiteljskih škola Srbije. Članovi Upravnog odbora su direktori škola iz Subotice… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
15 ˚C
petak
Jaka kiša
Jaka kiša
13˚ / 28˚
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
6˚ / 19˚

Vesti dana »