Užice - vesti

Ovako će deca u školama nadoknaditi izgubljene časove: Đacima tri radne subote i raspusti kraći za dan

Srbija danas pre 5 sati
Tri radne subote, plus po jedan dan od prolećnjeg i letnjeg raspusta, za sada je srednja formula za naknadu pet propuštenih nastavnih dana u školama zbog produženja zimskog raspusta usled gripa
To važi za sve škole, osim za one u Užicu gde je raspust juče produžen do 1. marta jer epidemija gripa ne jenjava. Februarski deo zimskog raspusta trebalo je da bude završen 18, ali je na predlog ministra zdravlja Zlatibora... »

Evo Kako će đaci u Srbiji nadoknaditi produžen zimski raspust

Vesti online pre 13 sati
Tri radne subote, plus po jedan dan od prolećnog i letnjeg raspusta, za sada je "srednja formula" za nadoknadu pet propuštenih nastavnih dana u školama zbog produženja zimskog raspusta usled gripa.
To važi za sve škole, a izgleda da će najgore proći đaci u Užicu, jer će za razliku od ostatka Srbije imati da nadoknađuju nedelju dana više, s obzirom na to da je njima zbog epidemije gripa raspust produžen ukupno dve nedelje,... »

Organska hrana – hit u svetu i naša razvojna šansa

Politika pre 14 sati
Užice – Puna utisaka vratila se grupa poljoprivrednika užičkog, čačanskog i požeškog kraja sa 29. Međunarodnog sajma organske hrane „Biofah” u nemačkom gradu Nirnbergu, najvećeg takvog u svetu, održanog minulog vikenda. Putovalo je 26 domaćina koji proizvode organsku hranu, a to njihovo putovanje... »

Pogled iskosa: Srpske teme

Večernje novosti pre 19 sati
Ima kod njega i ptica grabljivica i vampira, jer život izvan grada ima i svoju mračnu stranu, majstor upućuje na oprez, kao što se dečje raduje kada slika belu jagnjad
Prošle godine je u izdanju Biblioteke “Ljubiša R. Đenić” iz Čajetine objavljena monografija “Srpske teme” slikara Obrada B. Jovanovića (Mionica kod Kosjerića, 1949). Jovanović je jedan od pokretača i organizatora osnivanja... »

Udes na Zlatiboru! Direktno se sudarli autobus i kamion, vetar i sneg izazvali nesreću

Večernje novosti pre 20 sati
Na magistralnom putu ka Crnoj Gori, preko Zlatibora autobus koji se kretao iz pravca Užica sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca
Na magistralnom putu ka Crnoj Gori, preko Zlatibora autobus koji se kretao iz pravca Užica sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. U udesu je učestvovalo i jedno putničko vozilo. Do sudara je došlo kasno sinoć... »

Led na putu preko Zlatibora, vozači oprez!

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Zlatibor – Sneg koji od ranih jutarnjih sati pada na Zlatiboru nije napravio zastoj u saobraćaju, ali je neophodna velika obazrivost u vožnji, jer je trenutna temeratura 10 stepeni ispod nule, rekao je za agenciju RINA direktor Puteva Užice Leko Korićanac. “S obzirom da je temperatura prethodnih... »

Humanitarni koncert za braću Kovačević

Užice oglasna tabla pre 20 sati
Humanitere zajedno sa Lokalnom kancelarijom za mlade Užice organizuju humanitarni koncert za braću Kovačević i pozivaju sve sugrađane koji su u mogućnosti da se priključe akciji na bilo koji način. Koncert će se održati u subotu 23. februara u Gradskom kulturnom centru u Užicu, sa počekom u 21,30... »

Istorija srpske pred publikom: Postavka u Istorijskom arhivu Užica

Večernje novosti pre 23 sata
Postavka je osvetlila period na kraju Velikog rata i trijumfalni pohod srpske vojske, koja je od okupatora oslobodila krajeve naseljene pravoslavnim, katoličkim i muslimanskim stanovništvom
IZLOŽBA dokumenata "Banjaluka 1918" Istorijskog arhiva Republike Srpske upriličena u Istorijskom arhivu Užica, privukla je veliku pažnju publike: postavka je osvetlila period na kraju Velikog rata i trijumfalni pohod srpske... »

Saobraćajka na Zlatiboru: Zbog jakog vetra sudarili se kamion i autobus, saobraćaj u kolapsu!

Srbija danas pre 1 dan
Na magistralnom putu ka Crnoj Gori, preko Zlatibora autobus koji se kretao iz pravca Užica sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca
U udesu je učestvovalo i jedno putničko vozilo. SAMO U TRAVELLAND-U URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA! SAMO U TRAVELLAND-U URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA! Do sudara je došlo zbog snega i jakog vetra koji je... »

Sudarili se autobus i kamion, vetar i sneg izazvali kolaps, saobraćaj u blokadi! (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Sudarili se autobus i kamion, vetar i sneg izazvali kolaps, saobraćaj u blokadi! (foto)
Na magistralnom putu ka Crnoj Gori, preko Zlatibora autobus koji se kretao iz pravca Užica sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.
U udesu je učestvovalo i jedno putničko vozilo. Do sudara je došlo zbog snega i jakog vetra koji je izazvao probleme na kolovozu, a u udesu nema povređenih. Pripadnici policije su na licu mesta i vrše uviđaj. Zbog sudara autobusa... »

Užice
nedelja

Delimično oblačno
-8 ˚C
ponedeljak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-6˚ / 2˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / 8˚

Tri osobe nastradale u Italiji od posledica jakog vetra

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane

Vučić danas u Rasinskom okrugu

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremenska prognoza: U Srbiji u nedelju ujutro hladno, tokom dana sunčano

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.