Užice

Sto godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Užice (FOTO/VIDEO)

Danas pre 10 sati
Dobrovoljno vatrogasno društvo Užice obeležilo je sto godina postojanja, a tom prigodom je na Trgu partizana organizovan prigodan program i prikaz osposobljenosti i veština pripadnika vatrogasno-spasilačkog bataljona u Užicu. Svečanost je počela… »

Užice: Pomoć za Luku

RTS pre 11 sati
Trinaestogodišnji Luka Bosiljčić iz Užica boluje od najtežeg oblika leukemije, kome su za dalje lečenje hitno potrebne matične ćelije. Njegovi drugovi iz odeljenja pozivaju sve zdrave osobe između 18 i 45 godina da daju uzorak krvi za upis u… »

Turistička organizacija Užice otpočela realizaciju projekta „E - CrossPass”

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Tuzla / Užice - U Tuzli je početnom konferencijom zvanično započet projekat „Jačanje pešačkog koridora u prekograničnoj oblasti Srbije i Bosne i Hercegovine E - CrossPass”. Projekat sufinansira Evropska unija u okviru finansijskog instrumenta… »

Arsić: Fudbalerke Spartaka potvrdile apsolutni primat u Srbiji (AUDIO)

RTV pre 13 sati
SUBOTICA - Fudbalerke Spartaka savladale su Crvenu zvezdu u finalu Kupa Srbije sa 2:0 i tako osvojile dvostruku krunu. Posle osvojenog domaćeg šampionata u neizvesnoj sezoni fudbalerke Spartaka stigle su i do duple krune. Dva tima koja su se i u… »

Za jačanje dualnog obrazovanja METŠ u Priboju dobija opremu u vrednosti 75 hiljada evra

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Priboj - Regionalna razvojna agencija „Zlatibor” iz Užica, u partnerstvu sa Inovaciono preduzetničkim centrom „Tehnopolis” iz Nikšića i Privrednom komorom Crne Gore, u narednih 16 meseci, realizovaće prekogranični projekat „Bijond”… »

Turistička organizacija Užice otpočela realizaciju projekta “E-CrossPass”

Užice oglasna tabla pre 12 sati
TUZLA – U Tuzli je juče početnom konferencijom zvanično započet projekat “Jačanje pešačkog koridora u prekograničnoj oblasti Srbije i Bosne i Hercegovine – E- CrossPass. Projekat “E-CrossPass” sufinansira Evropska unija u okviru… »

Večeras predstava „Ona koja raspušta vojske”

Glas Zaječara pre 13 sati
U zaječarskom teatru se od 8. do 15. juna održava 59. Festival profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić“. Večeras od 20.00h na repertoaru je predstava: „Ona koja raspušta vojske” Narodnog pozorišta Priština, sutra „4 ZIDA ili… »

„Terapija“ Regionalnog pozorišta na festivalu „Joakim Vujić“

Radio sto plus pre 16 sati
Glumci Regionalnog pozorišta nastupiće 14.juna sa predstavom „Terapija“ koja je izabrana među 28 koje su učestvovale u selekciji. Na festivalu “Joakim Vujić” učestvovaće i pozorišta iz Zaječara, Kruševca, Niša, Prištine, Užica i… »

Kolaps na putu kod Užica: Obrušilo se na stotine kubika kamenja, kiša stvorila odron

Užice oglasna tabla pre 16 sati
Jako nevreme u ovom području bilo je praćeno i krupnim gradom, zbog čega je na poljoprivrednim usevima pričinjena velika šteta. Obilna kiša koja je tokom popodnevnih sati pogodila novovaroški kraj napravila je kolaps na magistralnom putu ka… »

Povremene obustave saobraćaja u Ulici Isidore Sekulić

Užice oglasna tabla pre 16 sati
JP “Užice razvoj” obaveštava sugrađane da od ponedeljka 12.06.2023. godine počinju radovi na rekonstrukciji u ulici Isidore Sekulić. U zavisnosti od dinamike radova dolaziće do povremene obustave saobraćaja u prepodnevnim časovima. Planirani… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
14 ˚C
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
11˚ / 20˚
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
11˚ / 15˚

Vesti dana »