Užice - vesti

Besplatni pregledi građana nisu otkazani

Danas pre 33 minuta
Zabranjene posete u bolnicama u Užicu, Prijepolju i Priboju U svim bolnicama na području Zlatiborskog okruga su zabranjene posete pacijentima zbog porasta oboljenja sličnog gripu i nesigurne epidemiološke situacije u vezi sa morbilama u Srbiji.
S druge strane, preventivni i besplatni pregledi koji su građanima ponuđeni u nedelju, 25. februara, nisu otkazani. – Građani koji dolaze na preventivne preglede neće biti u kontaktu sa pacijentima koji su smešteni u bolnicama. U... »

Donacija Japana Domu zdravlja Užice

Danas pre 4 sata
Vlada Japana je donirala Domu zdravlja Užice 74.863 evra za kupovinu ambulantnih kola, stomatološkog rendgen aparata i ultrazvuka za ginekologiju.
Osim Užica, donacije je dobilo još jedanaest lokalnih organizacija u Srbiji čije projekte je podržala Vlada Japana sa ukupno 880.045 evra, a ugovori o tome su potpisani juče u Ambasadi Japana u Beogradu. Gradska uprava Užica je... »

Maloletnik ukrao puške iz magacina policije u Užicu

N1 Info pre 5 sati
Policija u Užicu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su ukrale rashodovane puške iz magacina policije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak iz Užica provalio u magacin iz kog je ukrao puške, koje je predao G.P. (23) i zauzvrat dobio novac. G.P. se sumnjiči da je zatim puške dao M.Š. (24), koji ih je sakrio na svom imanju.... »

Pronađene puške nestale iz policijskog magacina

Vesti online pre 10 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu rasvetlili krađu rashodovanih pušaka iz magacina policije i uhapsili tri osobe. Jedna maloleta.
Uhapšeni su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz policije. Postoje osnovi sumnje da je... »

Prete grip i morbile: U bolnicama u Užicu, Priboju i Prijepolju zabranjene posete

Blic pre 10 sati
Zdravstveni centar Užice, po preporuci Zavoda za javno zdravlje, zabranio je posete pacijentima u užičkoj, prijepoljskog i pribojskoj bolnici.
Primarni razlog je, kako je saopšteno iz ZC, nestabilna epidemiološka situacija respiratornih oboljenja i porast broja oboljenja sličnih gripu i respiratornih infekcija na području Zlatiborskog okruga. Posete su zabranjene i zbog... »

SNS iz Užica uvereni u pobedu: Stamatović će doživeti totalni debakl

Kurir pre 6 sati
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Užicu saopštio je danas da se približava četvrti mart, dan u kome će, kako kažu, lider partije u pokušaju, Milan Stamatović u Sevojnu doživeti "totalni debakl". "Što je dan izbora bliži, to su pokušaji kojima pribegava tvorac urbanističkog haosa na Zlatiboru... »

Slučaj ubistva mladića kod Tutinu: Predmet iz Novog Pazara prebačen u Užice

Sandžak press pre 6 sati
Apelaciono tužilaštvo iz Kragujevca delegiralo je iz Novog Pazara u Užice predmet u slučaju ubistva mladića Fahrudina Skarepa od strane pripadnika srbijanske policije, krajem septembra 2017. godine kod Tutina. Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je da se istraga dopuni, smatrajući da prethodno... »

Besplatni pregledi građana nisu otkazani

Danas pre 6 sati
Zabranjene posete u bolnicama u Užicu, Prijepolju i Priboju U svim bolnicama na području Zlatiborskog okruga su zabranjene posete pacijentima, zbog porasta oboljenja sličnog gripu i nesigurne epidemiološke situacije u vezi sa morbilama u Srbiji.
– Po preporuci Zavoda za javno zdravlje Užice, obzirom na nestabilnu epidemiološku situaciju respiratornih oboljenja i porasta broja oboljenja sličnih gripu i akutnih respiratornih infekcija na teritoriji Zlatiborskog okruga, kao... »

Puške iz magacina policije ukrao maloletnik

Radio 021 pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu rasvetlili su krađu rashodovanih pušaka iz magacina policije i uhapsili tri osobe, među kojima je i maloletnik.
Sumnja se da je 17-ogodišnjak iz Užica provalio u magacin iz kog je ukrao puške, koje je predao G.P. (23) i zauzvrat dobio novac. G.P. se sumnjiči da je zatim puške dao M.Š. (24), koji ih je sakrio na svom imanju, saopštila je... »

Ivica iz Užica je na 30. rođendan preživeo pad sa visine od 10 metara: Stena se obrušila na njega, gledao je smrti u oči, ali je nastavio dalje

Telegraf pre 10 sati
Tog 22. jula 2013. godine, Ivica je otišao na posao, i ne sluteći da to neće biti običan dan. Njegov zadatak bio je da se spusti niz stenu, i očisti delove koji su pretili da se obruše
Užičanin Ivica Domanović preživeo je pad sa visine od 10 metara. Na njega se obrušila stena koju je trebalo da obezbedi od urušavanja, prilikom probijanja puta za akvadukt u Jablanici. Ovaj nemili događaj nije ga pokolebao, i... »

Užice
petak

Sumaglica
1 ˚C
subota
Jak sneg
Jak sneg
-7˚ / 2˚
nedelja
Jak sneg
Jak sneg
-10˚ / -5˚

Zašto je ispao iz Lige Evrope? Partizan bez volje i želje u Plzenju

Blic sport  pre 3 sata  još 38 povezanih

Dokaz: Objavljena fotografija vozila Ivanovićevih ubica

Kurir  pre 7 sati  još 22 povezane

Bombaš sa Slobinim ordenom

Vesti online  pre 2 sata  još 18 povezanih

U ruskoj ambasadi obeležen Dan branilaca otadžbine

RTS  pre 39 minuta  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.