Užice - vesti

Počeo prvi Međunarodni filmski festival posvećen Stojanu Stivu Tešiću

Glas Zapadne Srbije pre 17 minuta
Užice - Sinoć je u Narodnom pozorištu u Užicu svečano otvoren prvi Međunarodni filmski festival dugometražnog igranog filma Stojan Stiv Tešić. Užička publika je imala priliku da nakon otvaranja pogleda filmsko ostvarenje „Braking Away“ za čiji scenario je Stojan Stiv Tešić dobio Oskara, saopšteno... »

Počeo prvi Međunarodni filmski festival posvećen Stojanu Stivu Tešiću

Užice oglasna tabla pre 2 sata
Sinoć je u Narodnom pozorištu u Užicu svečano otvoren prvi Međunarodni filmski festival dugometražnog igranog filma Stojan Stiv Tešić. Užička publika je imala priliku da nakon otvaranja pogleda filmsko ostvarenje „Braking Away“ za čiji scenario je Stojan Stiv Tešić dobio Oskara. Tom prilikom... »

Drama na Ponikvama: Zbog čega je smenjen Saša Savić i da li direktor aerodorma „sme da ima svoj stav“?

Tango Six pre 2 sata
Saša Savić smenjen je sa mesta direktora užičkog aerodroma Ponikve, za šta u javnosti preovladava stav da se iza toga kriju interesi vladajuće koalicije u Užicu, koju predvodi Srpska napredna stranka, da na to mesto postavi svog čoveka, ali i sukobi između njega i najužeg gradskog rukovodstva, piše... »

Putnici oduševljeni, lokacija pun pogodak: Posetili smo Prokop koji je postao Glavna železnička stanica u Beogradu

Srbija danas pre 3 sata
Obišli smo Glavnu železničku stanicu Prokop da bismo proverili kako se putnici snalaze
Stanica Prokop od juče je Glavna železnička stanica namenjena domaćim polascima i odlascima. Sa dosadašnje železničke stanice i dalje će saobraćati međunarodni vozovi dok će svi putnici koji se upute u recimo Užice, Suboticu, Šid... »

Otkrivena spomen ploča Ljubomiru Stojanoviću

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Užice - Spomen ploča sa imenom Ljubomira Stojanovića, znamenitog užičkog filologa, istoričara i političara, člana Srpske kraljevske akademije nauka, buduće Srpske akademije nauka i umetnosti juče je otkrivena na novoizgrađenoj stambeno – poslovnoj zgradi preko puta Doma zdravlja, na mestu gde se... »

Pet bronzi za učenike iz Srbije na takmičenju u Holandiji

RTV pre 16 sati
RTS: Pet bronzi za učenike iz Srbije na takmičenju u Holandiji
BEOGRAD - Učenici iz Srbije osvojili su pet bronzanih medalja na Međunarodnoj juniorskoj naučnoj olimpijadi, koja je održana u Holandiji.
Na svetskom takmičenju iz hemije, biologije i fizike za učenike uzrasta do 15 godina, bronzane medalje su osvojili: Dobrica Jovanović i Miloš Milićev iz Matematičke gimnazije, Anja Petrović i Maša Đurić iz OŠ "Nikolaj... »

Bronza stiže iz holandije: Naši đaci osvojili pet medalja na Međunarodnoj naučnoj olimpijadi

Blic pre 16 sati
Učenici iz Srbije osvojili su pet bronzanih medalja na Međunarodnoj juniorskoj naučnoj olimpijadi, održanoj u Holandiji od 3. do 11. decembra.
Na svetskom takmičenju iz hemije, biologije i fizike za učenike uzrasta do 15 godina, bronzane medalje su osvojili: Dobrica Jovanović i Miloš Milićev iz Matematičke gimnazije, Anja Petrović i Maša Đurić iz OŠ "Nikolaj... »

Alempijević otišao iz Užica: Bilo mi je odlično u Partizanovoj školi

Sportski žurnal pre 1 dan
Slobodu napustio vezista iz škole crno-belih Aleksandar Alempijević
Aleksandar Alempijević (29), bivši vezista u Omladinskoj školi Partizana, prepoznatljiv je po brzoj, borbenoj igri, sa velikim radijusom kretanja i profesionalnim odnosom na terenu. Kasnije prvotimac Javora, OFK Beograda,... »

Otkrivena spomen ploča akademiku Ljubomiru Stojanoviću

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Danas, 11.decembra u 10.00 časova otkrivena je spomen ploča akademiku Ljubomiru Stojanoviću, na mestu gde se nalazila njegova rodna kuća, preko puta Doma zdravlja u Užicu. Ljubomir – Ljuba Stojanović bio je srpski državnik, političar i filolog, redovni član Srpske kraljevske... »

(Foto) Marko je oženio 20 godina mlađu albanku: Išao je 3 puta u Albaniju, ostavio 50 evra ispod šolje, kupio zlatan lanac i sat...

Press pre 1 dan
Marko Milutinović iz sela Drežnik kod Užica godinama je tražio ženu sa kojom bi stupio u brak, ali kako su godine prolazile, a žene ni na vidiku, odlučio je da se oženi Albankom.
Raspitivao se duže vreme, išao nekoliko puta na Skadar, ali svi su tražili po 3-4.000 evra da mu dovedu ženu. Onda je uz pomoć snajke, koja je imala rodbinske veze u Albaniji, upoznao dvadestrogodišnju Manjolu. Iako je skoro dve... »

Užice
četvrtak

Delimično oblačno
10 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 13˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
-5˚ / 11˚

Vučić se danas sastaje s Makronom

Novi magazin  pre 30 minuta  još 13 povezanih

Milojević pred derbi: Nema razloga da budemo rasterećeni

Sportski žurnal  pre 36 minuta  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.