Užice - vesti

U više akcija uhapšeno 12 osoba zbog imovinskih delikata

B92 pre 8 sati
B92: U više akcija uhapšeno 12 osoba zbog imovinskih delikata
Beograd -- Policija je u više odvojenih akcija širom Srbije uhapsila 12 osoba i podnela krivične prijave protiv četvoro zbog sumnje da su izveli 38 krivičnih dela.
U Užicu je uhapšen 40-godišnji Ž.T, osumnjičen da je od 2015. do 2018. godine od 36-godišnje žene prisvojio skoro 9,5 miliona dinara time što ju je nakon smrti njenog oca doveo u zabludu da će sa nje i njene majke skinuti crnu... »

Uhapšen jer je obećavao skidanje crne magije za 9,5 miliona

Danas pre 3 sata
Policija je u više odvojenih akcija širom Srbije uhapsila 12 osoba i podnela krivične prijave protiv četvoro zbog sumnje da su izveli 38 krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata, saopštio je MUP.
U Užicu je uhapšen 40-godišnji Ž. T., osumnjičen da je od 2015. do 2018. godine od 36-godišnje žene prisvojio skoro 9,5 miliona dinara time što ju je nakon smrti njenog oca doveo u zabludu da će sa nje i njene majke skinuti crnu... »

Uhapšeno 12 osoba zbog imovinskih delikata

Studio B pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata, uhapsili su u više odvojenih akcija 12 osoba, saopštio je danas MUP.
Zbog ovih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku protiv još četiri osobe. Svi oni sumnjiče se da su izvršili 38 krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata. U Užicu je uhapšen Ž.T. (40) zbog postojanja... »

Sneg na putevima u Srbiji, u Beogradu komunalci "u tri smene"

N1 Info pre 8 sati
Javno preduzeće "Putevi Srbije" je na osnovu izveštaja Štaba zimske službe saopštilo da je u podne snega bilo na mnogim putevima, ne samo u planinama. U Beogradu je zasedao Štab za vanredne situacije.
Na putevima najviše, "A kategorije prvog pririteta održavanja" snega ima do pet santimetara na deonicama u okolini Ivanjice, Novog Pazara, Užica, Raške, Ribarića, Valjeva, Šapca, Prištine, Prijepolja, Vranja i drugde. Zbog niske... »

Premijera komada „Ali grad me je štitio“ u NP Užice

Danas pre 8 sati
Jalovost otpora i žilavost kapitalizma Premijerno izvođenje komada „Ali grad me je štitio“, po tekstu Tanje Šljivar i u režiji Bojana Đorđeva, publika će moći da pogleda večeras od 20 časova, na velikoj sceni NP Užice.
Komad, koji je mlada autorka napisala 2015. godine, dešava se u martu iste godine, kada su građani Frankfurta na Majni protestovali zbog otvaranja još jednog frankfurtskog nebodera – nove zgrade Evropske centralne banke. „Delom... »

Snega ima na mnogim putevima Srbije

Radio sto plus pre 8 sati
JP "Putevi Srbije" je na osnovu izveštaja Štaba zimske službe danas saopštilo da je u podne snega bilo na mnogim putevima, ne samo u planinama. Na putevima najviše, "A kategorije prvog pririteta održavanja" snega ima do pet santimetara na deonicama u okolini Ivanjice, Novog Pazara, Užica, Raške,... »

Mukama užičana nema kraja: Krivična prijava odgovornom iz FK Sloboda iz Užica!

Kurir pre 9 sati
Policija u Užicu podnela je krivičnu prijavu protiv odgovornog lica FK "Sloboda" iz tog grada zbog sumnje da je utajio porez.
U saopštenju MUP-a se precizira da se on sumnjiči da u periodu od februara 2015. do maja 2017. godine nije obračunao, iskazao na poreskoj prijavi niti uplatio odgovarajuće poreze i doprinose na isplaćene zarade i premije... »

Uhapšen Užičanin zbog ,,skidanja crne magije“

Užice oglasna tabla pre 10 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su Ž.T. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prevara. Sumnja se da je on tridesetšestogodišnju ženu, nakon smrti njenog oca, doveo u zabludu da će sa nje i njene majke skinuti crnu magiju, zbog koje je navodno... »

Doktor Sead Porović ne može i peti put uzastopno da bude v.d.

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Prijepolje – Privredni sud u Užicu zaključkom je obavezao Dom zdravlja u Prijepolju da se drži zakona, konstatujući da jedan čovek ne može pet puta uzastopno da bude postavljen na za vršioca dužnosti direktora. Reč je o dr Seadu Poroviću koji je za privremenog rukovodioca zdravstvene kuće u ovom... »

Književno veče Muharema Bazdulja u Narodnoj biblioteci Užice

Užice oglasna tabla pre 12 sati
U Narodnoj bibliteci Užice u petak, 14. decembra, sa početkom u 18 časova održaće se književno veče na kome će se predstaviti naš istaknuti novinar, publicista i književnik Muharem Bazdulj. Rođen je 19. maja 1977. godine u Travniku, diplomirao i magistrirao na Filozofskom fakultetu u Sarajevu... »

Užice
petak

Jak sneg
-2 ˚C
subota
Jak sneg
Jak sneg
-6˚ / -2˚
nedelja
Sneg
Sneg
-8˚ / -1˚
©2018 Netmark d.o.o.