Užice

Veliki obrt: Stigla zima, ali samo na koji dan (foto, video)

Mondo pre 12 sati
Posle sunčane srede i prolećnih 20 stepeni, ponovo nagli pad temperature. U većini mesta temperatura danas niža za deset stepeni. Tokom noći je u Beogradu pao sneg. Veje i po Srbiji. Posle sunčane srede i prolećnih 20 stepeni, ponovo nagli pad… »

Havarija na barskoj pruzi: Granje palo pod teretom snega, pokidalo kontaktnu mrežu, tri voza satima stoje

Blic pre 7 sati
Saobraćaj na barskoj pruzi između Kosjerića i Valjeva pet sati je u bio prekidu zbog havarije na kontaktnoj mreži u blizini železničke stanice Lastra. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, jutros oko sedam sati grane drveća pod teretom snega… »

Od 15. – 19.jula MOSI u Novoj Varoši – Užice se sprema organizaciono i za sportski primat

Užice oglasna tabla pre 2 sata
Na 27. sednici Skupštine opštine Nova Varoš doneta je odluka da se sportska manifestacija 57. MOSI održi od 15 . – 19. jula 2020. godine. Grad Užice sa optimizmom očekuje ovogodišnje Mosi, kao i sledeće, da bi 59. MOSI igre koje će se održati… »

Mogu da stanu u damsku rukavicu – ultra, mini i mikro knjige izložene u Užicu

RTS pre 6 sati
U užičkoj Narodnoj biblioteci otvorena je izložba minijaturnih knjiga iz Fonda Narodne biblioteke Srbije „Minijatura na zrnu graška“. Među 38 eksponata najviše pažnje privlače dve ultra-mikro-mini nemačke knjige dimenzija 6 x 6 milimetara u… »

Želi rukovanje sa ruskim predsednikom: Na putu do Putina, Milovan stigao do Subotice

Večernje novosti pre 7 sati
U pohodu do ruske prestonice, na koji je krenuo peške, na Sretenje, "Užički Supermen" juče stigao do granice Srbije i Mađarske. Želja mu je da se rukuje sa ruskim predsednikom. NA Sretenje, Milovan Milutinović (72) krenuo je peške iz svog Užica… »

Monodrama „E moj Todore“ večeras u Užicu

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Užice - Lik Todora Trajkovića, šumadijskog seljaka oživeće večeras u Gradskom kulturnom centru u Užicu mladi glumac Janko Radišić, koji potpisuje adaptaciju teksta i režiju. Todor Trajković je šumadijski seljak koji jednoga dana odlučuje da… »

Vratila se zima: U užičkom kraju osvanulo više od 30 cm snega, neprohodan deo seoskih puteva foto

Kurir pre 11 sati
U višim predelima užičkog kraja jutros je osvanulo je više od 30 cm teškog, mokrog snega, a pod belim pokrivačem je i samo Užice. Na ovom području je do iza ponoći padala kiša a onda se na grad i okolinu spustila prava zimska mećava pa je za… »

40 miliona dinara za unapređenja kvaliteta vazduha kroz mere energetske efikasnosti (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 11 sati
Grad Užice je ove godine, za sufinansiranje nabavke kotlova na pelet i gas, izradu termoizolacije i zamenu stolarije u individualnim stambenim objektima i stambenim zgradama izdvojio ukupno 40 miliona dinara. Javni poziv za mere energetske efikasnosti… »

Mladi Ivan Filipović ulovio mladicu u Đetinji na užičkoj plaži

Užice oglasna tabla pre 11 sati
Mladi ribolovac Ivan Filipović iz Užica juče je po lepov vremenu oko 10h ulovio mladicu u Đetinji kod užičke plaže. Kako kaže Ivan za naš portal, „Iako sam imao mušičaraki u jurio lipljana na plaži ulovio sma mladicu oko 3 kg. Borba je… »

Na Međunarodnom sajmu organske hrane u Nemačkoj predstavili se proizvođači iz Arilja, Užica i Ljubovije

Užice oglasna tabla pre 16 sati
U okviru Nacionalnog paviljona Srbije, jedanaest srpskih organskih proizvođača predstavilo je svoj širok proizvodni asortiman na Međunarodnom sajmu organske hrane u Nirnbergu, u Nemačkoj, navodi se na sajtu Razvojne agencije Srbije. Srpske kompanije… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Vedro
Vedro
-3 ˚C
petak
Sneg
Sneg
-4˚ / 3˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 11˚

Vesti dana »