Užice

Zabranjene posete u užičkoj bolnici

Užice oglasna tabla pre 23 sata
UŽICE – Zabranjene su posete pacijentima u užičkoj bolnici, saopšteno je iz ove ustanove. „Odluka je donesena kako bi se sprečilo širenje respiratornih infekcija pa su sve posete strogo zabranjene“, saopšteno je iz užičke bolnice. Izvor… »

Duplirana sredstva za mere smanjenja zagađenosti vazduha u Užicu

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Užice - Užice će ove godine, u cilju smanjenja aerozagađenosti, uložiti 40 miliona dinara, duplo više novca nego što je probitno planirano. Budžetom za 2020. Užice je najpre opredelilo 20 miliona dinara za subvencije građanima koji žele da… »

Beograd i Sarajevo i u nedelju među najzagađenijima na svetu

Slobodna Evropa pre 2 dana
Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine republike Srbije, u Beogradu su jako zagađene opštine Stari grad i Novi Beograd, kao i gradovi Beočin, Niš, Pančevo, Smederevo, Valjevo, Bor, Kosjerić. Dodaje se da je nešto bolja situacija u… »

Vazduh u Beogradu ponovo jako zagađen

Politika pre 2 dana
U Beograd i još nekoliko gradova u Srbiji i danas je vazduh zagađen. Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, jako zagađeni su Stari grad u Beogradu i Novi Beograd, kao i centar Beočina, Niš, Pančevo, Smederevo, Valjevo, Bor, Kosjerić… »

Užičani se rastali sa jednim od svojih najboljih košarkaša-Dušanom Kutlešićem

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Nakon 17 neverovatnih kola, tokom kojih je Sloboda došla na samo korak do ostvaranja sna i plasmana u ABA 2 ligu, došlo je vreme da se Užičani rastanu sa jednim od svojih najboljih košarkaša. Dušan Kutlešić koji je među Rosonerima od početka… »

Vazduh u Beogradu ponovo jako zagađen

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – U Beograd i još nekoliko gradova u Srbiji i danas je vazduh zagađen. Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, jako zagađeni su Stari grad u Beogradu i Novi Beograd, kao i centar Beočina, Niš, Pančevo, Smederevo, Valjevo… »

Građani oprezno: Opet izmereno veliko zagađenje u gradovima u Srbiji!

Srbija danas pre 1 dan
Prema poslednjem merenju, u Beogradu je izmeren nivo od 185 jedinice zagađujućih čestica, nekoliko puta više od dozvoljenog nivoa. Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, jako zagađeni su Stari grad u Beogradu i Novi Beograd, kao i… »

Duplirana sredstva za mere smanjenja zagađenosti vazduha u Užicu

Blic pre 2 dana
Užice će ove godine, u cilju smanjenja aerozagađenosti, uložiti 40 miliona dinara, duplo više novca nego što je probitno planirano. Budžetom za 2020. Užice je najpre opredelilo 20 miliona dinara za subvencije građanima koji žele da poboljašju… »

Promocija knjige „Znameniti profesori Užica“ u čajetinskoj biblioteci

Užice oglasna tabla pre 2 dana
U četvrtak, 30. januara 2020. godine u 19 časova u sali Biblioteke u Čajetini biće održana promocija knjige „Znameniti profesori Užica“, autora Slobodana Radovića. Slobodan Radović, magistar filološkoh nauka, bavi se školskom istoriografijom… »

U Užicu formiran Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS)

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), kao i Srpske kraljevske omladine (SKO) osnovani su danas u Užicu. Za predsednika GO POKS u Užicu izabran je Jovan Šućurović, inženjer zaštite na radu, dok će Srpsku kraljevsku omladinu u tom… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Vedro
Vedro
5 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 9˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
-1˚ / 8˚

Vesti dana »