Užice

Promocija knjige „Znameniti profesori Užica“ u čajetinskoj biblioteci

Užice oglasna tabla pre 2 dana
U četvrtak, 30. januara 2020. godine u 19 časova u sali Biblioteke u Čajetini biće održana promocija knjige „Znameniti profesori Užica“, autora Slobodana Radovića. Slobodan Radović, magistar filološkoh nauka, bavi se školskom istoriografijom… »

U Užicu formiran Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS)

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), kao i Srpske kraljevske omladine (SKO) osnovani su danas u Užicu. Za predsednika GO POKS u Užicu izabran je Jovan Šućurović, inženjer zaštite na radu, dok će Srpsku kraljevsku omladinu u tom… »

Prijem za najuspešnije Užičane u 2019. godini (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 3 dana
Danas je u Svečanoj sali Gradske kuće upriličen prijem za najuspešnije Užičane u 2019. godini, za one koji su u protekloj godini ozbiljnim, kontinuiranim radom uspeli da ostvarite izuzetne rezultate. Zamenik gradonačelnika Užica Ivan… »

Rebalansom predloženo još 20 miliona dinara za zaštitu životne sredine

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - Gradsko veće utvrdilo je predlog prvog ovogodišnjeg rebalansa užičkog budžeta. Posle analize ostvarenih prihoda u prethodnom kvartalu po osnovu prihoda na zarade i pokazatelja, prihodovna strana uvećana je za 25 miliona dinara. Rebalansom… »

Osmoro učnika Gimnazije „Svetozar Marković“ na bilbordu

Jug press pre 2 dana
NIŠ Osmoro talentovanih učenika niške Gimnazije „Svetozar Marković“ u Nišu našlo se na bilbordima koji su na inicijativu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja postavljeni u nekoliko gradova Srbije, Beogradu, Nišu, Kragujevcu… »

Srbija u ljubičastom: Veliko zagađenje danas širom zemlje (podaci po gradovima)

Večernje novosti pre 3 dana
U Beogradu je jutros u 8 časova izmeren nivo od 235 jedinice zagađujućih čestica, što je tri puta više od dozvoljenog nivoa. Sunce, lepo vreme, bez magle. Ovako je u subotu jutro izgledao Beograd, kao i pojedini gradovi u Srbiji, ali samo na prvi… »

Opet zagađenje! AirVisual: Beograd drugi na listi, u Užicu jedva dišu

Mondo pre 3 dana
U Beogradu je i danas veliki stepen zagađenosti, prema podacima koje je objavio svetski portal za merenje štetnih materija u vazduhu AirVisual. U Užicu i Pančevu upaljen "ljubičasti alarm". U Beogradu je i danas veliki stepen zagađenosti, prema… »

Kragujevački đaci na bilbordima Ministarstva prosvete “Izuzetni učenici Srbije”

iKragujevac pre 3 dana
Međsu talentovanim učenicima čije su se fotografije našle na bilbordima koje je Ministarstvo prosvete postavilo širom Srbije našli su se i učenici Prve kragujevačke gimnazije. Mihajlo Šundović, Vuk Lazović i Dušan Tenjović izabrani su da budu… »

Sloboda bi da se vrati u pobednički ritam, okk Beograd za odličan pet

Mozzart sport pre 3 dana
Čak pet utakmica Košarkaške lige Srbije je na programu ove subote. Minulo kolo u domaćem šampionatu poslalo je neke zaista lepe slike i dešavanja u etar. Nakon odigranog derbija u Užicu između domaće Slobode i gostujućeg Borca iz Čačka… »

Lica izuzetnih učenika na bilbordima širom Srbije

RTS pre 3 dana
Beograd, Novi Sad, Niš, Užice, Kragujevac i Čačak ovih dana dobili su prave ukrase – ukupno 38 bilborda sa fotografijama talentovanih učenika, osvajača međunarodnih nagrada iz informatike, robotike, fizike, hemije, matematike, muzike... Bilbordi… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Vedro
Vedro
6 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 9˚
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
-1˚ / 8˚

Vesti dana »