Užice

Za Ponikve obezbeđeno 300 miliona: "Jugoimport SDPR" planira industrijsku zonu

Večernje novosti pre 4 dana
„AERODROMI SRBIJE” raspisali su tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za sanaciju piste, okretnice, rulne staze i osnovne staze, sistema za odvodnjavanje, kanalizacije i platforme za avione na aerodromu Ponikve, nadomak Užica. Kompanija… »

Akademija strukovnih studija učestvuje u projeku „Digitalni model nastave u visokom obrazovanju“ (VIDEO)

Zoom UE pre 4 dana
UŽICE – Ove godine Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija dobila je novac da realizuje projekat pod nazivom „Digitalni model nastave u visokom obrazovanju“, koji će studentima omogućiti da od kuće obavljaju stručnu prasku. Ovaj projakat… »

Novozaraženih 109 u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 4 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Korona virus je potvrđen kod još 109 osoba u Zlatiborskom okrugu od kojih je u Užicu 34, Priboju 15, Prijepolju 12, Arilju 11, Novoj Varoši 10, Požegi 9, Sjenici 8, Bajinoj Bašti 6 i u Kosjeriću 4 novozaražena. Od početka… »

Bespovratna sredstva za inovativna rešenja u sektoru zdravlja i zaštite životne sredine na lokalnom nivou

Nedeljnik pre 4 dana
Kako bi podržale razvoj inicijativa i inovacije na lokalnom nivou u sektoru zdravlja i zaštite životne sredine, Švajcarska i Nemačka razvojna saradnja raspisale su konkurs za inovativna rešenja koji je upućen svim lokalnim organizacijama civilnog… »

U Zlatiborskom okrugu 109 novoinficiranih

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas na teritoriji Zlatiborskog okruga COVID-19 je potvrđen kod 109 lica. Najviše novoinficiranih registrovano je u Užicu – 34, slede Priboj – 15, Prijepolje – 12, Arilje – 11, Nova Varoš – 10, Požega… »

Kreće letnja sezona saobraćaja na „Šarganskoj osmici“, voz „Nostalgija” ponovo na šinama

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Užice - Ovogodišnja letnja sezona saobraćaja turističkog voza „Nostalgija“ u muzejsko - turističkom kompleksu „Šarganska osmica“ počela je 1. aprila i trajaće do 31. oktobra. Muzejski voz „Nostalgija“, sastavljen od restauriranih… »

Radijatori ostaju topli i po završetku grejne sezone

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Užice - Iako se grejna sezona zvanično završava danas, JKP „Gradska Toplana“ nastavlja sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije svojim korisnicima. Razlog je zahlađenje koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod. „Proizvodnja i… »

Deo Užica bez vode

Danas pre 4 dana
Zbog pucanja primarnog cevovoda u Lužničkoj ulici, kojim se napaja rezervoar u naselju Kapetanovina, deo Užica je jutros bez vode za piće. Havarija se dogodila jutos oko pet časova, a ekipe užičkog Vodovoda su na terenu i pokušavaju da reše… »

Briga za najmlađe Užičane od rođenja

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Užice - Drugu godinu zaredom Grad Užice realizuje akciju podele autosedišta za sve novorođene bebe na području grada. Za tu namenu izdvojena su sredstva u iznosu od 2,8 miliona dinara. Ove godine nabavljeno je 650 sedišta, što je za 50 više nego… »

Radijatori topli i posle 15. aprila

Zoom UE pre 5 dana
UŽICE – Radijatori oko 6 300 korisnika usluga Gradske toplane Užice biće topli i nakon 15. aprila, sve dok spoljne temperature budu ispod 12 stepeni, rekao je izvršni direktor tog javno komunalnog preduzeća Branko Filipović. On je naveo da je zbog… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Sipeća kiša
Sipeća kiša
5 ˚C
utorak
Kiša
Kiša
3˚ / 11˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 14˚

Vesti dana »