Užice

Uhapšen muškarac u Kraljevu zbog primanja mita od 2.000 evra

Novi magazin pre 8 dana
Policija u Užicu uhapsila je G.T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestаrа i zdrаvstvenih tehničаrа u ogrаnku Užice zbog traženja i primanja mita od 2.000 evra kako bi muškarcu iz tog grada pomogao da zasnuje radni odnos, saopšteno je… »

Borba na moravici: Mazut skupljali celu noć

Mondo pre 8 dana
Sektor za vanredne situacije i Srbija vode pritekli su u pomoć opštini Ivanjica kako bi što brže sanirali problem sa naftnom mrljom koja čitav dan pluta rekom Moravicom. Mazut, zasad, nije krenuo put Arilja. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Tri… »

Borba sa mazutom u Moravici trajala čitavu noć

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Ivanjica - Sektor za vanredne situacije i Srbija vode pritekli su u pomoć opštini Ivanjica kako bi što brže sanirali problem sa naftnom mrljom koja čitav dan pluta rekom Moravicom. Tri cisterne iz Uba, sat iza ponoći, stigle su u Zavod za… »

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd - Bar

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Bar trenutno je u prekidu zbog kvara na kontaktnoj mreži, koji se danas u 16.45 dogodio na deonici Valjevo - Valjevski Gradac, saopštile su večeras "Infrastrukture železnice Srbije". Zbog kvara na… »

Završeni radovi na rekonstrukciji puteva u MZ Ljubanje vredni 8 miliona dinara

RINA pre 8 dana
Užice - U poslednjih nekoliko nedelja intezivirani su radovi na izgradnji putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Ljubanje. Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj je, prilikom današnjeg obilaska radova, istakao da je ove godine za radove u… »

Uhapšen rukovodilac Komore medicinskih sestra u Užicu: Uzeo 2.000 evra da bi zaposlio jednog čoveka

Telegraf pre 8 dana
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija u Kraljevu uhapsila je G. T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca… »

Bračni par Abramović nisu narodni heroji

Politika pre 8 dana
Javljam se povodom teksta „ Portret bez rama, Marina Abramović, zvezda performansa” objavljenog 11. avgusta 2019. Tekst počinje rečima: „Narodni heroji Danica i Vojin Abramović pobrinuli su se da njihova ćerka Marina svake godine slavi… »

Zatvara se vijadukt, evo kako će se odvijati saobraćaj kroz grad

Morava info pre 8 dana
ČAČAK – Zbog izvođenja radova na betonjiranju oštećenih stubova na vijaduktu, na obilaznici oko Čačka, danas u 16:00 sati doći će do obustave saobraćaja, rečeno je agenciji MNA u Putevima Srbije. Obustava saobraćaja biće na snazi do 25… »

14 godina od ubistva pevačice iz Užica, glavom platila vezu sa kriminalcem!

Alo pre 8 dana
Očajna majka i dalje se bori da sazna punu istinu o ćerkinom ubistvu. Za sve ove godine niko me nije udostojio odgovora ko je ubio moju ćerku. Ona je zaslužila bar toliko da se njen ubica privede pravdi, kaže Mica Ćosić, majka pevačice Tanje, koja… »

Ubistvo pevačice iz Užica punih 14 godina i dalje misterija: Tanju razneli bombom još 2005, a ubica još nije pronađen…

Kurir pre 8 dana
Za sve ove godine niko me nije udostojio odgovora ko je ubio moju ćerku. Ona je zaslužila bar toliko da se njen ubica privede pravdi, kaže Mica Ćosić, majka pevačice Tanje, koja je 2005. razneta bombom podmetnutom pod automobile. Punih 14 godina… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 29˚
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
17˚ / 28˚

Vesti dana »