Užice

SSP – Eko plan za spas Srbije

Glas Šumadije pre 1 dan
Stranka slobode i pravde predstavila je hitan „Eko plan za spas Srbije” koji se sastoji od konkretnih mera za zaštitu: vazduha, zemljišta i vode. Igor Radošević, predsednik Odbora za ekologiju Stranke slobode i pravde, naglasio je da godišnje u… »

Radošević (SSP): U Srbiji zbog zagadjenog vazduha godišnje umre 10.000 ljudi

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Odbora za ekologiju Stranke slobode i pravde (SSP) Igor Radošević izjavio je danas da godišnje u Srbiji zbog zagadjenja vazduha umre 10.000 ljudi, ali da država i pored toga ne preduzima gotovo ništa kako bi obezbedila čist vazduh… »

Radošević (SSP): U Srbiji zbog zagađenog vazduha godišnje umre 10.000 ljudi

Danas pre 1 dan
Predsednik Odbora za ekologiju Stranke slobode i pravde (SSP) Igor Radošević izjavio je danas da godišnje u Srbiji zbog zagađenja vazduha umre 10.000 ljudi, ali da država i pored toga ne preduzima gotovo ništa kako bi obezbedila čist vazduh… »

Zagađenje vazduha: Zašto nas prikazuju kao crnu mrlju Evrope i kako to ispraviti?

Nedeljnik pre 1 dan
Branislav Petkovic / Alamy / Alamy / Profimedia U godinama za nama slušali smo kako građani Pančeva i Bora udišu vazduh veoma lošeg kvaliteta. Česta obaveštenja građanima tih gradova da u određenim trenucima bez potrebe ne izlaze iz svojih… »

Užice: Najviše novca za medije bliske vlasti

Danas pre 1 dan
Predlozi za sufinansiranje medijskih projekata u Užicu Iz budžeta Užica za sufinansiranje medijskih projekata, a prema predlogu komisije, najviše novca, i ove godine, pripašće medijima koji su bliski vlasti i onima koji prema njoj izbegavaju… »

Završeno asfaltiranje prvog od preostalih sedam putnih pravaca u MZ Krčagovo

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice - U Mesnoj zajednici Krčagovo danas je završeno asfaltiranje još jednog od ukupno sedam putnih pravaca, koliko ih je preostalo po ugovorima iz prošle godine. Reč je o putnom pravcu u Vrelima u dužini od 125 metara, čijem završetku se… »

Skoro 65 000 vakcinisanih u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 2 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – U Zlatiborskom okrugu vakcinu protiv korona virusa primilo je ukupno 65 467 građana, dok je 43 062 revakcinisano. Od svih proizvođava građani su najviše birali Sinofarmovu vakcinu, čak njih oko 46 300. Poslednja doza 3600… »

Počinju pripremne aktivnosti za izgradnju obilaznice oko Užica

Zoom UE pre 2 dana
BEOGRAD – Na prvom sastanku Radne grupe za realizaciju projekta obilaznice oko Užica, u Ministarstvu građevinasrtva, danas je dogovoreno da se u toku sledeće sedmice počne sa razgovorima o izboru partnera za realizaciju projekta, kao i da se ubrzaju… »

Trajković i Starovlah: Opomena u pravom trenutku

Sport klub pre 2 dana
Košarkaši Studentskog centra imali su velikih problema protiv Slobode iz Užica, koja je imala dvocifrenu prednost, koja je većim delom kontrolisala dešavanja na terenu, ali su na kraju slavili sa 96:92. „Dobili smo opomenu u pravom trenutku. U… »

Buhić i Momirović na sastanku Radne grupe za obilaznice oko Milanovca, Požege i Užica

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Formirane su Radne grupe za obilaznice oko Gornjeg Milanovca, Požege i Užica koje će rasteretiti centalne ulice u ovim mestima, povećati bezbednost učesnika u saobraćaju i značajno poboljšati ekološku situaciju jer sadašnje… »

Vremenska prognoza »

Užice »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
11 ˚C
petak
Kiša
Kiša
5˚ / 13˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 16˚

Vesti dana »