UNS

UNS: Borba nema tehnološku sigurnost za štampanje lista Nova, Grafoprodukt prešao na druge poslove

Danas pre 17 dana
Štamparija Borba nije prihvatila štampanje dnevnika Nova jer nema „tehnološku sigurnost“ za štampanje još jednih novina dok se Grafoprodukt više ne bavi štampanjem listova, objavilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS). Udruženje je… »

Šef OEBS u Srbiji: Pomoći ćemo oko izmena Zakona o javnom informisanju

N1 Info pre 17 dana
Šef Misije OEBS u Srbiji Jan Bratu izjavio je danas da će ta organizacija pomoći Vladi Srbije u pripremi izmena Zakona o javnom informisanju i medijima, a istakao je da je najvažnije da taj proces bude transparentan i inkluzivan. Bratu je danas… »

Do praznika raspodela sredstava medijskim projektima u Kragujevcu

Cenzolovka pre 17 dana
Rešenje o raspodeli deset miliona dinara medijskim projektima u Kragujevcu je pripremljeno i do četvrtka bi trebalo da bude objavljeno, rečeno je danas Udruženju novinara Srbije u Odeljenju za kulturu, informisanje, sport i omladinu. Članovi komisije… »

Bratu posetio Udruženje novinara Srbije

RTV pre 17 dana
BEOGRAD - Šef Misije OEBS u Srbiji Jan Bratu posetio je danas Udruženje novinara Srbije i sa predsednikom Vladimirom Radomirovićem razgovarao o medijskoj situaciji u zemlji i aktivnostima OEBS u oblasti zaštite novinara. Bratu je izrazio zadovoljstvo… »

UNS: Rešenje o raspodeli 10 miliona dinara medijskim projektima u Kragujevcu pre praznika

Danas pre 17 dana
Rešenje o raspodeli 10 miliona dinara medijskim projektima u Kragujevcu je pripremljeno i do četvrtka bi trebalo da bude objavljeno, rečeno je danas Udruženju novinara Srbije u Odeljenju za kulturu, informisanje, sport i omladinu. Kako se navodi u… »

Master program iz oblasti veštačke inteligencije uskoro na Prirodno-matematičkom fakultetu

Radio 021 pre 17 dana
Na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu od naredne školske godine na novi master studijski program iz oblasti veštačke inteligencije moći će da se upiše 40 studenata. Njih 20 će imati mogućnost da budu na budžetu… »

Na PMF- u master program iz oblasti veštačke inteligencije

Dnevnik pre 17 dana
Na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, od naredne školske godine, novi aktuelan i perspektivan master studijski program iz oblasti veštačeke inteligencije, moći će upiše 40 studenata. Njih 20 će imati mogućnost da budu na… »

Savet REM-a ni danas nije izabrao članove UO RTS-a i RTV-a jer nije bilo kvoruma

Cenzolovka pre 20 dana
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) ni na današnjoj sednici nije izabrao članove upravnih odbora Radio-televizije Srbije (RTS) i Radio-televizije Vojvodine (RTV) jer nije imao kvorum za odlučivanje, a sledeća sednica zakazana je za 14… »

Pred godišnjicu napada na RTS

Politika pre 22 dana
Odmah po izbijanju sukoba sa NATO-om savezna vlada je naredila evakuaciju RTS-a na rezervno mesto rada, što Ministarstvo odbrane, iako je bilo dužno da sprovede tu odluku, ipak nije učinilo. Uništena zgrada RTS i šesnaestoro ubijenih - zaštoJedino… »

Opet bez odluke o uo RTS i RTV: Savet REM-a nije ponovo imao kvorum

Večernje novosti pre 21 dana
Sledeća sednica zakazana je za 14. maj. Istovremeno, polovini članova aktuelnih upravnih odbora danas je istekao mandat. Savet REM-a trenutno ima sedam članova, jer je Slobodan Cvejić prošle godine podneo ostavku, a Zoran Simjanović je 12. aprila… »

Vesti dana »