UNS

Preminuo novinar, pesnik i muzičar Dušan Stojić

B92 pre 12 dana
Dugogodišnji dopisnik Večernjih novosti iz Kraljeva, član UNS-a, pesnik, muzičar Dušan Stojić preminuo je u Mataruškoj banji u 73. godini. Karijeru je počeo u redakciji lista "Naša fabrika" MK "Živan Maričić" iz Kraljeva. Bio je član Uprave… »

Nagrada za feljton "Pera Todorović" novinaru Dragoljubu Stevanoviću

Radio 021 pre 12 dana
Nagrada "Pera Todorović", koju Udruženje novinara Srbije (UNS) dodeljuje za feljton, uručena je danas novinaru Politike Dragoljubu Stevanoviću. Nagradu je u Novinarskoj kući u Vodicama kraj Smederevske Palanke, rodnom mestu Pere Todorovića, uručila… »

Preminuo novinar Pero Došen

Nedeljnik pre 13 dana
Alamy / Alamy / Profimedia (Beta) – Dugogodišnji dopisnik Tanjuga i Večernjih novosti iz Bačke Palanke, Pero Došen preminuo je u 75. godini, saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS). Došen je rođen 1947. u Bosanskom Petrovcu a od 1975… »

Preminuo Pero Došen, novinar iz Bačke Palanke

RTV pre 13 dana
BAČKA PALANKA - Pero Došen, dugogodišnji novinar "Nedeljnih novina" iz Bačke Palanke, dopisnik "Tanjuga" i "Večernjih novosti" preminuo je juče na Institutu u Sremskoj Kamenici. Sahrana je u četvrtak 22. jula u 14 sati na mesnom groblju u Bačkoj… »

Preminuo dugogodišnji dopisnik Tanjuga Pero Došen

N1 Info pre 13 dana
Dugogodišnji dopisnik Tanjuga i Večernjih novosti iz Bačke Palanke Pero Došen preminuo je u 75. godini, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). Došen je rođen 1947. u Bosanskom Petrovcu, a od 1975. godine bio je dopisnik Tanjuga i Večernjih… »

Preminuo novinar, pesnik i muzičar Dušan Stojić

RTS pre 13 dana
Dugogodišnji dopisnik Večernjih novosti iz Kraljeva, član UNS-a, pesnik, muzičar Dušan Stojić preminuo je u Mataruškoj Banji u 73. godini. Karijeru je počeo u redakciji lista "Naša fabrika" MK "Živan Maričić" iz Kraljeva. Bio je član Uprave… »

RTV Šumadija dobila najviše sredstava na lokalnom konkursu za sufinansiranje medijskih projekata

Danas pre 14 dana
Radiotelevizija Šumadija iz Aranđelovca dobila je najviše novca na lokalnom konkursu za sufinansiranje medijskih projekata, čak 7,8 od ukupno 11 miliona dinara, koliko je opština izdvojila za medije ove godine, objavilo je danas Udruženje novinara… »

UNS i NUNS: Mediji da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju javnost

N1 Info pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije je protestovalo zbog objavljivanja snimaka najbrutalnijeg nasilja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama tabloida i pozvalo medije da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju javnost. UNS je… »

UNS: Mediji da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju javnost

Cenzolovka pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije protestuje zbog objavljivanja snimaka najbrutalnijeg nasilja za koje je osumnjičena grupa Veljka Belivuka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama najtiražnijih tabloida i poziva elektronske i… »

Proziva ga zbog poroka! Rastin kum se sprda s Lukasom, andrea: Bacio si ljagu na udruženje narkomana Srbije

Kurir pre 14 dana
Andrea Ančević, venčani kum Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste i njihov bivši vozač, ničim izazvan je prozvao folkera Acu Lukasa na Instagramu. On je napravio post u vidu proglasa, koji je nazvao "Udruženje narkomana Srbije" i direktno potkačio… »

Vesti dana »