UNS

Bajern se ne zaustavlja: Bavarci do vrha napunili mrežu Bohuma

Vesti online pre 10 dana
Fudbaleri Bajerna iz Minhena ubeldjivo su sa 7:0 pobedili Bohum u meču 5. kola Bundeslige. Od starta meča Bavarci su nametnuli svoj ritam, napali rivala, i do kraja susreta napunili mrežu Bohuma. Schluss in der Arena – Ein deutlicher und verdienter… »

Uhapšeni vernici u litiji! Odvedeni maricama da ne bi ometali gej paradu (video)

Pravda pre 10 dana
Kako izvor Pravde javlja, monah Antonije i njegove pristalice koje su organizovale litiju za potopljenu Valjevsku Gračanicu uhapšeni su i odvedeni u nekoliko marica. Vernici su uklonjeni sa ulica i odvedeni na dan kada je režim zakazao i gej paradu u… »

Stankov: Drago mi je da tužilaštvo radi svoj posao

Cenzolovka pre 11 dana
Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić biće saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu zbog sumnje da je slao preteće poruke novinaru portala Južne vesti Aleksandru Stankovu… »

Stankov: Drago mi je da tužilaštvo radi svoj posao

Danas pre 11 dana
Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić biće saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu zbog sumnje da je slao preteće poruke novinaru portala Južne vesti Aleksandru Stankovu… »

Javni servis i dijalog: Buka i bes na RTS-u

Nova pre 11 dana
Opozicija se borila da je nacija vidi na malim ekranima i videla je jeste, ali je pitanje da li je čula. S druge strane, građani su TV duele čekali mesecima ali ih je zbog priče u glas i pijačne atmosfere u studijima RTS-a malo ko razumeo. Tamara… »

UNS: Tužilaštvo će saslušati Simu Spasića zbog pretnji novinaru Južnih vesti

N1 Info pre 12 dana
Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić biće saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, zbog sumnje da je slao preteće poruke novinaru portala Južne vesti Aleksandru Stankovu… »

Simo Spasić osumnjičen za proganjanje novinara „Južnih vesti“

Danas pre 12 dana
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu saslušaće predsednika Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simu Spasića u svojstvu osumnjičenog u postupku koji se kao hitan vodi nakon što je novinar „Južnih vesti“… »

UNS: Simo Spasić osumnjičen za proganjanje novinara Južnih vesti

Novi magazin pre 12 dana
Predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa Kosova i Metohije Simo Spasić biće saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu zbog sumnje da je slao preteće poruke novinaru portala Južne vesti, Aleksandru Stankovu… »

Veran Matić – Decenija rada Saveta za štampu

Cenzolovka pre 12 dana
Na današnji dan, pre tačno deset godina, počeo je sa radom Savet za štampu, nezavisno samoregulatorno telo registrovano 2009. godine, sa ciljem praćenja poštovanja Kodeksa novinara Srbije u štampanim medijima. Osnivači Saveta za štampu su… »

Knjiga Milorada Dodika ‘Volja naroda’ predstavljena danas u Beogradu

Danas pre 14 dana
Peta knjiga govora i beseda člana Predsedništva Bosne i Hercegovine i lidera SNSD-a Milorada Dodika „Volja naroda“ predstavljena je danas u Beogradu. Šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović izjavio je da ta knjiga daje veliki… »

Vesti dana »