UNS

UNS: Tužilaštvo da pokrene postupak zbog pretnji Zorici Radulović

Novi magazin pre 52 minuta
Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da traži da tužilaštvo pokrene postupak zbog ugrožavanje sigurnosti novinarke lista "Srpski telegraf" Zorice Radulović kojoj su upućene pretnje biznismen Velibor Popović. Kako se navodi… »

Akademac: Identitet

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Šta je identitet? Dokle traje razvoj identiteta? Da li su identitet i karakter isto? Ko najviše utiče na vaš identitet? Zašto je važan nesvesni deo naše ličnosti ? Kako nesvesno pretvoriti u svesno? Saznajte da li su studenti osetljivi… »

Novinari pred dilemom: Traganje za istinom ili uspeh i moć

Cenzolovka pre 3 dana
„Novinari su politički opredeljeni u najmanju ruku kao političari, a štampa podeljena na provladinu i opozicionu“, rekla je Ljiljana Smajlović, predsednica Suda časti UNS-a i kolumnistkinja „Nedeljnika“ na tribini o medijskoj etici… »

UNS: Medijima Radoice Milosavljevića i Gašićeve supruge pet miliona dinara

Novi magazin pre 3 dana
Ministarstvo kulture i informisanja dodelilo je u prethodne dve godine kroz pojedinačna davanja više od pet miliona dinara, odnosno 43.000 evra medijima u vlasništvu supruge direktora BIA Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice… »

Ministarstvo kulture kroz pojedinačna davanja za dve godine dodelilo 43 hiljada evra medijima supruge direktora BIA i Radoice…

Cenzolovka pre 3 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA i funkcionera SNS-a Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno… »

UNS: Ministarstvo kulture bez konkursa dodeljivalo novac medijima Gašićeve supruge i Radoice Milosavljevića

Insajder pre 4 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA Bratislava Gašića, i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno 5.049.200 dinara… »

UNS: Poruke sa letaka protiv Jugoslava Ćosića mogu da ugroze sigurnost novinara N1

Novi magazin pre 4 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) protestovalo je danas zbog ubacivanja letaka u dvorište Televizije N1 na kojima su fotografije premijera Albanije Edija Rame i programskog direktora N1 Jugoslava Ćosića, s natpisom "ima neka tajna veza". UNS je ukazao… »

Konkurs UNS-a za novinarske nagrade

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je danas konkurs za novinarske nagrade za 2019. - za životno delo i za najbolje novinarske radove objavljene u medijima u periodu od 10. decembra prošle do 10. decembra ove godine. Nagrada za životno… »

NUNS i UNS: Zastrašivanje i ugrožavanje sigurnosti novinara TV N1

Cenzolovka pre 4 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je najnoviji pokušaj zastrašivanja redakcije Televizije N1 i pozvalo nadležne policijske i tužilačke organe da istraže i konačno utvrde ko i po čijem nalogu učestalo propagira mržnju prema tom… »

Bosiljčić: Kovačević promašila suštinu o mom otkazu

Cenzolovka pre 4 dana
Povodom izlaganja urednice u Radio-televiziji Srbije (RTS) Olivere Kovačević na javnoj sednici sudova časti UNS-a i NUNS-a urednik stranog programa iz kulture RTS-a Bojan Bosiljčić poslao je pismo UNS-u u kojem navodi da je „promašila suštinu“… »

Vesti dana »