UNS

Austrijski bundesligaš doveo srpskog napadača

Sport klub pre 14 dana
Srpski fudbaler Nemanja Belaković novi je fudbaler austrijskog Hartberga. Krilni napadač je sa tamošnjim bundesligašem potpisao ugovor do 2023. godine. Reč je o fudbaleru koji je bio deo omladinske škole Partizana iz „klase 97“. Belaković je u… »

UNS: Mediji da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju javnost

Novi magazin pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) danas je protestovalo zbog objavljivanja snimaka najbrutalnijeg nasilja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama tabloida i pozvalo mediji da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju… »

UNS: Mediji da poštuju žrtave, zakon, kodeks

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Udruženje novinara Srbije protestovalo je danas zbog objavljivanja snimaka najbrutalnijeg nasilja za koje je osumnjičena grupa Veljka Belivuka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama najtiražnijih tabloida i pozvalo… »

UNS o objavljivanju fotografija: Mediji da poštuju dostojanstvo žrtava i ne uznemiravaju javnost

Danas pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije uputilo je protest zbog objavljivanja snimaka najbrutalnijeg nasilja za koje je osumnjičena grupa Veljka Belivuka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i na naslovnim stranama najtiražnijih tabloida i pozvalo elektronske i… »

Ne davimo Beograd: Tužbe Milenijum tima u službi pritiska na aktiviste i medije

Danas pre 14 dana
Pokret Ne davimo Beograd ocenio je danas da podnošenjem tužbi protiv više medija, organizacija i aktivista, firma Milenijum tim pokušava da „ućutka one koji govore o štetnom i protivzakonitom delovanju te kompanije“. Reagujući na navode o novim… »

Ne davimo Beograd: Tužbe Milenijum tima u službi pritiska na aktiviste i medije

Novi magazin pre 14 dana
Pokret Ne davimo Beograd ocenio je danas da podnošenjem tužbi protiv više medija, organizacija i aktivista, firma Milenijum tim pokušava da "ućutka one koji govore o štetnom i protivzakonitom delovanju te kompanije". Reagujući na navode o novim… »

UNS: Tužbe sa visokim novčanim zahtevom „Milenijum tima“ pritisak na medije

Cenzolovka pre 14 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) zabrinuto je zbog prakse koju nastavlja da primenjuje firma „Milenijum tim“ koja visokim tužbenim zahtevima od po 100.000 evra na ime naknade materijalne štete za povredu ugleda tuži medije, a najnoviji primer je… »

UNS: Tužbe sa visokim novčanim zahtevom „Milenijum tima“ pritisak na medije

Jug press pre 15 dana
BEOGRAD Udruženje novinara Srbije (UNS) zabrinuto je zbog prakse koju nastavlja da primenjuje firma „Milenijum tim“ koja visokim tužbenim zahtevima od po 100.000 evra na ime naknade materijalne štete za povredu ugleda tuži medije, a najnoviji… »

Milenijum tim nastavio da tuži medije, traži po 100.000 evra

Nova pre 15 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) danas je izrazilo zabrinutost jer je firma "Milenijum tim", nastavila da tuži medije i traži po 100.000 evra za povredu ugleda. UNS je naveo da su najnoviju tužbu prošle sedmice primili izdavač NIBRS i odgovorni… »

Bizarno Kandidat za naslednika Angele Merkel se smejao tokom posete poplavljenim područjima (video)

Alo pre 16 dana
Armin Lašet izvinio se zbog kadra u kom se vidi da se smeje dok predsednik Frank-Valter Štajnmajer daje izjavu tokom posete područja teško pogođenih poplavama. "Sudbina pogođenih, o kojoj smo čuli u mnogim razgovorima, nam je važna. Zato se još… »

Vesti dana »