Vakcinacija

Ukida se vanredna situacija u Nišu

N1 Info pre 15 sati
Zbog poboljšanja epidemiološke situacije u Nišu će danas biti ukinuta vanredna situacija, izjavila je komandant Gradskog kriznog štaba i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Ona je, prilikom obilaska radova u Studeničkoj ulici u Nišu, kazala… »

N1 Studio Live (10.5.2021)

N1 Info pre 15 sati
Koliko će Vam vremena oduzeti vakcinacija u mobilnom autobusu? Ukazuju li brojke da pandemija posustaje? U Srbiji možda, u Indiji svakako ne. Uživo smo u Nju Delhiju gde proveravamo kako je i zbog čega epidemija buknula - imamo li razloga da se bojimo… »

Endokrini hirurg Ilinčić: Vakcinu mogu da prime i oni koji imaju problem sa štitnom žlezdom

Kurir pre 14 sati
Više od godinu dana živimo sa strahom, strepnjom, a mnogi i sa posledicama koje nosi korona virus. Sada, kada je i vakcinacija naša realnost, mnogi se pitaju da li prvo treba ispitati nivo hormona, pa onda ići na imunizaciju, ali kako kaže endokrini… »

Najnoviji podaci: U tc „Ušće” do sada vakcinisano više od 2.600 ljudi, u mobilnom autobusu više od 500

Večernje novosti pre 15 sati
Foto: Grad Beograd – Ukoliko se neko nije vakcinisao a nalazi se u Tržnom centru „Ušće”, može jednostavno da se vakciniše odlaskom do vakcinalnog punkta gde mu zakazivanje neće biti potrebno. Do sada je ovde imunizovano više od 2.600 ljudi… »

Završena vakcinacija u plani: Svi došli po drugu dozu "Sinofarma"

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: Z. Rašić Doktorka Gorica Marić kaže da je sve proteklo kako treba, bez gužve i uredno. Niko od građana nije se žalio da je imao bilo kakvih reakcija na primljeno cepivo. Nakon Stubice, Popovca, Donjeg Vidova, Drenovca, Raševice i Plane, za… »

Putin se testirao: Imam pozitivan rezultat nakon vakcinacije

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: Printskrin - Što se mene tiče, zaista sam se juče 9. maja testirao i rezultat je bio pozitivan. Spomenuli ste te titre, sada stručnjaci govore o koeficijentu pozitivnosti – pokazalo se da je kod mene 15. I lekari su rekli da je to dobar… »

Mihajlović: Napadi iz Hrvatske nisu put do dobrih odnosa

RTV pre 15 sati
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović smatra da, ako Hrvatska želi da vidi Srbiju i ostale zemlje regiona kao deo EU, trebalo bi da zna da je put do tog cilja u jačanju poverenja i saradnje, a ne u napadima na srpskog predsednika i… »

Predstoji medjusobno priznavanje digitalnih sertifikata o vakcinaciji Srbije i Turske

Novi magazin pre 15 sati
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić i ambasador Turske Hami Aksoj potvrdili su na današnjem sastanku da će doći do razmene diplomatskih nota dve zemlje o medjusobnom priznavanju elektronskih potvrda o izvršenoj… »

Dačić učestvovao na evropskoj konferenciji o digitalizaciji

Danas pre 15 sati
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je danas učestvovao na evropskoj video-konferenciji o digitalizaciji i promenama u javnoj sferi, i o rizicima i mogućnostima za demokratiju. Tu konferenciju predsednika parlamenata Evropske unije je… »

"Mogli bismo da živimo normalnije!" Tiodorović govorio o popuštanju mera: Postoji jedan uslov (video)

Pravda pre 15 sati
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je danas da je teško reći da li bi od juna mogle da budu organizovane proslave i da se mora sačekati 7-10 dana, koliko iznosi eventualni period inkubacije od praznika. Tiodorović je za… »

Vesti dana »