Vakcinacija

Britanija zabeležila najveći broj zaraženih od februara

Nova pre 19 sati
Velika Britanija zabeležila je danas 8.125 novozaraženih koronavirusom, što je najveći broj novoinficiranih od kraja februara, a najveći broj njih zaražen je indijskim sojem. Taj soj virusa, nazvan delta, koji se smatra oko 40 odsto prenosivijim od… »

Velika Britanija zabeležila najveći broj zaraženih koronom od februara

Novi magazin pre 19 sati
Velika Britanija zabeležila je danas 8.125 novozaraženih korona virusom u prethodnom danu što je najveći broj novoinficiranih od kraja februara, a najveći broj njih zaražen je virusom identifikovanim kao indijski virus. Taj soj virusa, nazvan delta… »

Počeo G7 u Karbis Beju – na stolu brojne teme, u fokusu posledice pandemije

RTS pre 20 sati
Oporavak od pandemije je na vrhu dnevnog reda Samita G7, koji se od danas do nedelje održava u letovalištu Karbis Bej, na jugozapadu Engleske. Kako je najavio domaćin Boris Džonson, očekuje se da se lideri sedam industrijski najrazvijenijih država… »

Brnabić razgovarala sa šefom danske diplomatije

Blic pre 21 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Jepeom Kofodom o situaciji u vezi sa pandemijom korona virusa, približavanju Srbije EU, vladavini prava u Srbiji i bilateralenim odnosima… »

Brnabićeva razgovarala sa šefom danske diplomatije

B92 pre 21 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Jepeom Kofodom. Razgovarali su o situaciji u vezi sa pandemijom koronavirusa, približavanju Srbije EU, vladavini prava u Srbiji i bilateralnim… »

Anketa B92.net: Da li ste se vakcinisali protiv koronavirusa? VIDEO

B92 pre 21 sat
Beograd -- U pandemiji koronavirusa smo duže od godinu dana, a jedini izlaz iz nje je brza i efikasna imunizacija stanovništva protiv ovog virusa. Lekari apeluju na mlade da se vakcinišu kako bismo koroni zadali poslednji udarac. Međutim, poslednjih… »

"Vreme je za pravu normalnost": Niš prvi po broju vakcinisanih mladih ljudi VIDEO

B92 pre 20 sati
Niš je prvi grad u Srbiji po broju vakcinisanih mladih ljudi, čak 22 odsto stanovništva starosti od 18 do 35 godina primilo je prvu dozu neke od ponuđenih vakcina. Taj grad je i dalje u samom vrhu po broju imunizovanih, a lekari ističu da je na… »

Vakcinisanima mesec dana besplatno saune i teretane

Politika pre 21 sat
Autobus za vakcinaciju danas će biti parkiran ispred Saobraćajnog fakulteta od 10 do 16 časova, a na ovom mobilnom punktu studenti i zainteresovani građani moći će da prime „Fajzerovu” i „Sinofarmovu” vakcinu. A kako bi akademci bili… »

Premijerka Srbije i šef danske diplomatije razgovarali o vakcinaciji i evropskom putu Srbije

Novi magazin pre 22 sata
Ministar spoljnih poslova Danske Jepe Kofod je danas u razgovoru sa premijerkom Srbije Anom Brnabić pozdravio što je Srbija prihvatila novu metodologiju u procesu pristupanja Evropskoj uniji. Brnabić je u telefonskom razgovoru, upoznala Kofoda sa… »

Španci vakcinisani pred Evro, vojska odradila posao

Nova pre 22 sata
Fudbaleri španske reprezentacije vakcinisali su se u petak protiv korona virusa, saopštio je tamošnji fudbalski savez. „Neki igrači su primili prvu, a neki drugu dozu vakcine“, objavljeno je na Tviter nalogu Saveza. Igrače su vakcinisali španski… »

Vesti dana »