Vakcinacija

"Fali nam još malo i zato se nastavlja imunizacija" Slobodna vakcinacija se seli na novu lokaciju!

Srbija danas pre 2 sata
Domovi zdravlja širom Srbije su otvoreni od 9.00 do 19 časova. U Srbiji je do juče imunizovano 38,5 odsto građana, 30 odsto je primilo drugu dozu, a u Beogradu, koji je najviše odmakao u imunizaciji, više od 47 odsto je vakcinisano prvom dozom a 38… »

Antibiotik i vakcina: Prof. Krstić otkriva koliko bi trebalo da čekate na imunizaciju posle terapije

Telegraf pre 2 sata
Ukoliko ste na terapiji antibioticima, odlazak na vakcinaciju bi valjalo odložiti. Vakcinacija protiv korona virusa u Srbiji je u jeku, ali i dalje postoje mnoge nepoznanice po pitanju specifičnih zdravstvenih stanja i pravog tajminga za imunizaciju… »

Nemački virusolog: Moraćemo da se vakcinišemo i dogodine

RTV pre 4 sati
BERLIN - Šef nemačkog nezavisnog savetodavnog vakcinacinalnog panela, virusolog Tomas Mertens, juče je rekao da je velika verovatnoća da će svi morati ponovo da se vakcinišu sledeće godine protiv kovida 19. Mertens je za novinsku grupu "Funke"… »

Red ispred Zetre: Počela vakcinacija pripadnika policijskih agencija

Blic pre 3 sata
Nastavljena je vakcinacija u sarajevskoj dvorani Zetra pripadnika bezbednosnih agencija. Biće vakcinisani i službenici Ministarstva bezbednosti BiH. Iako su vakcine za pripadnike bezbednosnih i policijskih agencija stigle 17. aprila, bilo je potrebno… »

Vakcinacija mladih ključna u pobedi korone: Oglasili se stručnjaci i uputili ozbiljan apel svim građanima

Srbija danas pre 4 sati
Doktori apeluju da je sada od izuzetne važnosti da se vakcinišu tinejdžeri, jer je veliki deo starije populacije imunizovan, a upravo mladi su superprenosioci korone, jer često nemaju simptome, a nisu zaštićeni ni od najtežih posledica ovog virusa… »

"Moraćemo da se vakcinišemo i dogodine" Nemački virusolog poručio da nas virus neće pustiti

Večernje novosti pre 4 sati
Foto: Depositphotos Mertens je za novinsku grupu "Funke" izjavio da trenutno ne postoji podatak kada će zatrebati dodatne, ''buster doze'', a zdravstveni eksperti će morati da sačekaju još nekoliko meseci da vide da li zaštita od korona virusa slabi… »

Većom vakcinacijom mladih možemo pobediti koronu 21. Juna! Evo zašto je bitno da se sada imunizuju

Kurir pre 10 sati
Ubrzanom masovnom vakcinacijom protiv kovida 19, ali pre svega većim odzivom mladih, došli bismo do toga da Srbija već prvog dana leta proglasi pobedu na koronom, odnosno da od 21. juna mogu da se organizaciju koncerti, festivali, proslave, svadbe i… »

"Moraćemo da se vakcinišemo i dogodine" Nemački virusolog poručio da nas virus neće pustiti

Blic pre 11 sati
Šef nemačkog nezavisnog savetodavnog vakcinacinalnog panela, virusolog Tomas Mertens, danas je rekao da je velika verovatnoća da će svi morati ponovo da se vakcinišu sledeće godine protiv kovida 19. Mertens je za novinsku grupu "Funke" izjavio da… »

Korona nas neće pustiti: Nemački virusolog upozorava - moraćemo da se vakcinišemo i dogodine

Večernje novosti pre 14 sati
Foto Tanjug Mertens je za novinsku grupu "Funke" izjavio da trenutno ne postoji podatak kada će zatrebati dodatne, ''buster doze'', a zdravstveni eksperti će morati da sačekaju još nekoliko meseci da vide da li zaštita od korona virusa slabi kod… »

Ništa bez Srbije

Vesti online pre 1 dan
Naši ljudi koji žive i rade u inostranstvu okupili su se već pre otvaranja punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu, kako bi iskoristili poseban termin za imunizaciju dijaspore. Oni su se odazvali pozivu matice da zaštite sebe i svoje najmilije od… »

Vesti dana »