Vakcinacija

Deset odsto Austrijanaca potpuno imunizovano

Vesti online pre 1 sat
Tačno deset odsto Austrijanaca je do sada, pet meseci od početka vakcinacije protiv koronavirusa, potpuno imunizovano. Tako je do sada 886.669 primilo dve doze vakcine protiv koronavirusa. Prema podacima Ministarstva zdravlja 27 odsto građana primilo… »

Karleušin STAJLING ZA VAKCINACIJU: Bela koža, zlatni lanci na sve strane i bose noge, a kad je skinula jaknu... (FOTO)

Mondo pre 1 sat
Pevačica se prva vakcinisala u "Ušću"! Pevačica se prva vakcinisala u "Ušću"! Pevačica Jelena Karleuša u TC "Ušće" je prva primila vakcinu protiv korone u okviru nove akcije vakcinisanja stanovništva u beogradskim tržnim centrima. Jelena je… »

Karleuša se vakcinisala u Ušću: Izabrala Fajzera

Nova pre 1 sat
Pevačica Jelena Karleuša vakcinisala se danas oko 9 sati u beogradskom tržnom centru Ušće. Ona je na vakcinacioni punkt stigla nešto pre zakazanog termina, a primila je Fajzer vakcinu. Karleuša je pre vakcinacije prošla standardnu proceduru… »

Grčka: Cilj da se svi odrasli vakcinišu do jula

Nova pre 1 sat
Grčki ministar zdravlja Vasilis Kilikijas potvrdio je juče da se tempo nacionalnog programa imunizacije protiv Kovid-19 ubrzava i najavio cilj da se celokupna odrasla populacija vakciniše do jula. Ministar je na konferenciji za novinare saopštio da se… »

Mala, nebitna grupa ljudi mi ne može ništa: Jk pravo iz Ušća u Jutarnji program - evo koga je pozvala da se vakciniše

Mondo pre 54 minuta
Karleuša na Prvoj komentarisala tviter zajednicu i situaciju na estradi. Karleuša na Prvoj komentarisala tviter zajednicu i situaciju na estradi. Pevačica Jelena Karleuša prva se vakcinisala u TC "Ušće", došla je u " fensi" izdanju, u beloj suknji… »

Nisam ANTIVAKSERKA! Jelena karleuša PRIMILA vakcinu protiv korone!

Svet & Skandal pre 49 minuta
Jelena Karleuša je među prvima po otvranju punkta za vakcinaciju u TC „Ušće”, u okviru nove akcije vakcinacije u tržnim centrima u Beogradu, primila „Fajzer“ vakcinu. Ona nakon primljene vakcine izjavila da ništa nije osetila. Karleuša je… »

Karleuša se vakcinisala u ušću! Došla obučena u belo-zlatnoj kombinaciji, evo koje cepivo je primila

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Z. Jovanović Ona se među prvima vakcinisala na novootvorenom punku za vakcinaciju u beogradskom tržnom centru. Foto: Printscreen Karleuša je primila Fajzerovu vakcinu, nakon ljubaznog razgovora sa medicinskim radnicima. Na vakcinaciju je došla… »

Videćemo se u Beogradu 10. Novembra: Bela Mavrak, jedan od tri platinasta tenora orkestra Andrea Rijua, iz Kelna za "Novosti"

Večernje novosti pre 1 sat
Foto privatna arhiva Već početkom oktobra, ako epidemiološka situacija dozvoli, magični teatar čarobne muzike, kako nazivaju orkestar "Johan Štraus", sa svetski poznatim tenorom sa ovih prostora Belom Mavrakom, kreće u nove pohode širom sveta. -… »

Kon uoči sednice Štaba o organizovanju svadbi i okupljanjima: "Teško je to zamisliti, mere potrebne"

Telegraf pre 1 sat
Kada je reč o već najavljenom otvaranju kafića, Kon je izjavio da ne može da prejudicira odluke Kriznog štaba koji danas zaseda, ali je najavio da će sigurno biti otvaranja. Organizovanje svadbi i masovnijih okupljanja u Srbiji, koje je najavljeno… »

Fajzerova vakcina štiti više od 95 odsto, ali pod jednim uslovom: Kreće i imunizacija dece

Telegraf pre 1 sat
Posle ohrabrujućih rezultata novog istraživanja sprovedenog u Izraelu, u dve zemlje odobrena upotreba ovog cepiva kod osoba između 12 i 15 godina starosti. Do sada najveće istraživanje efikasnosti Fajzer/Bajontekove vakcine protiv korona virusa u… »

Vesti dana »