Vakcinacija

Đerlek očekuje pozitivnu ocenu za vakcinaciju dece od 12 do 15 godina

Telegraf pre 1 dan
Ističe da je Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije jedna od najrigoroznijih agencija u svetu po pitanju dozvole. Danas zaseda komisija Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije koja će odlučivati da li će se vakcina protiv korona… »

Delta soj koronavirusa 60 odsto zarazniji

Politika pre 18 sati
LONDON – Delta soj koronavirusa, koji je sada dominantan u Velikoj Britaniji, 60 odsto je zarazniji od prethodne varijante, piše u danas objavljenoj studiji, samo tri dana nakon odluke vlade o ukidanju poslednjih ograničenja. Prema toj studiji… »

Poznata lokacija fabrike vakcina Sinofarm u Srbiji (foto)

BizLife pre 18 sati
Posle pribavljanja tehničke dokumentacije, opremanje lokacije biće povereno Institutu za puteve Beograd, kao najpovoljnijem ponuđaču, čiji će posao biti plaćen 61,78 miliona dinara bez PDV-a. Komunalno opremanje podrazumeva rešenje imovinsko… »

Najveći broj zaraženih u Velikoj Britaniji od februara, prednjači indijski soj

N1 Info pre 18 sati
Velika Britanija zabeležila je danas 8.125 novozaraženih koronavirusom u prethodnom danu što je najveći broj novoinficiranih od kraja februara, a najveći broj njih zaražen je virusom identifikovanim kao indijski virus. Taj soj virusa, nazvan delta… »

Siniša Mali: Potvrđena ocena kreditnog rejtinga Srbije, najavljen i značajan rast BDP-a

B92 pre 18 sati
MINISTAR finansija Siniša Mali objavio je večeras da je rejting agencija Standard and Poor’s u izveštaju potvrdila ocenu kreditnog rejtinga Srbije. Ali i pohvalila uspeh naše zemlje u procesu vakcinacije, kao i da se očekuje brz oporavak ekonomije… »

Objavljen izveštaj za Srbiju Agencija potvrdila kreditni rejting naše zemlje

Alo pre 18 sati
Na instagram profilu Ministarstva finansija Srbije objavljeno je da je rejting agencija Standard and Poor’s potvrdila ocenu kreditnog rejtinga Srbije. "Rejting agencija Standard and Poor’s, u izveštaju koji je objavljen 11. juna 2021. godine… »

Korona virus i vakcine: Ko ne bi trebalo da primi vakcinu i zašto - 10 pitanja i odgovora

BBC News pre 20 sati
Stručnjaci odgovaraju na sve nedoumice, strepnje i pitanja o rizicima primanja vakcine za Kovid-19. Da li ste dijabetičar? Ili ste možda trudni? Da li ste alergični na penicilin? Ili ste zdravi i mladi i mislite da vam ne preti virus? Dok se u Srbiji… »

Velika Britanija beleži najveći broj zaraženih koronom od februara

Slobodna Evropa pre 19 sati
Velika Britanija zabeležila je danas (11. jun) 8.125 novozaraženih korona virusom u prethodnom danu što je najveći broj novoinficiranih od kraja februara, a najveći broj njih zaražen je virusom identifikovanim kao indijski virus, javlja AP. Taj soj… »

COVID19: Danas je registrovano 1 POZITIVNO novoobolelo laboratorijski potvrđeno lice sa područja okruga iz Pirota i dva…

Pirotske vesti pre 19 sati
Od početka vakcinacije do 10.06.2021. do kraja dana u okrugu vakcinisana su ukupno 32662 lica, od kojih je 27805 lica primilo dve doze vakcine (dato je 60430 doza vakcina). U odnosu na broj stanovnika starijih od 18 godina u okrugu obuhvat vakcinacijom… »

Odobrena vakcinacija dece: Ko bi trebalo da bude prvi

Nova pre 19 sati
Agencija za lekove danas je u Srbiji odobrila upotrebu Fajzer vakcine za decu između 12 i 15 godina. Pedijatar Ljiljana Lukić kaže za Nova.rs da bi prva na redu trebalo deca sa urođenim zdravstvenim manama ili hroničnim bolestima, poput astme. „Ja… »

Vesti dana »