Vakcinacija

"Podržavam obaveznu vakcinaciju protiv korone"

B92 pre 15 sati
Budući nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da podržava obaveznu vakcinaciju protiv kovida 19 da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji. Šolc je rekao da vidi da ima rasprava o tom pitanju u Bundestagu medju svim partijama, prenosi se iz… »

Šolc za obaveznu vakcinaciju do kraja februara

Nova pre 15 sati
Olaf Šolc, koji bi sledeće nedelje trebalo da preuzme funkciju nemačkog kancelara, podržava inicijativu da vakcinacija protiv koronavirusa bude obavezna i zabranu ulaska nevakcinisanih u neesencijalne prodavnice, naveli su danas neimenovani izvori… »

Budući nemački kancelar Šolc podržava obaveznu antikovid vakcinaciju

Sandžak haber pre 15 sati
BERLIN – Budući nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da podržava obaveznu vakcinaciju protiv kovida-19 da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji. Šolc je rekao da vidi da ima rasprava o tom pitanju u Bundestagu medju svim partijama, prenosi… »

Najavljeno obustavljanje imunizacije vakcinom Džonson i Džonson u Sloveniji

N1 Info pre 14 sati
Slovenački ministar zdravlja Janez Poklukar najavio je potpuno obustavljanje imunizacije vakcinom kompanije Džonson i Džonson u Sloveniji, nakon što je potvrđen i drugi smrtni slučaj povezan sa primanjem te vakcine. On je na konferenciji za medije… »

Olaf Šolc podržava obaveznu vakcinaciju

N1 Info pre 14 sati
Budući nemački kancelar Olaf Šolc rekao je da podržava obaveznu vakcinaciju protiv kovida-19 da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji. Šolc je rekao da vidi da ima rasprava o tom pitanju u Bundestagu među svim partijama, prenosi se iz okruženja… »

Budući nemački kancelar Šolc podržava obaveznu antikovid vakcinaciju

Danas pre 15 sati
Budući nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da podržava obaveznu vakcinaciju protiv kovida-19 da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji. Šolc je rekao da vidi da ima rasprava o tom pitanju u Bundestagu među svim partijama, prenosi se iz… »

Šolc se zalaže za obaveznu vakcinaciju u Nemačkoj

RTV pre 16 sati
BERLIN - Usled siline kojim je četvrti talas korona virusa "zapljusnuo" Nemačku, u toj zemlji se sve više traže strožije mere. S tim u vezi, kako prenose nemački mediji, odlazeća kancelarka Angela Merkel i budući šef vlade Olaf Šolc danas… »

Priznanje Srbiji u Sarajevu zbog doprinosa u vakcinaciji

RTV pre 15 sati
SARAJEVO - Univerzitetsko priznanje "Nagrada za mir i progres" danas je u Sarajevu dodeljena Ministarstvu zdravlja Srbije kao zahvalnost za pomoć u vakcinisanju studenata, članova akademske zajednice, profesora, asistenata i neakademskog osoblja u… »

Šolc je "za": Novi nemački kancelar podržava inicijativu da svi moraju da se vakcinišu do kraja februara

Blic pre 15 sati
Olaf Šolc, koji bi sledeće nedelje trebalo da preuzme funkciju nemačkog kancelara, podržava inicijativu da vakcinacija protiv kovida-19 bude obavezna i zabranu ulaska nevakcinisanih u neesencijalne prodavnice, naveli su danas neimenovani izvori. Šolc… »

Budući nemački kancelar podržava obaveznu vakcinaciju: “Sve da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji…”

Nedeljnik pre 15 sati
(Beta/Michael Kappeler/dpa via AP) (Beta-AFP) – Budući nemački kancelar Olaf Šolc rekao je danas da podržava obaveznu vakcinaciju protiv kovida-19 da bi se zaustavio skok infekcija u zemlji. Šolc je rekao da vidi da ima rasprava o tom pitanju u… »

Vesti dana »