Vakcinacija

Neverovatno: Novak Đoković neće pipnuti reket, a vraća se na vrh?! Evo šta je Srbinu neophodno da ponovo dođe na čelo…

Večernje novosti pre 14 sati
KARLOS ALKARAZ preuzeo je prvo mesto na ATP listi od Novak Đokovića osvajanjem mastera u Indijan velsu. Ipak, momak iz Mursije imaće jako težak zadatak da to mesto i sačuva, zanimljivo, srpski as mogao bi ekspreso da se vrati na čelo, a da pri tom… »

Poziv građanima velikog gradišta: Besplatna vakcinacija, sterilizacija i čipovanje vlasničkih pasa

Večernje novosti pre 20 sati
OPŠTINA Veliko Gradište snosiće troškove vakcinisanja, sterilizacije i čipovanje vlasničkih pasa, kako bi svim građanima omogućila da svoje kućne ljubimce drže na propisan način. D.N. Vlasnici koji su zainteresovani za ove besplatne usluge… »

Promocija vakcine u cilju očuvanja zdravlja najugroženijih građana

Pirotske vesti pre 23 sata
Završni skup medicinskih timova iz Pirota i Dimitrovgrada, koji su učestvovali u projektu “Podrška angažovanju zajednice u kampanji vakcinacije protiv virusa kovid-19” održan je u svečanoj sali GU Pirot. Okupljeni zdravstveni radnici razmenili… »

Španija potrošila milijardu eura na vakcine, polovina ostala neiskorištena

Al Jazeera pre 1 dan
Prema podacima Ministarstva zdravstva, preostalo je 103,5 miliona vakcina koje nisu iskorištene. Španija je među zemljama koje su izdvojile više od milijardu eura da bi imale dovoljno vakcina protiv Covid-19 za cjelokupno stanovništvo, ali je… »

Nisu ga videli u indijan velsu, ali: Amerikanci očekuju Novaka na US openu!

Hot sport pre 2 dana
Trebalo bi da se sve restrikcije ukinu. Prema poslednjih informacijama, gotovo da nema dileme da će se Novak Đoković takmičiti na US openu, makar što se tiče restrikcija vezanih za COVID vakcinaciju. Amerikanci bi u maju trebalo da ukinu pravilo o… »

Domu zdravlja potrebne tri spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge

Zrenjaninski pre 2 dana
V.d. direktora Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina dr Milan Miljuš raspisao je oglas za prijem u radni odnos tri spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do šest meseci… »

Alkaraza deli korak od povratka na prvo mesto: Medvedev u finalu igra i za Novaka!

Hot sport pre 2 dana
Navijaće Srbija protiv španskog tenisera. Trenutno najbolje plasirani španski teniser Karlos Alkaraz, plasirao se u finale turnira u Indijan Velsu, tako što je bio bolji od Janika Sinera sa 2:0 (7:6, 6:3). Njega će u finalu čekati Rus Danil… »

Španija dala milijardu evra za vakcine protiv kovida 19, polovina neiskorišćena

Politika pre 3 dana
MADRID – Španija je među zemljama koje su izdvojile više od milijardu evra da bi imale dovoljno vakcina protiv kovid-19 za celokupno stanovništvo, ali je polovina tih vakcina je ostala neiskorišćena, prenosi El Pais. U Španiji je od početka… »

Španija dala milijardu evra za vakcine protiv kovid-19,polovina neiskorišćena

IndeksOnline pre 2 dana
MADRID – Španija je među zemljama koje su izdvojile više od milijardu evra da bi imale dovoljno vakcina protiv kovid-19 za celokupno stanovništvo, ali je polovina tih vakcina je ostala neiskorišćena, prenosi El Pais. U Španiji je od početka… »

Španija dala milijardu evra za vakcine protiv kovida 19, iskorišćena samo polovina

Euronews pre 2 dana
Španija je među zemljama koje su izdvojile više od milijardu evra da bi imale dovoljno vakcina protiv kovida 19 za celokupno stanovništvo, ali je polovina tih vakcina je ostala neiskorišćena, prenosi El Pais. U Španiji je od početka kampanje… »

Vesti dana »