Valjevo

Lajkovčanin uhapšen zbog prodaje kokaina

Valjevska posla pre 11 dana
Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Valjevu, sumnja se da je on u prethodnom periodu prodavao kokain na području Lajkovca i Lazarevca. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz… »

Uhapšen diler: Prodavao kokain u Lajkovcu i Lazarevcu

Večernje novosti pre 11 dana
Policija je uhapsila B. I. (37) iz Lajkovca i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Valjevu, policija je uhapsila B. I. (37) iz Lajkovca. Osumnjičen je da je u prethodnom periodu prodavao kokain na… »

Gradonačelnik izviždan, pa ukinuo pomoć Valjevo džez festu

Nova pre 11 dana
Valjevski džez fest nije ničiji privatni festival da bi bio ukinut voljom jednog čoveka, ističe saksofonista Jovan Maljoković, jedan od osnivača ove tradicionalne manifestacije nakon odluke gradonačelnika Valjeva da za 36. izdanje iz gradskog… »

Korona virus suspendovao aerozagađenje

Valjevska posla pre 11 dana
Zavod za javno zdravlje Valjevo / Foto: Valjevska posla Sa uvođenjem vanrednog stanja 16. marta redovne aktivnosti vezane za praćenje aerozagađenja u našem gradu su prekinute. Svi objekti (obdaništa i škole) u kojima se nalaze uređaji za merenje… »

Biković kupio kuću kod Valjeva? Nenad Jezdić mu prvi komšija! A evo kako mu je ta ideja uopšte i pala na pamet!

Kurir pre 11 dana
Glumac Miloš Biković, koji već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva, navodno je kupio veliko imanje u unutrašnjosti Srbije, u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Osim… »

Biković kupio imanje u blizini manastira u kojem je njegov brat starešina: Komšija mu je ovaj glumac

Telegraf pre 11 dana
Miloš već priprema teren za izgradnju nove kuće na imanju od nekoliko ari. Glumac Miloš Biković navodno je pazario veliko imanje u okolini Valjeva, 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Milioš je na… »

Dan sestrinstva i slava u Opštoj bolnici Valjevo

Patak online pre 11 dana
VALJEVO – Dan sestrinstva i slava Svetog Vasilija Ostroškog, kao zaštitnika medicinskih sestara i tehničara u valjevskoj bolnici, obeleženi su juče. Datum rođenja Florens Najntingejl 12. maj, obeležava se kao Međunarodni dan medicinskih sestara… »

Normalizacija radnog vremena Doma zdravlja

Patak online pre 11 dana
VALJEVO – Dom zdravlja Valjevo vratio se na uobičajeno radno vreme od 7 do 21 sat, uz poštovanje svih preporučenih mera predostrožnosti i merenje temperature na ulazu. Zbog rekonstrukcije zgrade i dalje će se koristiti manji ulaz sa desne strane, u… »

VIPOS nastavlja rad u prostorijama škole od petka

Patak online pre 11 dana
VALJEVO – Visoka poslovna škola strukovnih studija, odnosno odsek Valjevo Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija, u skladu sa odlukom Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja, nakon ukidanja vanrednog stanja rad u prostorijama škole nastavlja… »

Miloš Biković kupio imanje u okolini Valjeva: Gradi kuću na selu, u blizini Manastira, ovaj glumac će mu biti komšija

Blic pre 11 dana
Miloš Biković je, prema pisanju domaćih medija, nedavno kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Osim nekoliko ari zemlje, Miloš Biković je kupio staru… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
10 ˚C
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 13˚
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 15˚

Vesti dana »