Valjevo

Proglašena izborna lista “Narodni blok”

Patak online pre 4 dana
VALJEVO – Gradska izborna komisija proglasila je i četvrtu izbornu listu za učešće na lokalnim izborima za Skupštinu Valjeva, koji su zakazani za 21. jun. Reč je o listi sa 17 kandidata za odbornike Skupštine grada Valjeva, pod nazivom “Velimir… »

Valjevo ipak našlo novac za džez festival

N1 Info pre 5 dana
Valjevski džez festival biće održan i ove godine, uprkos nedavnim najavama gradskih vlasti da za njega nema novca. Izvor: N1 Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, koji je početkom maja rekao da u gradskoj kasi nema novca za organizaciju… »

Novi termini pešadijskih gađanja

Patak online pre 5 dana
VALJEVO – Iz Vojne pošte 9845 Valjevo stiglo je obaveštenje o izvođenju pešadijskog gađanja koje jedinice Vojske Srbije tokom ovog meseca izvode na poligonu – strelištu „Sedlari“. Gađanja se izvode u zoni levo: sedlo Brdo (kota 352 metra)… »

Grob Ljube Popovića opet neodržavan i zarastao u travu

Patak online pre 5 dana
VALJEVO – Kao i u nekoliko navrata prošle godine, grob akademika Ljube Popovića ponovo je zarastao u travu jer ga tokom epidemije korona virusa gradska čistoća JKP “Vidrak” nije održavala. Jedan od najvećih jugoslovenskih slikara svih vremena… »

COVID-19: Svet, Srbija, Valjevo

Valjevska posla pre 6 dana
Najveće žarište u svetu su Sjedinjene Američke države gde je ukupan broj zaraženih 1.486.742, dok je 89.564 osoba preminulo. U Evropi najveće žarište je Rusija gde je trenutno 290.678 obolelih i 2.631 mrtvih. Odmah za Rusijom je Velika Britanija… »

Laki pamti imena na hiljade fudbalera: U glavi ima pravu enciklopediju

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Valjevo - Neko pamti imena gradova, neko matematičke formule, ali Milijan Perišić zvani Laki iz valjevskog sela Sušica, ima sasvim nesvakidašnje pamćenje, jer u njegovoj glavi nalazi se na hiljade imena popularnih fudbalera, kao i prve postavke… »

“Direktnom podrškom predsednika Vučića dobili smo novu priliku”

Valjevska posla pre 6 dana
Lazar Gojković, kandidat SNS-a za gradonačelnika Valjeva / Foto: Valjvska posla “Sve to što planiramo, građanima Valjeva i meni pokazuju u kom smeru predsednik Aleksandar Vučić želi da razvija i naš grad i naše društvo. Ja sam siguran da smo… »

Go SNS Valjevo predstavio plan i program 2020-2024: Valjevo kreće napred za bolji život svih građana (foto)

Srbija danas pre 6 dana
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu predstavio je danas na konferenciji za novinare planove i program koje će ta stranka sprovesti u naredne četiri godine za dobrobit svih Valjevaca. Ispred Srpske napredne stranke, planove je predstavio… »

Odložena odluka o dobitniku “Desankine” nagrade

Patak online pre 6 dana
VALJEVO – Donošenje odluke o dobitniku nagrade “Desanka Maksimović” trenutno je odloženo zbog epidemije korona virusa, saopštio je Upravni odbor Zadužbine koja nosi ime slavne pesnikinje. Kako je saopšteno, datum donošenja odluke žirija za… »

Tražnja za smeštajem u selima veća za 30 odsto

Patak online pre 6 dana
VALJEVO – Od epidemije korona virusa, za razliku od mnogih drugih privrednih grada, “profitirala” su seoska domaćinstva koja se bave ruralnim turizmom, a po svemu sudeći značajan broj gostiju imaće i tokom letnje sezone. Na osnovu protekla dva… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
10 ˚C
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 13˚
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 15˚

Vesti dana »