Valjevo

U Valjevu na delu najprljavija kampanja: Skandalozno širenje laži o Gojkoviću manir političkih protivnika!

Srbija danas pre 2 dana
Nakon što su raspisani izbori za 21. jun, u Valjevu je krenula najprljavija kampanja protiv kandidata Srpske napredne stranke Lazara Gojkovića. Naime, politički oponenti u Valjevu u medijima vode prljavu kampanju protiv svog konkurenta time što u… »

Sam je sebi stavio omču oko vrata - kako je nastala fotografija upamćena kao simbol borbe protiv fašizma

Noizz pre 2 dana
Na ulazu u zgradu Ujedinjenih nacija u Njujorku nalazi se fotografija napravljena na današnji dan, u Valjevu 1942. godine. Na njoj je jugoslovenski heroj Stjepan Filipović, sa uzdignutim rukama, stisnutih šaka. Sa omčom oko vrata, sa svog gubilištu… »

Blic: Valjevac osnovao portal pa objavljivao lažne vesti o migrantima, uhapšen zbog izazivanja panike

Patak online pre 2 dana
VALJEVO – Zbog izazivanja panike i nereda, kao i izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, policija je uhapsila Valjevca N. N. (28). Povod je tekst na jednom novoosnovanom portalu u kojem se navodi da će u Valjevu biti osnovan… »

Monarhisti se zalažu za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima

Danas pre 2 dana
Koalicija „Za Kraljevinu Srbija“ saopštila je danas da se zalaže za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima. „Naši preci su se borili vekovim za ovu zemlju. Ona je svetinja i nije za prodaju stranim kompanijama“, kazao je nosilac… »

Valjevac osnovao portal pa objavljivao lažne vesti o migrantima, uhapšen zbog izazivanja panike

Blic pre 2 dana
Zbog izazivanja panike i nereda, kao i izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, policija je uhapsila Valjevca N. N. (28). Povod je tekst na jednom novoosnovanom portalu u kojem se navodi da će u Valjevu biti osnovan kamp za 10.000… »

Ova dva momka su prešli hiljade kilometara: Jedini cilj je pomoć dečjem odeljenju lozničke bolnice

Srbija danas pre 2 dana
"Čitav put nas je pratila korona koja je išla iza nas". Za humane mlade ljude, ultramaratonca Aleksandra Kikanovića iz Loznice i biciklistu Nikolu Tomića iz Valjeva, humanitarni ultramaraton do Moskve trebalo je da se završi 9. maja na Crvenom trgu… »

Komunalci će štrajkovati ako im se ne plati dodatni rad

Patak online pre 2 dana
VALJEVO – Kao što je bilo najavljeno, pripadnici Komunalne milicije Grada Valjeva održali su jednosatni štrajk upozorenja najavljujući da će od naredne srede potpuno obustaviti rad ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. Zaposleni u Komunalnoj… »

Sazrevaju remontirane sorte maline

Patak online pre 2 dana
VALJEVO – Za klasične sorte maline berba tek predstoji, ali pojedini malinari u valjevskom kraju već mogu da uberu prvi plodove, a reč je o dvorodim sortama koje sazrevaju sve do kasne jeseni. U malinjaku Aleksandra Todorića iz Gunjaka nadomak… »

Lokalni front o “tvrdim zidovima tajni” koje ne može da probije ni republički poverenik za informacije od javnog značaja

Valjevska posla pre 3 dana
Sa konferencije za medije valjevskog Lokalnog fronta ispred Gradske uprave Valjevo Kako je Radović istakao, predizborna obećanja uglavnom su ista kao i pre 4 godine, a neka i od pre 4 decenije. Primećuje da u obećanjima izostaju pojašnjenja šta… »

Hiljade pređenih kilometara za pomoć Dečjem odeljenju lozničke bolnice

RTS pre 3 dana
Za humane mlade ljude, ultramaratonca Aleksandra Kikanovića iz Loznice i biciklistu Nikolu Tomića iz Valjeva, humanitarni ultramaraton do Moskve trebalo je da se završi 9. maja na Crvenom trgu. Epidemija i zatvaranje granica skratila je njihov put za… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
10 ˚C
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 13˚
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 15˚

Vesti dana »