Valjevo

STALI RADOVI NA BRZOJ SAOBRAĆAJNICI U VESELINOVCU

Valjevska posla pre 7 sati
Zbog nerešenih pravno –imovinskih odnosa porodica Pivić u valjeskom selu Veselinovac zaustavila je radove na brzoj saobraćajnici Valjevo – Iverak – Nepričava. Poučeni lošim iskustvom svjih komšija, Pivići nedozvoljavaju ulazak u svoje imanje… »

Izložba u Modernoj galeriji

Valjevska posla pre 7 sati
U Modernoj galeriji u Valjevu u subotu je otvorena izložba Vladimira Veličkovića Efekat feniks, u okviru programa Jedan autor jedna slika. Izloženo je delo Prostor Fig.VII nastalo krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, radjena tehnikom… »

SREBRNI PETNAESTOGODIŠNJACI VK VALJEVO

Valjevska posla pre 7 sati
Finalne utakmice Regiona centralne Srbije u Prvenstvu Srbije za petnaestogodišnjake i mlađe vaterpoliste odigrane su proteklog vikenda u SRC Petnica u organizaciji valjevskog VK Valis, čija je ekipa osvojila bronzu, dok su mladi iz VK Valjevo osvojili… »

Crvena prognoza RHMZ: Za naredne dane predviđen opasno visok nivo UV zračenja, zbog vrućina upaljen meteoalarm!

Mondo pre 8 sati
U većem delu Srbije danas i narednih dana će vrednost UV zračenja biti vrlo visoka, prognoze su Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). U većem delu Srbije danas i narednih dana će vrednost UV zračenja biti vrlo visoka, prognoze su… »

Efekat feniks: Izložba Vlade Veličkovića u Valjevu

Nova pre 8 sati
Izložba Vladimira Veličkovića "Efekat feniks" otvorena je juče u Modernoj galeriji u Valjevu u okviru programa "Jedan autor jedna slika". Izloženo je i delo „Prostor Fig.VII“ nastalo krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, rađena… »

Slike pred kojim se divimo: Izložba Vladimira Veličkovića u Modernoj galeriji Valjevo u okviru programa "Jedan autor jedna…

Večernje novosti pre 8 sati
Foto V. Jovanović Prikazano je njegovo delo "Prostor Figura VII", iz zbirke Srpske akademije nauka i umetnosti. Akrilik na platnu, dimenzija 300 sa 195 centimetara, pripada ciklusu slika "Prostor", označenih različitih signaturama, koje su nastale… »

Pivići zaustavili radove na brzoj saobraćajnici Valjevo‒Lajkovac

Politika pre 1 dan
Valjevo - Dva puta su tokom ove nedelje na obodu svojih njiva članovi porodice Pivić iz valjevskog sela Veselinovac zaustavljali radove na budućoj brzoj saobraćajnici Valjevo‒Lajkovac koja vodi do spoja sa auto-putem „Miloš Veliki”. Prvi put u… »

Širom Srbije, ali i nekoliko gradova sveta, okupljanja zbog Rio Tinta

Glas Amerike pre 1 dan
Njujork, London, Melburn, Hajdelberg, Beograd, Novi Sad - bili su neki od gradova u kojima su održana okupljanja građana koji se protive izgradnji rudnika i fabrike prerade ruda u području Loznice, grada na zapadu Srbije, gde je 2004. otkriven jadarit… »

Otvorena izložba slika Vladimira Veličkovića u Valjevu

N1 Info pre 1 dan
U Modernoj galeriji u Valjevu u subotu je otvorena izložba Vladimira Veličkovića "Efekat feniks", u okviru programa "Jedan autor jedna slika". Izloženo je i delo „Prostor Fig.VII“ nastalo krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, rađena… »

Protesti protiv Rio Tinta danas u nekoliko gradova Srbije, podrška i iz Njujorka

Luftika pre 1 dan
U nekoliko gradova Srbije danas će se okupiti protivnici izgradnje rudnika litijuma Rio Tinto kako bi poslali jasnu poruku multinacionalnoj kompaniji i državnom vrhu Srbije da im neće dozvoliti sprovođenje ekološke katastrofe u dolini Jadra i drugim… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
34 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
20˚ / 33˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
23˚ / 34˚

Vesti dana »