Valjevo - vesti

Borci valjeva protiv nepravde: Tužbu moraju povući jer je Željko simbol stradanja

Večernje novosti pre 5 sati
Predsednik Udruženja boraca o slučaju pokojne Ljubice Petrović, od koje država traži novac na ime mrtvog sina. Ranjen je u kičmu tokom rata u Hrvatskoj i ostao je invalid. Od Ministarstva smo tražili da odustanu od 270.000 dinara
LjUBIČIN sin Željko bio je jedan od najteže ranjenih rezervista u borbama u Hrvatskoj, a država nju, iako više nije među živima, tuži tražeći od njenih naslednika da vrate oko 270.000 dinara. To je ukupna suma porodičnog dodatka... »

Plivanje za časni krst u gradu cara Lazara, prvi do krsta Lazar Krstić, Milica iz Valjeva prva do relikvije (foto+video)

Večernje novosti pre 8 sati
Širom Srbije danas je na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst
Širom Srbije danas je na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst. Plivalo se 33 metra, koji simbolizuju broj godina života Isusa Hrista. Na keja u Zemunu za časni krst plivalo se... »

OPREZ: Tokom decembra i januara udvostručen broj infarkta miokarda!

Valjevska posla pre 9 sati
U prvoj polovini januara, periodu koji je bio karakterističan po snežnim padavinama i niskim temperaturama koje su se spuštale i do minus 12 °C, napostilo nas je nekoliko naših poznatih sugrađana, a uzrok smrti najčešće je bio infarkt miokarda. Bio je to povod za razgovor sa dr Dušanom Ružičićem,... »

Medicinska sestra Milica Perinčić prva doplivala do Časnog bogojaveljenskog krsta

Valjevska posla pre 10 sati
Nakon prošlogodišnje pauze, ovog 19. januara Berkovoj brani, na reci Gradac danas je održano tradicionalno Bogojavljensko plivanje za Časni krst. Ove godine učestvovalo je 50 takmičara, a prva do Časnog krsta doplivala je 33-godišnja Milica Perinčić, medicinska sestra iz Valjeva. Plivanje za Časni... »

Niški vaterpolisti večeras dočekuju Valjevo

Južne vesti pre 14 sati
U pretposlednjem kolu prvog dela Jadranske A2 lige Nais će dočekati Valjevo i pokušati da dođe do prvih bodova protiv nekog od domaćih timova. Po dosadašnjim rezultatima, u meču koji se igra u subotu 19. januara na bazenu "Čair" niški vaterpolisti trebalo bi da su favoriti, ali njihov trener Jovan... »

Izveli surovo ubistvo na Siciliji? Valjevska policija pohapsila razbojnike koji se sumnjiče za stravičan zločin u Italiji

Srbija danas pre 15 sati
Kada su valjevski policajci uhapsili osmočlanu grupu razbojnika koja je tokom prošle godine operisala na području Valjeva, Lajkovca i Uba tako što su navodno provalili u šest kuća i ukrali novac, zlato i oružje vredno 14 miliona dinara, nije se slutilo da su među njima i petorica državljana Srbije, članovi kriminalne bande navodno odgovorne za ubistvo bogataša Pankracija Muskolinija (44), vlasnika lanca zlatara, koje se dogodilo u noći između 12. i 13. septembra 2005. godine u Taormini, ekskluzivnom
Petorica državljana navodno odgovornih za ubistvo italijanskog bogataša, godinama su bili u bekstvu skrivajući se uz pomoć lažnih imena. Ipak, svoju glavnu delatnost, krađu, nisu zapostavili, te su istim delima navodno nastavili... »

Tajni identiteti surovih ubica zlatara: Kako su zločinci sa Sicilije godinama vešto sakrivali u Srbiji

Blic pre 17 sati
Kada su valjevski policajci uhapsili osmočlanu grupu razbojnika koja je tokom prošle godine operisala na području Valjeva, Lajkovca i Uba tako što su provalili u šest kuća i ukrali novac, zlato i oružje vredno 14 miliona dinara, nije se slutilo da su među njima i petorica državljana Srbije, članovi... »

Na ovim pružnim prelazima u Srbiji rampe su i dalje podignute dok prolazi voz: Šta još treba da se desi da se opametimo? (foto) (video)

Telegraf pre 18 sati
Kod Valjeva i u Rumi su podignute rampe
Video-snimci i fotografije podignutih rampi u trenutku kad prolazi voz isuviše često se viđaju na društvenim mrežama. Poslednje su nastale u Rumi i kod Valjeva. U tragediji koja je zadesila Srbiju poginulo sedam osoba u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u... »

Razbojnik pao u Srbiji: Žarka zbog ubistva na Siciliji čeka doživotna

Večernje novosti pre 1 dan
Žarko Fetovski, za kojim se traga OD 2005. godine zbog ubistva sicilijanskog juvelira, uhapšen u Lazarevcu. Krajem 2018. uhvaćena četvorica naših državljana optužena za zločin u Taormini
PO nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, pre nekoliko dana policija je u Lazarevcu uhapsila Žarka Fetovskog, koga italijansko pravosuđe optužuje za ubistvo vlasnika lanaca zlatara Pankracija Muskolinija sa Sicilije. Pored... »

Majka pokojnog invalida umrla, a traže joj novac

Večernje novosti pre 1 dan
Naslednike Ljubice Petrović terete za 270.000 dinara koje je dobila od Valjeva. Kao mladi rezervista JNA bio teško ranjen u Hrvatskoj, a preminuo 2000. Država je tužila Ljubicu jer su joj greškom davali porodični dodatak
DRŽAVA od pokojne Ljubice Petrović iz Valjeva, odnosno njenih naslednika, zahteva da joj se vrati oko 270.000 dinara od porodičnog dodatka sa zateznom kamatom koje je ova žena primila preko opštine Valjevo na ime sina Željka,... »

Valjevo
nedelja

Slaba kiša
2 ˚C
ponedeljak
Jak sneg
Jak sneg
-9˚ / 0˚
utorak
Slaba susnežica
Slaba susnežica
-2˚ / 1˚

Izbori 31. marta ili 14. aprila?

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.