Valjevo

Korona žarišta u Srbiji: Beograd i dalje ima oko 2.000 zaraženih za dan, kritično u još 17 gradova

Blic pre 19 minuta
I danas su korona brojke alarmantno visoke. Ono što ohrabruje je da je u glavnom gradu i dalje imamo oko 2.000 zaraženih, što znači da tu nemamo rast. Ipak, u drugim gradovima stanje je i dalje zabrinjavajuće. Dakle, glavni grad je zapisao danas… »

I danas u Kragujevcu preko 300 obolelih od korone!

U centar pre 24 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano je 22.243 građana, od kojih je 7.802 pozitivno. Nažalost, preminuo je 61 pacijent. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 288 pacijenata. Broj novozaraženih po gradovima: Beograd… »

Kritično u celoj zemlji: Novi Sad više od 400, Kragujevac više od 300

B92 pre 13 minuta
Srbija i dalje beleži veliki broj zaraženih i umrlih od koronavirusa. Najviše slučajeva i dalje ima u glavnom gradu gde je taj broj danas 1.999. Novi Sad ostaje drugi najpogođeniji grad u Srbiji sa 471 novozaraženom osobom. Kritično je i dalje u… »

Korona zavija gradove Srbije u crno: Beograd i dalje obara neslavan rekord, u ostalim mestima kritično

Srbija danas pre 43 minuta
Korona ne prestaje da hara Srbijom. U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano 7.802 novih slučajeva virusa korona, a preminula je 61 osoba. Testirano je 22.243 osoba, a na respiratoru je 288 pacijenata. Presek po gradovima Srbije: Beograd 1.999, Novi… »

I dalje smo blizu 8.000, crni niz se nastavlja: Danas 7.802 novozaražena, 61 preminuli

Kurir pre 14 minuta
U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano je 22.243 građana, od kojih je 7.802 pozitivno. Nažalost, preminuo je 61 pacijent. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 288 pacijenata. Broj novozaraženih po gradovima: Beograd… »

Kovid stanje u Kolubarskom okrugu: Još 9 preminulo od posledica korona virusa

Kurir pre 43 minuta
VALJEVO – Devet osoba iz Kolubarskog okruga je preminulo od posledica korona virusa, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. U poslednja 24 sata od preminulo je pet osoba iz Valjeva, tri osobe i Lajkovca i jedna iz Mionice. Od početka epidemije… »

Najteža bitka protiv korone vodi se u 5 gradova Srbije: Gde je najkritičnije?

Mondo pre 30 minuta
Najnovije informcije o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. Najnovije informcije o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. Prema najnovijim informacijama, u Srbiji je 3. decembra do 15h registrovano još 7.802 zaraženih, a nažalost korona je odnela još 61… »

Momci, pogled pravo, vera u sebe, mirna ruka i biće dobro – tek će biti dobrooo

Plus online pre 1 sata
Prva liga KLS, 12.kolo Hala Kej Nedelja , 6.decembar 18 h Pirot : Pirot – Novi Pazar Kada smo četvrtog juna, ove godine objavili informaciju da će posle sedam decenija postojanja, KK Pirot postati član najkvalitetnijeg takmičenja u zemlji košarke… »

Grad Valjevo počeo da objavljuje informacije o dnevnim prekoračenjima koncentracije zagađujućih materija

Valjevska posla pre 2 sata
Valjevo u smogu / Foto: Dragan Krunić Prema tim podacima, vidimo da su svih datih dana zabeležena prekoračenja čađi i PM 10 čestica na mernim mestima u gradu na kojima “Vatrogas” ima svoje uređaje. Ti rezultati prekoračenim vrednostima za… »

Akademik „zasut dukatima”

Politika pre 2 sata
Valjevska gimnazija još jednom, ovaj put onlajn, obeležila rođendan Matije Bećkovića, svog nekadašnjeg đaka Matija Bećković u valjevskoj gimnaziji na proslavi jednog od prethodnih rođendana. Valjevo – „Vi ste mene ’zasuli dukatima’”… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
četvrtak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
9 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 12˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 12˚

Vesti dana »