Valjevo - vesti

Upozorenje RHMZ: U ovom delu Srbije očekuje se jako nevreme, a Nova Varoš se zabelela

Srbija danas pre 19 minuta
Nastavlja se praćenje aktivnosti
Republički hidrometeorološki zavod izdao je poslednje upozorenje u kojem navodi da se u narednih sat vremena na području Valjeva, Ljiga i Užica očekuju jaki pljuskovi, grmljavina i grad. Inače, olujno nevreme praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je oko 15 sati i 30... »

Festival literarnog stvaralaštva osuđenika u Valjevu

RTS pre 1 sat
RTS: Festival literarnog stvaralaštva osuđenika u Valjevu
U Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu održana je završna smotra Republičkog festivala literalnog stvaralaštva osuđenika i dodeljene nagrade najboljim piscima i pesnicima među njima.
Najbolji pisac i pesnik među osuđenicima u ustanovama za izvršenje zatvorskih sankcija u Srbiji su osuđenica iz Kazneno-popravnog zavoda za žene u Požarevcu, za prozni rad "Zarobljena ravnica", i T. B. iz KPZ Sremska Mitrovica,... »

Nagrađeni osuđenici

Patak online pre 2 sata
VALJEVO- U valjevskom zatvoru danas su dodeljene nagrade pobednicima 13. Republičkog festivala osuđeničkog literarnog stvaralaštva na temu „Novi početak“. Na konkurs su se prijavile 23 zatvorske ustanove u Srbiji i to kazneno-popravni zavodi, okružni zatvori, specijalna zatvorska bolnica i... »

Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"

Telegraf pre 4 sata
Slika mladića ostaje tako kao jedna od najupečatljivijih uspomena na antifašizam Povezane vesti Najnovije iz kategorije Zanimljivosti
Na crno-beloj fotografiji nalazi se mladić visoko podignutih ruku i stisnutih šaka. Na beloj podlozi vidi se tanki komad konopca oko njegovog vrata. Ova upečatljiva fotografija nalazi se na ulazu u zgradu Ujedinjenih nacija u... »

Sportske igre mladih: Školarci obarali rekorde u Valjevu!

Kurir pre 2 sata
Čarolija Sportskih igara mladih nastavlja da oduševljava talentovane dečake i devojčice po gradovima Srbije. Na red je došlo i Valjevo.
Svečano otvaranje uz konfete i vatromet oduševilo je veliki broj osnovaca iz većine škola ovog grada, na otvorenom terenu sa tribinama Hale Student. Talentovana odbojkašica Jelena Novokmet pročitala je u ime takmičara zakletvu... »

Proslavimo mature zajedno sa CCC shoes&bags

Patak online pre 3 sata
VALJEVO- Dragi maturanti, prijavite se za posebnu, matursku reviju, od 22. do 25. maja u CCC shoes&bags radnji u STOP SHOP ritejl parku u Valjevu. Revija će se održati 26. maja, od 17 do 18 časova, za prva tri mesta su obezbeđeni specijalni vredni pokloni. Zato iskoristite priliku da dođete do... »

Čarolija igara nastavljena u Valjevu

B92 pre 3 sata
B92: Čarolija igara nastavljena u Valjevu
Sportske igre mladih posetile i Valjevo, u petak veliko otvaranje za čitav region u Sremskoj Mitrovici.
Svečano otvaranje uz konfete i vatromet oduševilo je veliki broj osnovaca iz većine škola ovog grada, na otvorenom terenu sa tribinama hale Student. Talentovana odbojkašica Jelena Novokmet pročitala je u ime takmičara zakletvu... »

Uspesi učenika iz Subotice na republičkoj smotri recitatora

Subotica.com pre 6 sati
Noemi Božić, učenica OŠ „Sečenji Ištvan”, osvojila je četvrto mesto, a Dragana Nikolić, učenica Gimnazije „Svetozar Marković”, osmo mesto na 50. republičkoj smotri recitatora pod nazivom „Pesniče naroda mog”, koja je održana 18. i 19. maja u Valjevu.
Visoki plasman, Noemi Božić ostvarila je u kategoriji recitatora mlađeg uzrasta (od 1. do 4. razreda osnovne škole), dok je Dragana Nikolić u kategoriji starijeg uzrasta (srednjoškolci), u kojima je nastupilo ukupno 35, odnosno... »

Za medije 6,6 miliona dinara

Patak online pre 9 sati
VALJEVO- Za valjevske medije ove godine, iz gradskog budžeta, za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja izdvojeno je 6,6 miliona dinara za 21 projekat. Najviše novca je dobila „Vujić televizija“, a na spisku onih kojima je opredeljen novac iz gradske kase za medijske projekte je i... »

Valjevo kupuje 1.000 autosedišta za decu, ali postoji jedna nelogičnost

Blic pre 1 dan
Iz budžeta Grada Valjeva biće izdvojeno više od 40.000 evra za kupovinu čak 1.000 autosedišta za mališane, uključujući i one rođene 2016. godine za koje su, po logici stvari, njihovi roditelji već morali da nabave autosedišta. Grad Valjevo je, naime, raspisao javnu nabavku za kupovinu 1.000... »

Valjevo
utorak

Grmljavina
20 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
16˚ / 24˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
15˚ / 24˚
©2018 Netmark d.o.o.