Valjevo

Korona virus: Novi crni rekord u Indiji, u Srbiji se očekuje „sporadično" javljanje virusa

BBC News pre 2 sata
U svetu je broj zaraženih prešao 6,2 miliona, preminulo je više od 375.000. Novi dnevni rekord u broju obolelih od korona virusa ponovo je zabeležen u Indiji, gde je za jedan dan zaraženo 8.392 ljudi, dok su u Srbiji do sada preminule 244 osobe… »

Vakcine, korona, otvaranje granica, Crna Gora, hakeri: Pregled lažnih vesti i dezinformacija u Srbiji i regionu

Radio 021 pre 2 minuta
Lažne vesti, dezinformacije i hakerski napadi iz Srbije i regiona po BBC izboru u prethodnoj nedelji. BBC Lažne objave o vakcinaciji, korona virusu i srodnim temama preplavljuju portale i društvene mreže u Srbiji i regionu, a pojedine dolaze i do… »

Izgradnja kružnog toka

Patak online pre 1 sat
VALJEVO – Do 26. juna će se izvoditi radovi na izgradnji novog kružnog toka na ukrštanju novoizgrađene ulice Mirka Obradovića i Obilaznice za Užice, na regionalnom putu 1. B reda br. 21, saopštio je kabinet gradonačelnika. “Radovi će se… »

Nastavak pada broja zaraženih koronavirusom

Valjevska posla pre 1 sat
Od poslednjeg izveštaja testirano je 2.315 uzoraka, od kojih je 18 nalaza bilo pozitivno. U Srbiji je ukupno zaraženo 11.430 osoba, od kojih se 6.726 oporavilo. Od početka epidemije od koronavirusa su preminula 244 lica, pri čemu je stopa smrtnosti… »

Zgrada Doma vojske budući Dečji kulturni centar

Patak online pre 2 sata
VALJEVO – Obeležavajući Međunarodni dan dece kandidat SPS-a za gradonačlenika Valjeva Đorđe Milanović predstavio je jedan od planova stranke koji se direktno tiče naših najmlađih sugrađana, saopštila je ova partija. Naime, kako se navodi u… »

Psi lutalice u Rađevom selu desetkovali stada ovaca

Patak online pre 2 sata
VALJEVO – U nekoliko domaćinstava u Rađevom selu nadomak Valjeva, psi lutalice su desetkovali stada ovaca. Krvavi pokolj dogodio se tokom proteklih nekoliko dana, kada su psi svakodnevno upadali na seoska gazdinstva i napadali domaće životinje… »

Pojedine vrste povrća poskupele duplo

Patak online pre 2 sata
VALJEVO – Jagode, limun i jabuke ovog maja zanatno su skuplje nego u maju prošle godine, dok za kupus ove godine treba izdvojiti najmanje novca, pokazuju novi podaci Republičkog zavoda za statistiku. U Valjevu za kilogram jagoda prošlog maja… »

COVID-19: Svet, Srbija, Valjevo

Valjevska posla pre 1 dan
Najveće žarište u svetu su Sjedinjene Američke države gde je ukupan broj zaraženih 1.837.170, dok je 106.195 osoba preminulo. Na drugom mestu je Brazil sa 514.992 pozitivna i 29.341 smrtnim slučajem. U Evropi najveće žarište je Rusija gde je… »

Na prodaju 17 nekretnina Privredne banke Beograd u stečaju

Dnevnik pre 24 sata
BEOGRAD: Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju 17 nepokretnosti Privredne banke Beograd u stečaju, a najvrednija je u Krušedolskoj ulici u Beogradu, koja je procenjena na 483.000 evra. Ponuđeno je na prodaju 11 nekretnina, najviše -… »

Kakvo nas vreme očekuje ovih dana?

Valjevska posla pre 1 dan
Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 8 do 12 stepeni, najvisa od 17 do 21 stepen. U Valjevu pretežno oblačno povremeno sa kišom i pljuskovima. Posle podne postepeni prestanak padavina. Vetar… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
17 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
9˚ / 17˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
11˚ / 23˚

Vesti dana »