Valjevo

Korona virus: U Srbiji preminula još jedna osoba, u svetu zabeležen rekordan broj novih slučajeva u jednom danu

BBC News pre 8 sati
Tokom poslednja 24 časa, u svetu je zabeleženo 307.930 novih slučajeva Kovida-19, saopšteno je iz Svetske zdravstvene organizacije. U Srbiji je u poslednja 24 sata od posledica korona virusa preminula još jedna osoba, a u petak od 18 časova otpočeo… »

Štab odlučio da se odlože sve manifestacije

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Štab za vanredne situacije grada Valjeva je doneo zaključak da, na osnovu mišljenja Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavnje od epidemija, sportske i druge zabavne manifestacije treba odložiti do povoljnije epidemiloške situacije… »

Još jedan dan bez novoobolelih

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- U Valjevu, ali ni opštinama Kolubarskog okruga, u poslednja 24 sata nije bilo novoobolelih od korona virusa, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. Smanjenje broja novopozitivnih se nastavlja, pa je tako od početka septembra do sada u… »

Kvar na crpnoj stanici

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Zbog kvara koji je se dogodio tokom noći bez vode su ostali potrošači koji se snabdevaju sa crpne stanice Janka Jankovića, i to Užička ulica sa poprečnim ulicama i Degurić. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje do 12 časova… »

Zbog kvara bez vode Užička ulica sa poprečnim ulicama

Valjevska posla pre 1 dan
Zbog kvara koji je nastao u toku noći bez vodosnabdevanja su ostali potrošači koji se snabdevaju sa crpne stanice Janka Janković, i to Užička ulica sa poprečnim ulicama i Degurić. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje do 12h, saopšteno je iz… »

Dodela nagrada za đake generacije

Valjevska posla pre 1 dan
Zbog epidemije Korona virusa nagrade grada Valjeva i nagrade đacima generacije nisu dodeljene za Praznik grada 20. mart, jer nije održana Svečana sednica Skupštine grada Valjeva. Potom je bila konstituisana nova gradska vlast koja će i dodeliti… »

Poduhvat operskog pevača iz valjeva: Pesmom sačuvao Mejinu česmu (Foto)

Večernje novosti pre 1 dan
OPERSKI pevač Marko Tomić je zasukao rukave, latio se trimera i uredio Mejinu česmu - omiljeno izletište Valjevaca, na obali reke Gradac, jedne od najlepših i najčistijih u jugoistočnoj Evropi. Pokošena je trava, iskrčeno šiblje, uklonjen otpad… »

Novi asfalt za dve frekventne ulice

Valjevska posla pre 2 dana
Branko Vuković, novi rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu kaže da je iz Programa rehabilitacije puteva i ulica do 1. septembra iskorišćeno 7,8 miliona dinara. Precizirao je da se radi deo Ulice Mirka Obradovića od… »

Jedan slučaj korone u VALjEVU posle 10 dana

Večernje novosti pre 2 dana
U VALjEVU je, posle 10 dana zatišja, evidentiran jedan novi slučaj zaraze korona virusom. U ostalim opštinama Kolubarskog okruga – Lajkovcu, Ubu, Mionici, Ljigu i Osečini nije bilo novih slučajeva.… »

Uoči starta Prve lige srbije za muškarce i žene: Ruma i Valjevo domaćini

Dnevnik pre 2 dana
Izvučeni su turnirski brojevi za Prvu ligu Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji. Lige će se održati u periodu od 25. septembra do 3. oktobra u Rumi i u Valjevu. U prvom kolu ekipnog šampionata za muškarce u Rumi sastaju se: Mladost (Nova Pazova)… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 22˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 23˚

Vesti dana »