Valjevo

Laureati nagrade „Dobar primer Novog Optimizma“ Aleksandar Obradović i Biljana Stojković

Danas pre 11 sati
Ovogodišnji laureati za nagradu „Dobar primer Novog Optimizma“ Udruženja Novi Optimizam su Aleksandr Obradović, uzbunjivač iz Valjeva, kao i Biljana Stojković, profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Priznanje će, kao i svake… »

Uzbunjivač u zatvoru, muljatori u ministarstvima

Danas pre 4 sata
Govor potpredsednice DS u Valjevu na protestu podrške Aleksandru Obradoviću Dobro veče, slobodno Valjevo! Dobro veče, dragi prijatelji! Došla sam večeras ovde da glasno kažem ono što misli slobodna Srbija: uhapsili ste pogrešnog Aleksandra… »

Novi insulini za dijabetes sledeće godine na A listi

Patak online pre 12 sati
VALJEVO – Od dijabetesa u Srbiji boluje oko 720.000 ljudi, a novi lekovi za šećernu bolest, koji u isto vreme preveniraju i nastanak kardiovaskularnih problema, ne izdaju se na recept i koštaju od 1.500 do 3.500 dinara. Međutim, od sledeće godine… »

Ove nedelje nastavak radova na kanalizaciji na Bairu

Patak online pre 12 sati
VALJEVO – Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u valjevskom naselju Bair, koji se realizuju u sklopu projekta “Živeti zajedno”, biće nastavljeni ove sedmice, najavljeno je iz Gradske uprave. Projekat se realizuje u okviru Programa podrške… »

24 minuta sa Zoranom Kesićem: Šta vi radite kada vas pritisnu problemi? VIDEO

B92 pre 1 dan
I ove subote, Zoran Kesić i njegova ekipa napravili su svoj satirični osvrt na našu više nego zanimljivu svakodnevicu. U analizi najaktuelnijih društvenih i političkih događaja pomogli su im ovonedeljni gosti analitičari Nenad Kulačin i Marko… »

NIS prodaje stovarište u Valjevu

Radio 021 pre 21 sat
Naftna industrija Srbije ponudila je na prodaju kompleks stovarišta u Valjevu koji se prostire na više od 22.000 kvadratnih metara po početnoj ceni od 274.000 evra. U delu kompleksa većem od 2,5 hiljade kvadratnih metara NIS je jedini vlasnik, dok je… »

Vaterpolisti Bečeja slavili u Valjevu (10:9)

Dnevnik pre 1 dan
BEČEJ: Ne mnogo kvalitetna, ali izuzetno dramatična bila je utakmica u bazenu kraj Tise. Odavno u ovom legendarnom plivalištu nije odigrana četvrtina bez golova u seniorskoj konkurenciji, a upravo to se desilo u prvom periodu okršaja između… »

Zašto tužilaštvo šuti o Krušiku?

Al Jazeera pre 1 dan
Iako je Aleksandar Obradović iznio niz tvrdnji o zloupotrebama u valjevskoj fabrici oružja, a mediji objavili podatke koji potkrepljuju sumnje u malverzacije, tužilaštvo u Srbiji izbjegava odgovor na pitanje da li istražuje te navode. Gotovo dva… »

Aleksandar Obradović: Nema povlačenja, nema ni korak nazad (FOTO/VIDEO)

Danas pre 1 dan
U Beogradu završen 50. jubilarni protest 1 od 5 miliona Nema povlačenja, nema ni korak nazad, poručeno je večeras na 50. protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu gde je ispred Palate pravde skup završen telefonskim obraćanjem uzbunjivača iz… »

Srbija prodaje 22 vojna kompleksa: Ponuđene kasarne, skladišta i jedna komanda

B92 pre 3 dana
Beograd -- Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske. Naskuplji je Carina u Smederevu koji je ponuđen za 2,4 miliona evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu. Na više od 18 hektara… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
10 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 16˚
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
9˚ / 15˚

Vesti dana »