Valjevo

Motociklista 11 puta prošao kroz crveno svetlo: Oglušio se o naredbu policije, pa se zakucao u parkiran automobil

Blic pre 2 sata
Valjevska policija zaustavila je 19-godišnjeg motociklistu koji je, kako je saopšteno, čak 11 puta prošao kroz crveno svetlo prilikom vožnje kroz Valjevo, oglušio se o naredbu policije da se zaustavi da bi na kraju udario u parkirani automobil, kada… »

Nesreća u Valjevu: Jedno vozilo završilo na bok od siline udara (foto)

Blic pre 4 sati
Saobraćajna nesreća desila se večeras kod Brane Rovni, u Valjevu. Kako se vidi na fotografiji koju je podelila Instagram stranica "valjevo_live", jedno vozilo se prevrnulo na bok usled siline sudara. Stanje učesnika trenutno nije poznato, dok je Hitna… »

Motociklista bez dozvole 11 puta kroz crveno pa udario u parkirani auto

Politika pre 24 sata
Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu isključili su iz saobraćaja devetnaestogodišnjeg vozača motocikla koji je 11 puta prošao kroz crveno svetlo, oglušio se o naredbu policije da zaustavi motocikl, nastavio da se kreće, a potom udario u… »

Motociklista 11 puta prošao kroz crveno svetlo

Patak online pre 24 sata
nedelja, 1. oktobra 2023. VALJEVO- Valjevska policija je isključila iz saobraćaja 19-godišnjeg vozača motocikla koji je čak 11 puta prošao kroz crveno svetlo! Kako je saopštila policija, on se oglušio o naredbu policije da zaustavi motocikl… »

Košarkaši Zdravlja pobedom započeli novu sezonu

Jug press pre 24 sata
LESKOVAC U utakmici 1. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije košarkaši „Zdravlja“ na svom parketu pobedili su ekipu „Metalca“ iz Valjeva rezultatom 101:92 (26:25, 20:22, 24:25, 31:20). Gosti su bolje počeli utrakmicu, vodili u par navrata i… »

Auto od siline udarca završio na boku! Težak sudar u Valjevu, pojavila se i slika nakon nesreće (foto)

Mondo pre 1 sat
U Valjevu kod Brane Rovni je večeras došlo do teške saobraćajne nesreće. U Valjevu kod Brane Rovni je večeras došlo do teške saobraćajne nesreće. U Valjevu kod Brane Rovni je večeras došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedno… »

Motociklista bez dozvole 11 puta prošao kroz crveno Na kraju udario u parkirani auto

Alo pre 1 sat
Policija u Valjevu isključila je iz saobraćaja 19-godišnjeg vozača motocikla koji je 11 puta prošao kroz crveno svetlo, oglušio se o naredbu policije da zaustavi motocikl, nastavio da se kreće, a potom udario u parkirano vozilo. Proverom je… »

Na crveno prošao 11 puta, pa udario u automobil: Valjevac završio u zatvoru zbog gomile prekršaja na motociklu

Telegraf pre 1 sat
Proverom je utvrđeno da ne poseduje odgovarajuću vozačku dozvolu. Devetanestogodišnji vozač motocikla sinoć je isključen iz saobraćaja u Valjevu kada je jedanaest puta prošao svetlosni saobraćajni znak crveno svetlo, oglušio se o naredbu… »

Valjevo: Motociklista bez dozvole 11 puta kroz crveno pa udario u parkirani auto

RTV pre 2 sata
VALJEVO - Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu isključili su iz saobraćaja devetnaestogodišnjeg vozača motocikla koji je 11 puta prošao kroz crveno svetlo, oglušio se o naredbu policije da zaustavi motocikl, nastavio da se kreće, a potom… »

Za neverovati: Motociklista bez dozvole 11 puta kroz crveno pa udario u parkirani auto

Dnevnik pre 2 sata
VALjEVO: Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu isključili su iz saobraćaja devetnaestogodišnjeg vozača m otocikla koji je 11 puta prošao kroz crveno svetlo, oglušio se o naredbu policije da zaustavi motocikl, nastavio da se kreće, a potom… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
18 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
7˚ / 22˚
utorak
Vedro
Vedro
9˚ / 22˚

Vesti dana »