Valjevo - vesti

Šok otkriće: Pre Danijele, Ognjen Amidžić je bio u braku sa ovom poznatom damom! (foto)

Srbija danas pre 3 sata
Ona je prva žena popularnog voditelja.
Popularni voditelj Ognjen Amidzić sada je u srećnom braku sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a malo ko zna da je pre toga već bio oženjen nekadašnjom koleginicom, voditeljkom iz informativne redakcije televizije Pink, Milicom Marković. Milica i Ognjen su se... »

Prolećna simfonija čudesnih taorskih vrela

Večernje novosti pre 6 sati
Sve više turista hrli po makadamu do najlepših slapova valjevskih planina. Samo prošlog vikenda je više od 500 gostiju posetilo zabačeno, autentično, planinsko seoce
SEOCE Taor s kućercima raštrkanim po kosama Valjevskih planina, između duboke klisure reke Skrapež i visoke Taorske stene, postalo je, zahvaljujući ljubiteljima prirode, jedna od najposećenijih prolećnih turističkih destinacija u... »

Valjevo uradilo kartu plodnosti obradivog zemljišta

RTS pre 9 sati
RTS: Valjevo uradilo kartu plodnosti obradivog zemljišta
U naredne tri godine Srbija bi trebalo da završi rejonizaciju voćarske proizvodnje. Odnosno da napravi mapu gde koja od 18 voćnih vrsta može da dâ najveći prinos. Na osnovu toga će se deliti i državne subvencije. Valjevo je među prvima uradilo kartu plodnosti obradivog poljoprivrednog zemljišta sa preporukama za gajenje određenih kultura.
Za voćara Dejana Dobrivojevića karta plodnosti zemljišta i preporuke stručnjaka su, kaže, "poljoprivredna azbuka" za uspešnu voćarsku proizvodnju uz mogućnost podsticaja. "Video sam na toj karti da smo mi područje na kojem uspeva... »

Sada je u braku sa Danijelom, a malo ko zna koliko je zgodna prva žena Ognjena Amidžića

Blic pre 11 sati
Popularni voditelj Ognjen Amidzić sada je u srećnom braku sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a malo ko zna da je pre toga već bio oženjen nekadašnjom koleginicom, voditeljkom iz informativne redakcije televizije Pink, Milicom Marković. Milica i Ognjen su se 18. juna 2006. godine zakleli... »

Šok otkriće: Pre Danijele, Ognjen Amidžić je bio u braku sa ovom poznatom damom! (foto)

Srbija danas pre 10 sati
Ona je prva žena popularnog voditelja.
Popularni voditelj Ognjen Amidzić sada je u srećnom braku sa zgodnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a malo ko zna da je pre toga već bio oženjen nekadašnjom koleginicom, voditeljkom iz informativne redakcije televizije Pink, Milicom Marković. Milica i Ognjen su se... »

Promocija uspešnih žena koje zaslužuju da budu na naslovnicama

Valjevska posla pre 19 sati
Premijerno iz Valjeva krenuo je Festival ženskih tajni, kao lični projekat novinarskog dua Vesna Dedić – Sanja Marinković. Cilj ovog Festivala je da se žene širom Srbije inspirišu, motivišu i ohrabre da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha budu srećne.... »

AMSS: Saobraćaj bez zastoja, dobra prohodnost

B92 pre 21 sat
B92: AMSS: Saobraćaj bez zastoja, dobra prohodnost
Beograd -- Saobraćaj u Srbiji jutros se odvija bez zastoja i uz dobru prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS navodi da su postepeni prestanak padavina i neprestani rad zimske službe na čišćenju i uklanjanju snega sa puteva doprineli dobroj prohodnost puteva prvog i drugog prioriteta, a da su u nižim predelima kolovozi mokri, pod... »

Otišao glumac, vratio se farmer

Vesti online pre 1 dan
Poslednjih godina sve više javnih ličnosti seli se iz grada u selo. Jedni se vraćaju na dedovinu, a drugi kupuju placeve i imanja daleko od gradske vreve. Glumac Branko Janković, koji se proslavio ulogom Živojina Džakovića u seriji "Vojna akademija", odnedavno živi na relaciji Beograd-Gunjaci kod Osečine gde ima farmu i stado od 150 koza od čijeg mleka proizvodi sir i surutku. Iz rodnog sela otišao je sa željom da postane glumac, a dve decenije kasnije vratio se kao farmer.
- Imam dvoje dece i trudim se da svi što više vremena provedemo u prirodi. Smatram da je budućnost Srbije u proizvodnji hrane, poljoprivredi sa finalnim, ozbiljnim proizvodom. Primetio sam da se sve više mojih kolega, ali i... »

Komunalni policajac davio svoju devojku?! Incident u Valjevu!

Kurir pre 1 dan
Komunalni policajac M. B. (35) iz Valjeva osumnjičen je da je fizički napao i davio A. J. (35) sa kojom je, kako se pretpostavlja, duže vreme u vezi.
Ona je prijavila da je M. B. na nju navodno nasrnuo u prostorijama komunalne policije. Izrečena mu je hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da joj prilazi do 48 časova. Nadležni sud tu meru je produžio na 30 dana. Do... »

„Strujanje vetrova u Valjevu zaustavila još izgradnja naselja Kolubara 2“

Valjevska posla pre 1 dan
Nekoliko lepih martovskih dana dalo nam je tračak nade da kažemo zbogom zagađenom vazduhu, bar do naredne grejne sezone. Ali, sneg koji je pao iznova je aktivirao problem aerozagađenja, jer se zna da se sa hladnim vremenom i niskim temperatu u Valjevu „diše na škrge“. Vazduh u Valjevu prethodnih... »

Valjevo
nedelja

Pretežno vedro
-4 ˚C
ponedeljak
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
-1˚ / 5˚
utorak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
1˚ / 6˚
©2018 Netmark d.o.o.