Valjevo

Saopštenje SNS-a povodom teksta na portalu Kolubarske.rs

Valjevska posla pre 11 sati
Već i sam naslov članka „Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu“ govori da je tendenciozno „izveštavanje“ portala „Kolubarske.rs“ i ovoga puta nadjačalo gole činjenice koje su, da su novinari istog to iskreno želeli, još 30. oktobra… »

Zbogom rupama na putevima: Javno preduzeće "Putevi srbije" najavilo rekonstrukciju saobraćajnica, novi asfalt na 288…

Večernje novosti pre 23 sata
RUPE na asfaltu trebalo bi da nestanu do kraja godine sa 15 deonica na srpskim drumovima. Javno preduzeće "Putevi Srbije" planira da u narednih deset meseci pokrene javne nabavke za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288… »

Prolećna rezidba u jedinom vinogradu od Valjeva do Užica: Nekada je svaka kuća imala loze, veliko interesovanje za obnovu…

Večernje novosti pre 1 dan
PROLEĆNA rezidba u Božjem selu Leliću, jedinog vinograda na prostoru od Valjeva do Užica. Nekad je u ovim brdsko-planinskim selima svaka kuća imala vinograd. Sačuvan je Testament Dragomira Velimirovića kojim zaveštava svom sinu, tada Vladici… »

Nećete verovati - Subota, 27. februar - Ko je naslednik Novaka Đokovića i zašto je violina kraljica instrumenata?

Prva pre 1 dan
Nema ko se ne obraduje uspesima velikog Novaka Đokovića. Njegova slava biće večna, ali da li ste se pitali ko će ga zameniti jednoga dana na teniskim terenima. Kažu da ima ozbiljnog naslednika koji je već sa 14 godina sprski i evropski prvak. U… »

SPS-JS: “Drago nam je da je naš glas podrške došao do predsednika i Vlade Srbije”

Valjevska posla pre 1 dan
“Želimo da se zahvalimo Predsedniku Republike Srbije na lepim vestima koje se odnose na naš grad, a koje predstavljaju početak novog razdoblja u istoriji Valjeva. Dolazak nemačke kompanije znači nove investicije, nova radna mesta, novo… »

Dug rodoljublju

Vesti online pre 1 dan
Na Vojnoj akademiji u Beogradu, 26. februara, prigodnom svečanošću, kojoj je prisustvovao i ministar odbrane Nebojša Stefanović, Vojska Srbije je dobila novu partiju rezervnih potporučnika. Obuka na terenu Obasut čestitkama Strog i pravičan Narod… »

Pojačano održavanje 288 km državnih puteva u 2021.

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Putevi Srbije ove godine planiraju pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara, rečeno je danas Tanjugu u tom preduzeću. Reč je o Projektu rehabilitacije puteva i unapređenja… »

Pojačano održavanje 288 kilometara državnih puteva u 2021.

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Putevi Srbije ove godine planiraju pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara, rečeno je danas Tanjugu u tom preduzeću. Reč je o Projektu rehabilitacije puteva i unapređenja… »

U Beogradu više od 1.000 novozaraženih, još četiri grada trocifrena

B92 pre 1 dan
Od 3.339 novih slučajeva koronavirusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednja 24 sata, najviše je i danas iz Beograda - 1.003. Slede Niš sa 194, Novi Sad sa 139, Kraljevo sa 104 i Kragujevac sa 101 slučajem. U Vranju su regisatrovane 94 nove… »

Ovi gradovi su korona žarišta: U Beogradu više od 1.000 novozaraženih, u još 4 grada trocifrene brojke

Kurir pre 1 dan
Prema poslednjim podacima najviše novozaraženih je u Beogradu gde je registrovano još 1.003 nova slučaja korona virusa. Trocifreni broj novozaraženih imaju i Niš gde je potvrđeno još 194 novozaraženih, zatim Novi Sad 139, Kraljevo sa 104 i… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
nedelja
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
8 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 7˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 10˚

Vesti dana »