Valjevo - vesti

Kulturno leto u Centru za kulturu

Patak online pre 54 minuta
VALJEVO- Tokom leta u valjevskom Centru za kulturu biće održane brojne radionice, kako bi đaci na zanimljiviji i kreativniji način proveli letnji raspust. Radionice mogu da pohađaju i stariji građani, koji imaju afinitete za odrđene pravce. U okviru Muzičke radionice, u toku je radionica bubnjeva,... »

„Nestašica“ registarskih tablica

Patak online pre 1 sat
VALJEVO- Od prošle sedmice građani Valjeva ne mogu da dobiju nove registarske tablice za svoje automobile. Razlog za to je što beogradski Zavod za izradu novčanica nije Policijskoj upravi Valjevo dostavio potreban broj tablica. Sve dosadašnje zalihe sa kojima je policija raspolagala su potrošene,... »

Hapšenje u Crnoj Gori: Policija privela dve osobe iz Valjeva zbog sumnje da su počinili 60 krivičnih dela

Blic pre 12 sati
Crnogorska policija je uhapsila dva muškaraca državljana Srbije, iz Valjeva, zbog sumnje da su dve poslednje godine u Crnoj Gori počinili 60 krivičnih dela od kojih 15 u opštini Bar, a preostalih 45 na teritoriji deset crnogorskih opština. Crnogorska policija je lišila slobode R. L. (54) i M. S.... »

Aleja nezasluženih građana

Danas pre 17 sati
U subotu, mimo običaja, a možda i principa, zajedno sa primerkom Danasa i moje omiljene žutare, Blica, kupih i primerak Politike čisto da vidim šta se u Rotopalanci sanja…
… a šta se događa, i tu, u Rotopalankinoj rubrici „Srbija“, naleteh na tekst naslovljen „Velikan bez aleje“, da bih tik s desne strane naslova ugledao i fotografiju LJube Popovića koja bi nekog naivčinu mogla navesti na pomisao... »

Vučić: U Valjevu uskoro očekujemo nova radna mesta

Patak online pre 1 dan
VALJEVO- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u Valjevu očekuje otvaranje novih radnih mesta. On je poručio da će, po završetku izgradnje deonice auto-puta od Beograda do Čačka, početi izgradnja brze saobraćajnice od Valjeva do Lajkovca.Vučić, koji je prisustvovao jučerašnjem otvaranju... »

Ludi tiket, nedelja, 125.552 dinara: X ili x? Pogodak!

Mozzart sport pre 2 dana
Tako se to radi u Valjevu
Nerešen rezultat ili nerešen ishod? Pogodak! Tako se to radi u Valjevu... Nerešen rezultat je ponovo u modi, a naš kladilac iz Valjeva je isti tip eksploatisao na najbolji mogući način. Odigrao je 12 utakmica, uplatio 50 dinara na ukupni koeficijent 1.569,41 i zaradio... »

Počela 8. Letnja džez akademija u Novom Sadu

RTV pre 2 dana
RTV: Počela 8. Letnja džez akademija u Novom Sadu
NOVI SAD - Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund, osma po redu, otvorena je večeras, 14. jula 2018. godine u Klubu „Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada i trajaće narednih sedam dana, do 21. jula.
Polaznike akademije, njih 82 iz Novog Sada, Beograda, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Vršca, Šapca, Valjeva, Pančeva, Splita, kao i desetoro iz Dortmunda, pozdravila je urednica muzičkog programa KCNS-a Vesna Kaćanski, poželevši... »

Maljen postaje zaštićena planina

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Valjevo - Planina Maljen, koja čini deo kompleksa Valjevskih planina nalazi se među 11 novopredloženih zaštićenih područja za koja je završen takozvani javni uvid, saznaje „Politika” u Ministarstvu zaštite životne sredine. Na spisku se nalazi još deset značajnih područja koja će promeniti zvanični... »

Donacija “Europroma” valjevskoj bolnici

Patak online pre 2 dana
VALJEVO- Trgovinsko preduzeće “Europrom” finansiralo je kupovinu kardiološke sonde za ultrazvučni aparat, vredne oko 580.000 dinara. Kardiolog dr Jovan Balinovac se zahvalio kompaniji “Europrom” koja je prepoznala značaj i uradila veliku stvar ne samo za Valjevo već i sve okolne opštine, jer je... »

8 ekipa, preko hiljadu navijača i samo jedan pobednik na City Games-u u Valjevu (foto)

Telegraf pre 3 dana
Prepune tribine SRC "Petnica" imale su priliku da gledaju do sada najbrojniji i najneizvesniji okršaj čak 8 timova pristiglih iz Valjeva, Užica, Ljiga, Čačka, Uba, Osečine i Lajkovca
U potrazi za najbolim ekipama južnog dela Srbije, City Games karavan stigao je do Valjeva. Prepune tribine SRC "Petnica" imale su priliku da gledaju do sada najbrojniji i najneizvesniji okršaj čak 8 timova pristiglih iz Valjeva,... »

Valjevo
utorak

Oblačno
20 ˚C
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
15˚ / 23˚
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
16˚ / 21˚
©2018 Netmark d.o.o.