Valjevo - vesti

Pomor ptica kod Valjeva, 20 uginulih gavranova

Politika pre 2 sata
B92: Pomor ptica kod Valjeva, 20 uginulih gavranova
VALjEVO – Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli 20 svežih leševa uginulih gavranova. Društvo napominje da se prema nezvaničnim informacijama sumnja da su ptice otrovane. Ribočuvar iz tog... »

Pomor ptica kod Valjeva, verovatno otrovane! (foto)

BK TV pre 13 sati
Javnost odmah obaveštena. Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli su 20 svežih leševa uginulih gavranova. Društvo napominje da se prema nezvaničnim informacijama sumnja da su ptice... »

Pomor ptica kod Valjeva, 20 uginulih gavranova

Studio B pre 20 sati
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli su 20 svežih leševa uginulih gavranova.
Društvo napominje da se prema nezvaničnim informacijama sumnja da su ptice otrovane. Ribočuvar iz tog kraja Ognjen Krnetić, koji je zajedno sa kolegom lovočuvarem Željkom Damnjanovićem otkrio ovaj slučaj, rekao je da su najpre... »

Recept za lepotu stiže iz Valjeva - Deta Pharm proizvodi više od 100 preparata u tri kozmetičke linije

Ekapija pre 20 sati
Valjevski Deta Pharm u svojoj paleti ima više od 100 proizvoda nastalih kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, znanja i istraživanja. Preduzeće koje se bavi proizvodnjom dermokozmetičkih i kozmetičkih preparata za negu i zaštitu kože, na tržištu posluje od 2008. godine, a za dug staž i... »

Pomor ptica kod Valjeva, 20 uginulih gavranova

Večernje novosti pre 21 sat
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saospštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli su 20 svežih leševa uginulih gavranova
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saospštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli su 20 svežih leševa uginulih gavranova. Društvo napominje da se prema... »

Pomor ptica kod Valjeva

Alo pre 22 sata
Alo: Pomor ptica kod Valjeva
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pronašlo oko 20 leševa gavranova na obali Kolubare. Sumnja se da je bačen otrov.
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da su prilikom kontrole terena nadležni na levoj obali Kolubare kod Valjeva pronašli su 20 svežih leševa uginulih gavranova. Društvo napominje da se prema... »

Oružari pisali premijerki: Vratite nam oduzeto

RTV pre 1 dan
RTV: Oružari pisali premijerki: Vratite nam oduzeto
LUČANI - Predsednici sindikata odbrambene industrije Srbije uputili su zahtev premijerki Ani Brnabić za razgovor o povećanju zarada jer su, prema njihovoj oceni, Uredbom Vlade Srbije "neopravdani svrstani u javni sektor", zbog čega im je, po tom osnovu "do sada oduzeta milijarda dinara".
Zahtev su potpisale sindikalne organizacije fabrika namenske industrije Prva iskra iz Bariča, Prvi partizan iz Užica, Milan Blagojević iz Lučana, Krušik iz Valjeva, Sloboda iz Čačka i Zastava oružje iz Kragujevca. Sindikati... »

Sindikati namenske industrije traže povećanja zarada

N1 Info pre 1 dan
Predsednici sindikata odbrambene industrije Srbije uputili su zahtev premijerki Ani Brnabić za razgovor o povećanju zarada jer su, prema njihovoj oceni, Uredbom Vlade Srbije "neopravdano svrstani u javni sektor", zbog čega im je, po tom osnovu "do sada oduzeta milijarda dinara".
Zahtev su potpisale sindikalne organizacije fabrika namenske industrije Prva iskra iz Bariča, Prvi partizan iz Užica, Milan Blagojević iz Lučana, Krušik iz Valjeva, Sloboda iz Čačka i Zastava oružje iz Kragujevca. Sindikati... »

"Karadžić" traži spas

Vesti online pre 1 dan
x Jedno od najstarijih kulturno-umetničkih društava na Balkanu organizuje koncerte da plati sudske troškove
Lozničko kulturno-umetničko društvo "Karadžić", osnovano 1850. godine, jedno od najstarijih na Balkanu, organizovalo je koncert "Karadžićevci Karadžiću" u Vukovom domu kulture kako bi prikupilo novac neophodan za plaćanje sudskih... »

Učenica šetala Valjevom i naišla na poskoka

Blic pre 2 dana
Gotovo letnji oktobarski dani na ulice Valjeva izmamili su čak i – poskoka! Najotrovnija zmija koja živi na ovom podnevlju fotografisana je u Dušanovoj ulici, u širem centru grada, a „bliski susret“ sa otrovnicom zabeležila je srednjoškolka Dunja Matić.
- Krenula sam u popodnevnu šetnju, nisam ni obraćala pažnju na put ispred sebe. U jednom trenutku, na trotoaru sam zapazila zmiju, dugačku otprilike pola metra sa rogom na glavi, na oko tridesetak centimetara od svoje noge.... »

Valjevo
nedelja

Pretežno oblačno
21 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 10˚
utorak
Jaka kiša
Jaka kiša
0˚ / 8˚

Otvorena glasačka mesta na lokalnim izborima na Kosovu

Beta  pre 5 sati  još 16 povezanih

Lokalni izbori na KiM; Do 11h glasalo 10,05% građana

B92  pre 1 sat  još 14 povezanih

Povreda Teodosića, Jokić bez poena, zaigrao Marjanović

Politika  pre 1 sat  još 15 povezanih

Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim prikupim dokaze

RTS  pre 3 sata  još 11 povezanih

Na gradilištu Beograda na vodi pronađena mina

N1 Info  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.