Valjevo

Beograd više nije u vrhu liste najzagađenijih gradova na svetu: Već danas mnogo lakše dišemo

Srbija danas pre 19 sati
Meteorolozi su za danas najavili vetar, kao i košavu u košavskom području. Zbog malo drugačijih vremenskih uslova u Srbiji Beograd danas nije osvanuo u vrhu liste najzagađenijih gradova sveta na portalu "AirVisual". Prema podacima od oko osam časova… »

Vazduh u Nišu najzagađeniji, u Leskovcu čađ prešla graničnu vrednost za oko 90 posto

Jugmedia pre 14 sati
Prema najnovijim podacima Agenciju za zaštitu životne sredine Republike Srbije, vazduh u Nišu je ubedljivo bio najzagađeniji u poslednja 24 sata, indeks zagađenosti, čak, 185.01 (ljubičasti alarm), ako se izuzme Bor sa indeksom od 256,25, koji je i… »

Zaglavila u bolnici! Majka iz Valjeva trčala u bolnicu!

Svet pre 17 sati
Trudnoj Nadeždi Biljić pre dva dana iznenada je skočio pritisak, a ona je to veoma teško podnela. Drama se dogodila usred noći, a kada ju je savladala panika svog partnera Tomu Panića nije uspela da dobije telefonom. Naime, kada se spremala se za… »

U valjevskim vrtićima decu, zbog zagađenosti vazduha, ne izvode u dvorište

RTS pre 11 sati
Valjevo je danima među najzagađenijim gradovima u Srbiji. Proveravali smo kako se u Predškolskoj ustanovi poštuje preporuka Ministarstva prosvete čiji je cilj očuvanje bezbednosti i zdravlja dece. Ovako je bilo pre podne ali i nekoliko prethodnih… »

Otrovano deset pasa u prihvatilištu u Popučkama kod Valjeva

N1 Info pre 10 sati
Snežana Janković, osnivač Udruženja za zaštitu životinja "Srećko" iz Valjeva i vlasnica prihvatilišta za pse u nastajanju u mestu Popučke, u petak ujutru zatekla je stravičan prizor kada je u dvorištu azila ugledala deset otrovanih pasa… »

“Ovo je mogao da učini jedino monstrum”: Snežani otrovali 11 pasa, kaže da su joj već pretili (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
Užasan prizor na placu Snežane Janković u Popučkama kod Valjeva gde je smešten azil za pse. U azilu vlasnice Snežane Janković u Popučkama kod Valjeva, neko je u noći između četvrtka i petka otrovao 11 pasa! Dva psa su na lečenju kod veterinara… »

U Lidlu još uvek ne otkrivaju kada stižu u Valjevo

Patak online pre 14 sati
VALJEVO- Prošlog leta nemački trgovinski lanac Lidl je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji. „Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“, na raskrsnici… »

Uhapšen sa 52 grama marihuane

Patak online pre 14 sati
VALJEVO- Valjevska policije je uhapsila M. B. (23) iz Mionice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako se navodi u policicijskom saopštenju, prilikom kontrole vozila… »

U Valjevu padao “industrijski sneg”

Večernje novosti pre 15 sati
Retka meteorološka pojava u gradu na Kolubari povezana sa zagađenim vazduhom. U noći između četvrtka i petka u Valjevu je padao takozvani industrijski sneg. U pitanju je neobična i retka meteorološka pojava koja se može primetiti kada je vazduh… »

Plivanje za Časni krst

Patak online pre 18 sati
VALJEVO- Po deseti put 19. januara biće održano tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst na brani reke Gradac. Plivanju za krst prethodiće liturgija i veliko osvećenje vode sa početkom u 8.30 časova, nakon koje će biti održana litija od Hrama… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
subota
Sumaglica
Sumaglica
-1 ˚C
nedelja
Umeren sneg
Umeren sneg
-7˚ / 1˚
ponedeljak
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-1˚ / 3˚

Vesti dana »