Valjevo

U aprilu Sporazum za obnovu pruge Valjevo-Vrbnica

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će u aprilu sa Ruskim železnicama biti potpisan Sporazum o rekonstrukciji pruge od Valjeva do Vrbnice i izrazila nadu će tada biti obeležen i… »

Info dan Udruženja poslovnih žena

Jug press pre 8 dana
LESKOVAC U prostorijama Omladinskog kluba održan je Info dan u vezi projekta „Postanimo jače, znanjem do uspeha” koji realizuju Privredna komora Srbije i udruženja poslovnih žena iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Valjeva, Niša i Leskovca, uz… »

Sedam godina od smrti prvog voditelja dnevnika Miće Orlovića

B92 pre 8 dana
U novinarskoj karijeri snimio je više od 300 intervjua, 200 TV reportaža, 80 radijskih i 1.300 televizijskih emisija, a čak je i glumio u sedamnaest filmova. Mića Orlović, legendarni voditelj i novinar Televizije Beograd, preminuo je na današnji dan… »

Kolenica za Vučića u minhenskom restoranu

RTS pre 8 dana
Predsednik Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je posetio tradicionalnu bavarsku gostionicu. „Kolenicu u kupusu u minhenskom Augustineru večeras nam je poslužila Vera iz Valjeva", napisao je Aleksandar… »

Vučić svratio da proba minhenske specijalitete, a onda je došla konobarica Vera: Pogledajte čime se počastio (foto)

Srbija danas pre 8 dana
Prilikom posete Minhenu, predsednik je obišao i poznati restoran u Minhenu, Augustineru, gde mu je večeru, kolenicu u kupusu poslužila Vera iz Valjeva. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, boravi danas u jednodnevnoj poseti Nemačkoj, gde je… »

Vučić u Minhenu svratio u restoran na ručak, kada ga je videla nije mogla da izdrži, Vera je odmah zgrabila telefon! (foto)

Alo pre 8 dana
Hit! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Minhenu imao niz važnih sastanaka. Ipak, posebnu pažnju privukla je fotografija koja je objavljena na profilu Budućnost Srbije. View this post on Instagram Kolenicu u kupusu u minhenskom Augustineru… »

Vučić na večeri u minhenskom restoranu, uslužila ga Vera iz Valjeva

Mondo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je posetio tradicionalnu bavarsku gostionicu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je… »

MIHAJLOVIĆ: U aprilu Sporazum za obnovu pruge Valjevo-Vrbnica

Ekapija pre 8 dana
Potprеdsеdnica Vladе Srbijе i ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, Zorana Mihajlović, sastala sе u četvrtak (13. februara) sa prvim zamеnikom gеnеralnog dirеktora Ruskih žеlеznica Sеrgеjеm Pavlovim i sa njim, u… »

Kadeti Vaterpolo kluba “Radnički” u finalu Kupa Srbije

InfoKG pre 8 dana
Kadeti Radničkog plasirali su se na finalni turnir Kupa Srbije, pošto su na polufinalnom turniru u Zrenjaninu zauzeli drugo mesto. Izabranici Nikole Stanojevića savladali su domaći Proleter sa čak 20:0 i beogradski Singidunum sa 16:5, a jedini poraz… »

Sedam godina od smrti Miće Orlovića

RTS pre 8 dana
Mića Orlović, legendarni voditelj i novinar Televizije Beograd, preminuo je na današnji dan pre sedam godina. Miloje Mića Orlović rođen je 28. maja 1934. godine u Valjevu. Osim u rodnom gradu, odrastao je i u Prištini. Nakon završene Valjevske… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
petak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
5 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 7˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 12˚

Vesti dana »