Valjevo

Teodorović: Nabavka respiratora iskorišćena za političku kampanju

Danas pre 7 dana
Akademik Dušan Teodorović kazao je večeras da „pouzdano zna“ da medicinski radnici na početku zdravstvene krize nisu imali maske i rukavice, a da su nabavke respiratora stavljene u žižu javnosti kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Teodorović: Nabavka respiratora iskorišćena za političku kampanju

Novi magazin pre 7 dana
Akademik Dušan Teodorović kazao je večeras da "pouzdano zna" da medicinski radnici na početku zdravstvene krize nisu imali maske i rukavice, a da su nabavke respiratora stavljene u žižu javnosti kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "osetio… »

Bez poligrafa i DNK analiza nepogrešivo je otkrivao ubice, silovatelje i razbojnike: Kako je Desko rešavao i "savršene"…

Večernje novosti pre 7 dana
Valjevac Desimir Obradović (67) vrstan kriminalistički inspektor. BEZ moćne tehnike, koja je danas policiji na raspolaganju, poligrafa, zaštićenih svedoka, analiza DNK, uspevao je kriminalistički inspektor Desimir Desko Obradovića (67) iz Valjeva… »

Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Valjevska posla pre 8 dana
Vetar ujutru i pre podne slab do umeren severozapadni, posle podne slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 9 do 16, najviša dnevna od 20 na severu do 28 stepeni na jugu Srbije. I u Valjevu promenljivo oblačno i svežije, tokom dana sa… »

Đorđević položio venac na Spomenik poginulim borcima 1990-1999.

RTS pre 8 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević položio je danas venac na Spomenik poginulim borcima 1990-1999. godine u Valjevu i obišao Spomen sobu poginulim borcima i umrlim ratnim vojnim invalidima, koja je urađena… »

Humanitarni paketi Evropske unije podeljeni zahvaljujući volonterima

Valjevska posla pre 9 dana
“Paket za jednu porodicu podrazumeva četiri kutije od kojih su 3 hrana i osnovne životne namernice a četvrta sadrži hemiju za domaćinstvo. U Valjevu je u prvom krugu raspodeljeno 250 paketa (1,000 kutija) u 5 romskih naselja: Naselje Obrena… »

Ustanove kulture prilagodile programe i akivnosti za posetioce

Valjevska posla pre 8 dana
Narodni muzej Valjevo NARODNI MUZEJ VALJEVO Narodni muzej Valjevo je ustanova kompleksnog tipa, tako da su pri uobičajenim uslovima redovne grupne posete. Međutim, u Muzeju sada beleže isključivo pojedinačne posete. Radno vreme istorijske postavke i… »

Zbog pandemija korona virusa: Odložen izbor laureata nagrade “Desanka Maksimović”

Večernje novosti pre 8 dana
Izbor za pesničku nagradu “Desanka Maksimović” odložen je zbog pandemije virusa korona. Izbor za pesničku nagradu “Desanka Maksimović” odložen je zbog pandemije virusa korona. Otkazani su i tradicionalni “Desankini majski razgovori”… »

Uzbunjivač Obradović i dalje pod suspenzijom u Krušiku

Nova pre 9 dana
Krivično-pravni status uzbunjivača iz fabrike "Krušik" iz Valjeva Aleksandra Obradovića ne menja se već osam meseci od puštanja iz pritvora u beogradskom Centralnom zatvoru, piše list "Danas". On je po oslobađanju bio u tromesečnom kućnom… »

VEČERAS - Božanstveni glas iz podnožja Ljubića, rudar, DJ i stolar i Laki od Valjeva

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Srđan Pantović - Labamba je tek napunio 26 godina ali je iza njega već poduži rudarski staž iako paralelno sa rudarenjem radi još nekoliko poslova. Naime, on je DJ kome je muzika prva ljubav ali i posao. Pored toga on je i stolar i elktroničar… »

Vremenska prognoza »

Valjevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
10 ˚C
utorak
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 13˚
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 15˚

Vesti dana »