Vjerica Radeta

Iz haga traže da pogazimo presudu: Novi zahtev da izručimo dvoje radikala, Radeta kaže da nema osnova za hapšenje

Večernje novosti 09.12.2020
RADIKALI Vjerica Radeta i Petar Jojić, čije je hapšenje i izručenje tražio Mehanizam za krivične sudove u Hagu, kako sada stvari stoje, neće biti poslati u Holandiju. Ovaj stav države temelji se na odluci Višeg suda u Beogradu iz maja 2016… »

Hag opet traži, država i Šešeljevi radikali ne daju Radetu i Jojića

Slobodna Evropa 09.12.2020
Vjerica Radeta i Petar Jojić, čije izručenje zahteva Mehanizam za krivične sudove u Hagu zbog nepoštovanja Haškog tribunala, i dalje su istaknuti članovi opozicione Srpske radikalne stranke (SRS). Radeta je potpredsednica stranke, a Jojić je… »

Izručite radikale!

Vesti online 09.12.2020
Mehanizam za krivične sudove u Hagu, naslednik Haškog tribunala, zatražio je od Srbije da bez odlaganja uhapsi i izruči Vjericu Radetu i Petra Jojića. Ovi funkcioneri SRS ranije su optuženi za nepoštovanje suda. Želja za osvetom Stara praksa Ne… »

Haški sud ponovo pozvao Srbiju da bez odlaganja uhapsi i izruči Jojića i Radetu

N1 Info 08.12.2020
Sudski Mehanizam u Hagu je ponovo pozvao vlasti Srbije da bez odlaganja uhapse i izruče zvaničnike Srpske radikalne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu, kako bi im se pred tim sudom sudilo po optužbi za nepoštovanje Haškog tribunala. Kineski… »

Radeta o zahtevu Haga: Evo, opet me nasekiraše

Nova 08.12.2020
Evo, opet me nasekiraše. Dobro, šalim se, napisala je večeras na svom tviter nalogu funkcionerka Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta povodom zahteva Mehanizma za krivične sudove u Hagu da, zajedno sa kolegom Petrom Jojićem, bude izručena tom… »

Hag zahteva hapšenje Radete i Jojića bez odlaganja

RTV 08.12.2020
BEOGRAD - Haški Mehanizam poslao je zahtev Srbiji da bez odlaganja budu uhapšeni i tom sudu izručeni funkcioneri SRS Vjerica Radeta i Petar Jojić, kako bi im bilo suđeno zbog nepoštovanja suda, prenose Novosti. Radeta i Jojić se terete da su… »

Hag zahtijeva bez odlaganja hapšenje Radete i Jojića

Al Jazeera 08.12.2020
Dužnosnici Srpske radikalne stranke optuženi su da su zastrašivali i nudili mito svjedocima protiv ratnog zločinca Vojislava Šešelja. Mehanizam za krivične sudove u Hagu poslao je zahtjev Srbiji da bez odlaganja budu uhapšeni i tom sudu izručeni… »

Traže hitno hapšenje dvoje državljana Srbije!

Alo 08.12.2020
Mehanizam u Hagu poslao je zahtev Srbiji da bez odlaganja budu uhapšeni i tom sudu izručeni funkcioneri Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i Petar Jojić, kako bi im bilo suđeno zbog nepoštovanja suda. Radeta i Jojić se terete da su navodno… »

Hag zahteva izručenje još Srba: Traže momentalno hapšenje Vjerice Radete i Petra Jojića

Mondo 08.12.2020
Odbili mogućnost da im se sudi u Srbiji. Odbili mogućnost da im se sudi u Srbiji Mehanizam u Hagu poslao je zahtev Srbiji da bez odlaganja uhapsi i tom sudu izruči dvojac iz SRS Vjericu Radetu i Petra Jojića, da bi im sudili zbog nepoštovanja suda… »

Mehanizam u Hagu traži izručenje Radete i Jojića

RTS 08.12.2020
Rezidualni mehanizam za krivične sudove u Hagu poslao je zahtev Srbiji da bez odlaganja izruči tom sudu funkcionere Srpske radikalne stranke Vjericu Radetu i Petra Jojića kako je naznačeno odlukom od 13. maja 2019. godine, saopšteno je iz Mehanizma… »

Vesti dana »