Vjerica Radeta

Vučić: Hag će dobiti odgovor kakav zaslužuje

RTS pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u Brisel ići dva puta. Prvi put će razgovarati i sa Boreljom i, kako kaže, pretpostavlja Ursulom fon der Lajen, sa Lajčakom i Varheljijem. Tu očekuje dobre razgovore za Srbiju. A onda u maju ili… »

Vučić o slučaju Jojić i Radeta: “Mogao bih dugo da govorim o licemerju Haškog suda, ali neću…”

Nedeljnik pre 28 dana
Foto: Nedeljnik (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas “kakvo to poverenje” u Srbiju ima Haški sud kada ne dozvoljava da se za nepoštovanje tog suda funckionerima Srpske radikalne stranke (SRS) Petru Jojiću i Vjerici Radeti… »

Šešelj se oglasio: Hag može do mile volje da prijavljuje, ali pred srpskim sudovima je sve odavno rešeno!

Pravda pre 28 dana
Lider Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj rekao je da Haški tribunal ni po koju cenu nema sa pravne strane "moć" da bilo šta učini Vjerici Radeti i Petru Jojiću, ali i Srbiji. Podećamo, Haški mehanizam prijaviće Srbiju Svetu… »

Hag traži da se obavesti Savet bezbednosti UN da Srbija još nije izručila Vjericu Radetu i Petra Jojića

Blic pre 29 dana
Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje srpskih radikala Vjerice Radete i Petra Jojića zatražio je od predsednika Mehanizma da obavesti Savet Bezbednosti UN da Srbija nije ispunila svoje obaveze prema tom sudu… »

Haški sudija: Prijaviti Savetu bezbednosti UN da Srbija odbija da uhapsi radikale Jojića i Radetu

Danas pre 29 dana
Postupajući haški sudija Liju Daćun (Liu Daqun) zatražio je danas od predsednika međunarodnog suda u Hagu Karmela Ađijusa (Carmel Agius) da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke… »

Skandalozan udar na našu zemlju! Hag prijavljuje Srbiju Savetu bezbednosti UN, očekuje se obraćanje Vučića!

Srbija danas pre 30 dana
Pritisci na našu zemlju se nastavljaju. Mehanizam u Hagu prijaviće Srbiju Svetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u slučaju radikala Vjerice Radete i Petra Jojića. Ovaj skandalozan potez tumači se kao novi pritisak zapadnih sila na našu zemlju, a… »

Radeta o pretnjama iz Haga Potpredsednica SRS-a obelodanila besramni cilj Zapada i tribunala

Srbija danas pre 30 dana
O skandaloznom dokumentu iz Haga, oglasila se Vjerica Radeta čije se ime pominje u njemu. Srbija je postupila u skladu sa Ustavom i Zakonom o saradnji sa Haškim tribunalom, kaže Vjerica Radeta koja je prokomentarisala odluku Mehanizma u Hagu da tuži… »

Haški sudija traži da se UN obavesti da je Srbija odbila da uhapsi 'radikale' Radetu i Jojića

Slobodna Evropa pre 29 dana
Postupajući sudija Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove u Hagu Liu Daćun (Liu Daqun) u predmetu protiv Vjerice Radete i Petra Jojića, visokih zvaničnika opozicione Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja, doneo je odluku… »

Srbiji stiže prijava od Haga - traže od Beograda da isporuči dve osobe, oglasio se Šešelj

B92 pre 29 dana
Mehanizam u Hagu će prijaviti Srbiju Savetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u slučaju radikala Vjerice Radete i Petra Jojića. Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje srpskih radikala Vjerice Radete i Petra… »

Haški sudija: Prijaviti Savetu bezbednosti UN da Srbija odbija da uhapsi radikale Jojića i Radetu

Insajder pre 29 dana
Postupajući haški sudija Liju Daćun zatražio je danas od predsednika međunarodnog suda u Hagu Karmela Adjijusa da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke (SRS) Petra Jojića i… »

Vesti dana »