Vjerica Radeta

Vjerica Radeta: Neću otići u Hag i niko me neće izručiti

Sputnik pre 26 dana
Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta poručila je da neće otići u Hag i da je niko neće izručiti. Vjerica Radeta je za televiziju Prva izjavila da joj je garancija za to presuda Višeg suda u Beogradu, iz proleća 2016, koja kaže da nema… »

"Ovo je politički pritisak" Vulin o zahtevima Haga: Hoće da sruše Vučića!

Srbija danas pre 27 dana
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, govoreći o zahtevu Haškog tribunala za izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, da je reč o političkom pritisku i pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Oni znaju da… »

Vulin o zahtevu Haga: Politički pritisak,hoće da sruše Vučića

RTV pre 27 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, govoreći o zahtevu Haškog tribunala za izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, da je reč o političkom pritisku i pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Oni… »

Vučić o izručenju Radete i Jojića: Ovo je pitanje odnosa prema državi, ne dam da ponižavate Srbiju!

Večernje novosti pre 28 dana
Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje srpskih radikala Vjerice Radete i Petra Jojića zatražio je od predsednika Mehanizma da obavesti Savet Bezbednosti UN da Srbija nije ispunila svoje obaveze prema tom sudu… »

Vučić: Nećemo izručiti Radetu i Jojića Hagu

Slobodna Evropa pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu funkcionere Srpske radikalne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu i dodao da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za televiziju B92 17. aprila rekao da… »

Vučić: Srbija neće izručiti Radetu i Jojića sudu u Hagu

Radio 021 pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu i da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za TV B92 rekao da Srbija ima sporazum o izručenju državljana koji su… »

Vučić: Nećemo izručiti Radetu i Jojića sudu u Hagu

Nova pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu, i da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za TV B92 rekao da Srbija ima sporazum za izručenje državljana koji su… »

Vučić odgovorio: Da li će Vjerica Radeta i Petar Jojić biti isporučeni Hagu?

B92 pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je, gostujući u "Fokusu" na TV B92, da li će Vjerica Radeta i Petar Jojić biti isporučeni Hagu. "Mi imamo institucije. Kod nas se po zakonima predviđa da se izruče oni koji su optuženi za ratne… »

Vučić: Nećemo izručiti Radetu i Jojića sudu u Hagu

N1 Info pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu, i da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za TV B92 rekao da Srbija ima sporazum za izručenje državljana koji su… »

Vučić o "non pejperu": Ne interesuju me "ofrlje ocene nečega što nisam video"

Blic pre 28 dana
Imaću dva odlaska u Brisel - prvi gde ću pričati i sa Boreljem i sa Ursulom Fon der Lajen, kao i Lajčakom i ne očekujem nikakav pritisak već konstruktivan razgovor, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "U maju ili junu očekujem… »

Vesti dana »