Vjerica Radeta

"Neću otići u Hag i niko me neće izručiti" VIDEO

B92 pre 5 sati
Beograd -- Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila za Televiziju Prva da neće otiči u Hag i da je niko neće izručiti. Na pitanje da li ima garanciju za to što tvrdi, ona kaže da ima i da je reč o presudi Višeg suda u Beogradu, iz… »

Vjerica Radeta: Neću otići u Hag i niko me neće izručiti

Sputnik pre 6 sati
Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta poručila je da neće otići u Hag i da je niko neće izručiti. Vjerica Radeta je za televiziju Prva izjavila da joj je garancija za to presuda Višeg suda u Beogradu, iz proleća 2016, koja kaže da nema… »

“Neću otići u Hag i niko me neće izručiti”

Vesti online pre 9 sati
Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila da neće otiči u Hag i da je niko neće izručiti. Na pitanje da li ima garanciju za to što tvrdi, ona kaže da ima i da je reč o presudi Višeg suda u Beogradu, iz proleća 2016, koja kaže da… »

"Ovo je politički pritisak" Vulin o zahtevima Haga: Hoće da sruše Vučića!

Srbija danas pre 17 sati
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, govoreći o zahtevu Haškog tribunala za izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, da je reč o političkom pritisku i pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Oni znaju da… »

Vulin o zahtevu Haga: Politički pritisak,hoće da sruše Vučića

RTV pre 18 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, govoreći o zahtevu Haškog tribunala za izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, da je reč o političkom pritisku i pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Oni… »

Vulin o zahtevima Haškog tribunala: To je politički pritisak, hoće da sruše Vučića!

Večernje novosti pre 17 sati
MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, govoreći o zahtevu Haškog tribunala za izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, da je reč o političkom pritisku i pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Oni znaju da… »

Šešelj o zahtevima iz Haga: To je pritisak na Srbiju i Aleksandra Vučića, on im smeta

Večernje novosti pre 20 sati
U VEČERAŠNJOJ emisiji Hit Tvit na televiziji Pink gosti u studiju su Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova, Vojislav Šešelj, lider SRS-a i Darija Kisić Tepavčević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Govoreći o… »

Vučić: Nećemo izručiti Radetu i Jojića Hagu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu funkcionere Srpske radikalne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu i dodao da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za televiziju B92 17. aprila rekao da… »

Vučić: Srbija neće izručiti Radetu i Jojića sudu u Hagu

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu i da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za TV B92 rekao da Srbija ima sporazum o izručenju državljana koji su… »

Vučić: Nećemo izručiti Radetu i Jojića sudu u Hagu

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu, i da je to pitanje "odnosa prema državi". Vučić je za TV B92 rekao da Srbija ima sporazum za izručenje državljana koji su… »

Vesti dana »