Vjerica Radeta

Haški sudija traži da Srbija bude prijavljena Savetu bezbednosti jer nije izručila radikale

Sputnik pre 29 dana
Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje funkcionera SRS Vjerice Radete i Petra Jojića zatražio je od predsednika Mehanizma da obavesti Savet Bezbednosti UN da Srbija nije ispunila svoje obaveze prema tom sudu… »

Šešelj se oglasio: Hag može do mile volje da prijavljuje, ali pred srpskim sudovima je sve odavno rešeno

Večernje novosti pre 29 dana
LIDER Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj rekao je da Haški tribunal ni po koju cenu nema sa pravne strane "moć" da bilo šta učini Vjerici Radeti i Petru Jojiću, ali i Srbiji. Podećamo, Haški mehanizam prijaviće Srbiju Svetu… »

Haški sudija: Prijaviti Savetu bezbednosti UN da Srbija odbija da uhapsi radikale Jojića i Radetu

Novi magazin pre 29 dana
Postupajući haški sudija Liju Daćun (Liu Daqun) zatražio je danas od predsednika medjunarodnog suda u Hagu Karmela Adjijusa (Carmel Agius) da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke… »

Haški sud prijaviće Srbiju savetu Bezbednosti: Novi udar na našu zemlju iz Haga!

Mondo pre 29 dana
Sudija traži da se SB UN obavesti o o tome što radikali nisu uhapšeni. Sudija traži da se SB UN obavesti o o tome što radikali nisu uhapšeni. Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje srpskih radikala Vjerice… »

Haški sudija: Prijaviti Srbiju SB UN jer odbija da uhapsi Radetu i Jojića

N1 Info pre 29 dana
Postupajući haški sudija Liju Daćun zatražio je od predsednika međunarodnog suda u Hagu Karmela Ađijusa da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu… »

Haški sudija: Prijaviti Srbiju jer odbija da uhapsi radikale

Nova pre 29 dana
Postupajući haški sudija Liju Daćun zatražio je danas od predsednika međunarodnog suda u Hagu Karmela Adjijusa da Srbiju prijavi Savetu bezbednosti UN zato što nije uhapsila i izručila zvaničnike Srpske radikalne stranke (SRS) Petra Jojića i… »

"Novosti" saznaju: Novi udar na Srbiju i Vučića - Hag nas prijavljuje Savetu bezbednosti UN zbog Radete i Jojića!

Večernje novosti pre 29 dana
MEHANIZAM u Hagu prijaviće Srbiju Svetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u slučaju radikala Vjerice Radete i Petra Jojića, saznaju "Novosti". Ovaj skandalozan potez tumači se kao novi pritisak zapadnih sila na našu zemlju, a očekuje se da će… »

Radeta za "Novosti" o pretnjama iz haga: Srbija je postupila u skladu sa Ustavom i Zakonom o saradnji sa Tribunalom!

Večernje novosti pre 29 dana
SRBIJA je postupila u skladu sa Ustavom i Zakonom o saradnji sa Haškim tribunalom, kaže za "Novosti" Vjerica Radeta. Ona je komentarisala odluku Mehanizma u Hagu da tuži Srbiju Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, zbog nepoštovanja suda i… »

Ekskluzivno za sd - Oglasio se Vojislav Šešelj nakon napada na Srbiju: Otkrio da li će uspeti pakleni plan Haškog tribunala

Srbija danas pre 29 dana
Nakon skandaloznih pretnji iz Haga, lider SRS-a poslao je jasnu poruku. Haški mehanizam kako smo već preneli, prijaviće Srbiju Svetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u slučaju radikala Vjerice Radete i Petra Jojića. Novi skandalozan potez tumači se… »

Sudija traži da se SB UN obavesti o radikalima

Dnevnik pre 29 dana
HAG: Postupajući sudija Mehanizma za krivične sudove u Hagu u predmetu protiv dvoje srpskih radikala Vjerice Radete i Petra Jojića zatražio je od predsednika Mehanizma da obavesti Savet Bezbednosti UN da Srbija nije ispunila svoje obaveze prema tom… »

Vesti dana »