Vrbas

Autobusom udario pešaka: Krivična prijava vozaču iz Sombora, osumnjičenom da je izazvao saobraćajnu nesreću

Večernje novosti 04.03.2021
POLICIJA u Srbobranu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu protiv šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja… »

Pekar iz Vrbasa oduševio Srbiju dajući besplatan hleb svakom ko nema da plati

Luftika 04.03.2021
Pekara u Vrbasu pomaže sugrađanima da se izbore sa teškim vremenima dajući besplatan hleb svakom ko nema da plati. Kako objašnjavaju u ovoj pekari tako će biti sve do kraja epidemije ističući da svako može da pomogne na svoj način. Vakcinacije u… »

Čovek velikog srca: Milan je pekar iz Vrbasa i preko noći je postao heroj

Srbija danas 03.03.2021
Milan kaže da će tako biti sve dok bude trajala i borba protiv korona virusa. Na vratima pekare Milana Šajina u Vrbasu od poslednjeg dana februara stoji obaveštenje: "Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koji sebi ne mogu da… »

Pekar iz Vrbasa preko noći je postao heroj Srbije, a uradio je nešto vrlo prosto!

Alo 03.03.2021
Na vratima pekare Milana Šajina u Vrbasu od poslednjeg dana februara stoji obaveštenje: "Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koji sebi ne mogu da priušte – Hleb je besplatan!" Milan kaže za RTS da će tako biti sve dok bude… »

Pogoršana epidemiološka situacija u Republici Srpskoj, razmatraju se nove mere

Alo 03.03.2021
U Republici Srpskoj pogoršava se epidemioloska situacija, a posebno u Banjaluci, prenose "Nezavisne novine". Direktorka Doma zdravlja Nevena Todorović je posle sastanka o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji rekla da je rast obolelih u gradu na Vrbasu… »

Predivan gest pekare iz Vrbasa o kojem priča Srbija

Alo 03.03.2021
Šest, sedam sugrađana je stidljivo došlo po besplatan hleb. Na vratima pekare Milana Šajina u Vrbasu od poslednjeg dana februara stoji obaveštenje: "Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koji sebi ne mogu da priušte – Hleb je… »

Gest pekare iz Vrbasa o kojem priča Srbija "Ko nema da plati hleb, dobiće ga besplatno"

Blic 03.03.2021
Na vratima pekare Milana Šajina u Vrbasu od poslednjeg dana februara stoji obaveštenje: "Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koji sebi ne mogu da priušte – Hleb je besplatan!" Milan kaže za RTS da će tako biti sve dok bude… »

U paketićima heroin? U Vrbasu uhapšen muškarac osumnjičen za nelegalnu trgovinu drogom

Večernje novosti 03.03.2021
POLICIJA u Vrbasu uhapsila je meštanina M. V. (38), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga. Pretresom njegovog stana, policija je… »

Policija u Vrbasu pronašla 43 paketića droge

Nova 03.03.2021
Pripadnici policije u Vrbasu uhapsili su meštanina M.V. (39), u čijem stanu su pronađena 43 paketića praha za koji se sumnja da je heroin, saopšteno je danas. Zbog sumnje da je prodavao drogu i omogućavao drugima uživanje droga on će biti priveden… »

Policija u Vrbasu uhapsila osumnjičenog za prodaju heroina

N1 Info 03.03.2021
Pripadnici policije u Vrbasu uhapsili su meštanina M.V. (39), u čijem stanu su pronađena 43 paketića praha za koji se sumnja da je heroin, saopšteno je. Zbog sumnje da je prodavao drogu i omogućavao drugima uživanje droga, on će biti priveden… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Vedro
Vedro
21 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 18˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 21˚

Vesti dana »