Vrbas

Vrbas: Zahvalnice za heroje u kovid centrima

Dnevnik pre 31 dana
VRBAS: Lekarima i medicinskim sestrama iz Opšte bolnice, Doma zdravlja i Gerontolškog centra u Vrbasu, koji rade u crvenim kovid zonama i na prvoj liniji su borbe protiv kovida 19, predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević uručio je zahvalnice i… »

Priznanja za lekare i medicinske sestre koji rade u crvenoj Kovid zoni u Vrbasu

RTV pre 31 dana
VRBAS - Lekarima i medicinskim sestrama iz Opšte bolnice, Doma zdravlja i Gerontološkog centra u Vrbasu, koji rade u crvenoj zoni borbe protiv Kovida 19, predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević uručio je zahvalnice i plakete. Priznanja su uručena… »

Kuhinja Crvenog krsta pred zatvaranjem: Zalihe pri kraju, više od 400 Banjalučana ostaje bez jedinog obroka

Blic 06.04.2021
Više od 400 građana koji se hrane u Javnoj kuhinji Crvenog krsta, zbog političkih nesuglasica koje su kulminirale neusvajanjem budžeta u Banjaluci, moglo bi uskoro ostati bez svog toplog obroka. Političke nesuglasice ušuškale su se u sve pore… »

Vojvođanska liga sever: Odžačani nastavili seriju

Dnevnik 06.04.2021
Vrbas- Tekstilac 1:2 (0:0). VRBAS: Stadion Šlajz. Sudija Milešević (Novi Sad). Strelci: Cicmil u 55. a Vrbas, a Galić u 46. i Božičić u 81 . minutu za Tekstilac. Žuti kartoni:Kojičić, Avdalović (Vrbas), Pešić, Simić (Tekstilac) VRBAS: Dimić… »

Nebojša Kostić, privatnik Krupac: Ubili su nam svinje, poljoprivrednici su mnogo izgubili! Dozvolu čekamo godinu dana!

Plus online 05.04.2021
Nedavno, prilikom razgovora sa dr Dejanom Maksimovićem, članom Ekološkog centra Stanište u Vrbasu bilo je reči i o eutanazijji svinja u selima na kružnom putu. Razlika u odnosu na ubijene svinje u Gnjilanu (172 na privatnoj farmi) u Berilovcu… »

Prevoznike "voze" u propast: Poluprazni autobusi svakodnevni prizor na ulicama Banjaluke

Blic 05.04.2021
Nove mere, koje su stupile na snagu s pogoršanjem epidemiološke situacije, značajno su umanjile broj korisnika javnog prevoza, a situaciju dodatno pogoršava i neusvajanje budžeta Grada, zbog čega se prevoznici sve teže nose s gubicima. Kada je… »

Prikupljanje krvi od sutra širom Vojvodine

Radio 021 04.04.2021
Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po pokrajini. Radi održavanja stabilnih zaliha, Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa ukoliko da su zdravi… »

Bivši kapiten Borca i šampion iz 2001. preminuo u 49. godini

Nova 04.04.2021
Nekadašnji kapiten Borca iz Banja Luke Predrag Divljak preminuo je od posledica teške bolesti u 49. godini u Beogradu, objavio je taj klub. Divljak je bolovao od akutne mijeloidne leukemije, a poslednjih meseci se lečio na Vojnomedicinskoj akademiji u… »

Republika srpska tuguje,: plače za čuvenim kapitenom koji je podigao prvi pehar: Preminula legenda Banjaluke u 49. godini

Blic sport 04.04.2021
Bivši fudbaler banjalučkog Borca Predrag Divljak preminuo je danas u 49. godini nakon teške bolesti. Proslavljeni napadač bolovao je od akutne meloidne leukemije. Nažalost, nije uspeo da pobedi ovu opaku bolest. Preminuo je na VMA u Beogradu, gde se… »

Za stabilne zalihe potrebne sve krvne grupe: Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i na terenu

Večernje novosti 04.04.2021
RADI održavanja stabilnih zaliha, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine pozive dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv, a mobilne ekipe će biti na terenu i prikupljati dragocenu tečnost. U ponedeljak 5. aprila, priliku da pokažu humanost… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Vedro
Vedro
16 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 21˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚

Vesti dana »