Vrbas

Rukometašice Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije

InfoKG pre 14 dana
Rukometašice Radničkog su u utakmici pretkola Kupa Srbije savladale ekipu Vrbasa rezultatom 29:23 i tako se plasirale u četvrtfinale našeg najmasovnijeg takmičenja. U redovima Radničkog najefikasnije su bile Katarina Stepanović sa 6 pogodaka, u… »

Rukometašice Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije

RT Kragujevac pre 14 dana
Rukometašice Radničkog su u utakmici pretkola Kupa Srbije savladale ekipu Vrbasa rezultatom 29:23 i plasirale se u četvrtfinale našeg najmasovnijeg takmičenja. Kragujevčanke će narednu utakmicu odigrati u subotu 13. februara u „SBB hali… »

Rukomet: Radnički u četvrtfinalu Kupa Srbije

Glas Šumadije pre 14 dana
Rukometašice Radničkog su u utakmici pretkola Kupa Srbije savladale ekipu Vrbasa rezultatom 29:23, poluvreme 15:12 i tako se plasirale u četvrtfinale našeg najmasovnijeg takmičenja. Voljom žreba, rukometašice Radničkog su za rivala u pretkolu Kupa… »

Vrbas dobija pozorište i novi centralni gradski trg - Uskoro tenderi za izvođače, radovi na proleće (FOTO)

Ekapija pre 15 dana
Pokrajinska vlada pomoći će u prvoj fazi sa 100 miliona dinara Opštinskoj upravi u Vrbasu da završi gradnju Doma kulture. Uz savremenu pozorišnu salu, Vrbašani će dobiti i novi centar grada, jer je odobren i novac za rekonstrukciju centralnog… »

Malom Jovanu spas u Istanbulu: Dečaku iz Kucure kod Vrbasa neophodna operacija u Turskoj koja košta 100.000 evra

Večernje novosti pre 15 dana
RODITELjI malenog Jovana Panajotova iz Kucure kod Vrbasa vode veliku borbu da prikupe novac za lečenje svog deteta, koje će u maju napuniti četiri godine, a bolesno je od petog dana života. Tada je dobio izliv krvi na mozak, što je kao trajne… »

Rukometašice Radničkog na putu do četvrtfinala Kupa Srbije

RT Kragujevac pre 16 dana
Nakon osvajanja regionalnog Kupa – grupa Zapad, pred rukometašicama Radničkog je novicilj – plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Protivnik na tom putu je ekipa Vrbasa, sa kojom će se Kragujevčanke sastati u utorak, 9. februara, u „SBB hali“… »

Rukometašice Radničkog vrebaju četvrtfinale Kupa Srbije

InfoKG pre 16 dana
Nakon osvajanja regionalnog Kupa-grupa Zapad, pred rukometašicama Radničkog je sledeći cilj - plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Protivnik na tom putu u okviru pretkola završnice je ekipa Vrbasa, sa kojom će se Kragujevčanke sastati sutra od 19:30… »

Vrbas: Opštinski materijal u digitalnom formatu

Dnevnik pre 16 dana
VRBAS: Odbornici parlamenta doneli su novu odluku o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji opštine Vrbas, na održanoj šestoj sednici Skupštine ove lokalne samouprave, te odluku o uslovima korišćenja kesa za isporuku robe na… »

Kragujevčanke vrebaju četvrtfinale Kupa Srbije

Glas Šumadije pre 16 dana
Nakon osvajanja regionalnog Kupa-grupa Zapad, pred rukometašicama Radničkog je sledeći cilj-plasman u četvrtfinale kupa Srbije. Protivnik na tom putu u okviru pretkola završnice je ekipa Vrbasa, sa kojom će se Kragujevčanke sastati u utorak 9… »

Desetka mikela hansena: Sjajni Danac "presudio" Segedu Bogdana Radivojevića

Večernje novosti pre 17 dana
MIKEL Hansen ne zna za umor. Magični Danac je prošle nedelje sa svojom selekcijom pokorio svet u Egiptu, a preksinoć je za svoj PSŽ u 10. kolu grupe A Lige šampiona postigao 10 golova na gostovanju u Segedu (Bogdan Radivojević 3 gola) - 32:29… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Magla
Magla
4 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 17˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 18˚

Vesti dana »