Vrbas

Bolna priča Nikole radmanovića: Živeo je buran život ne razmišljajući šta će biti sutra, a preminuo je zaboravljen od…

Večernje novosti pre 19 dana
BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović (1969) preminuo je posle velike borbe protiv šećerne bolesti u 54. godini. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je još i za Crvenku, Vrbas, Bečej i špansku Meridu. FOTO: N. Skenderija U crveno-belom… »

Preminuo Nikola Radmanović bivši fudbaler Zvezde

Danas pre 19 dana
Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović (52) preminuo je posle duge i teške bolesti. U fudbalskoj karijeri nastupao je za Crvenku, Vrbas, Bečej, Crvenu zvezdu, špansku Meridu. Za „crveno-bele“ odigrao je oko 80 utakmica. Bio je fudbaler… »

Tužne vesti sa Marakane: Preminuo bivši fudbaler!

Hot sport pre 19 dana
FK Crvena zvezda je sa velikim žaljenjem obavestila javnost da nas je još jedno fudbalsko ime napustilo zauvek, a reč je o Nikoli Radmanoviću koji je preminuo u 54. godini života. Rođen 1. marta 1969. godine u Bihaću, ali odrastao u Crvenki, prve… »

Tužna vest iz Crvene zvezde: Preminuo Nikola Radmanović

Euronews pre 19 dana
Šok i tuga u Crvenoj zvezdi!. U 54. godini je preminuo nekadašnji igrač Nikola Radmanović. Rođen 1. marta 1969. godine u Bihaću, ali odrastao u Crvenki, a prve profesionalne fudbalske korake napravio je u Vrbasu, da bi potom još nosio dres Bečeja… »

Ko je bio Nikola Radmanović? Neviđeni šarmer: U dresu Crvene zvezde osvojio duplu krunu, zlatnim slovima se upisao među…

Alo pre 19 dana
Nikola Radmanović je bio čovek velikog šarma, duhovit na terenu i van njega. Ko je bio Nikola Radmanović? Rođen 1. marta 1969. godine u Bihaću, BiH. Nikola Radmanović bio je profesionalni fudbaler Srbije, koji je igrao kao defanzivni vezni igrač… »

Preminuo bivši igrač Crvene Zvezde Nikola Radmanović

Večernje novosti pre 19 dana
TUŽNE vesti iz sveta sporta. FOTO: N. Paraušić Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović preminuo je u 52. godini. Rođen 1. marta 1969. godine u Bihaću, ali odrastao u Crvenki, prve profesionalne fudbalske korake napravio je u Vrbasu, da… »

Tuga u Ljutice Bogdana: Preminuo bivši igrač Crvene zvezde, učesnik 100. derbija (foto)

Srbija danas pre 19 dana
Kasnije je bio pomoćnik Vladimiru Petroviću Pižonu. Tužne vesti stigle su u Ljutice Bogdana. Nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Radmanović preminuo je u 53. godini posle velike borbe protiv šećerne bolesti. Radmanović je bio deo generacije… »

Tuga Preminuo bivši igrač Crvene zvezde Radmanović

Alo pre 19 dana
Tužne vesti... Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović (1969) preminuo je posle velike borbe protiv šećerne bolesti. U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri nastupao je za Crvenku, Vrbas, Bečej, Crvenu zvezdu, špansku Meridu. Za Crvenu zvezdu… »

“Bohemija” i “Veliki Prezir” nastupaju u niškom “EI letnjem klubu”

Južne vesti pre 20 dana
Sastavi Bohemija i Veliki Prezir nastupiće u subotu, 23. jula, od 21 sat, u “EI letnjem klubu” u Nišu, koji je nedavno otvoren u nedostatku prostora za koncerte alternativnih bendova. Karata ni ovog puta nema u prodaji, već se na ulazu plaća… »

Zamenjeno 1.200 kvadrata poda u vrbaskoj sportskoj hali

Dnevnik pre 20 dana
VRBAS: U velikoj sali Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović” potpuno je zamenjeno 1.200 kvadratnih metara parketa na glavnom sportskom terenu. Centralna dvorana sa gledalištem je najveća sala ovog sportskog kompleksa i čini okosnicu svih… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
19 ˚C
četvrtak
Vedro
Vedro
16˚ / 30˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
17˚ / 28˚

Vesti dana »