Vrbas

LSV i Zajedno za Vojvodinu traže uvođenje stanja elementarne nepogode zbog suše

Danas pre 5 dana
Poslanici koalicije „Zajedno za Vojvodinu“ uputili su danas zahtev Vladi Srbije da zbog suše proglasi stanja elementarne nepogode u opštinama Novi Bečej, Kikinda, Vrbas, Bač i Vršac, a odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas će… »

Tri države i pet reka

Peščanik pre 6 dana
Tela ubijenih Prijedorčana nesrpske nacionalnosti pronađena su na 501 lokaciji, u 73 masovne grobnice i 3 države – BiH, Srbiji i Hrvatskoj. Nosilo ih je 5 reka – Sana, Una, Sava, Dunav i Vrbas. Mirsad Duratović je preživeo Omarsku i rat, 47… »

Za nove pešačke staze u Rumenci 12,5 miliona dinara

B92 pre 8 dana
U Partizanskoj ulici i Kisačakom putu u Rumenki planirana je gradnja više od pola kilometra pešačkih staza. Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) je raspisala javnu nabavku za ove radove, a procenjeno je da će koštati 12,5 miliona… »

Cene autobuskih karata skuplje od 10 do 30%

Kamatica pre 10 dana
Za autobusku kartu od Novog Sada do Beograda u zavisnosti od prevoznika sada treba izdvojiti od 640 do 980 dinara, do Vršca 1.350 dinara, Kanjiže 1.301 dinar, Apatina 1.341dinar, Subotice od 671 dinar do 1.381 dinar, Sente 1.051 dinar, Kikinde 931… »

Deca sa Kosova i Metohije u poseti AP Vojvodini

RTV pre 10 dana
NOVI SAD - Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić bio je danas domaćin deci sa Kosova i Metohije koja borave u višednevnoj poseti AP Vojvodini. Pedesetoro mališana iz Leposavića, Leška, Sočanice i Kamenice, tokom petodnevne posete, imaće… »

Uhapšen nakon pljačke menjačnice u Srbobranu

Danas pre 10 dana
Novosadska policija uhapsila je pedesetogodišnjeg muškarca nakon pljačke menjačnice u Srbobranu. Uhapšen je S. B, kojem se na teret stavlja krivično delo razbojništva, nakon što je juče poslepodne, uz pretnju pištoljem, uzeo novac od radnika… »

Đurčić deci s KiM: U Vojvodini se osećajte kao svoji na svome

Dnevnik pre 10 dana
NOVI SAD: Potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić bio je domaćin deci s Kosova i Metohije koja borave u višednevnoj poseti Vojvodini. Pedesetoro mališana iz Leposavića, Leška, Sočanice i Kamenice tokom petodnevne posete imaće priliku da… »

Uhapšen ubrzo nakon što je opljačkao menjačnicu u Srbobranu

Moj Novi Sad pre 10 dana
Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici MUP-a u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo razbojništvo i uhapsili osumnjičenog, B. M. (1972), bez prijavljenog prebivališta i boravišta. Sumnja se da je B. M. juče poslepodne, uz pretnju pištoljem, oduzeo… »

Razbojništvo u Srbobranu: Naoružan pištoljem opljačkao menjačnicu, pa pobegao

Telegraf pre 10 dana
Policija ga je, ubrzo, identifikovala i pronašla, kao i ukradeni novac koji je vraćen vlasniku. Policija u Novom Sadu rasvetlila je krivično delo razbojništvo i uhapsila osumnjičenog, B. M. (50), bez prijavljenog prebivališta i boravišta. Sumnja se… »

Mališani sa Kosova i Metohije u jednodnevnoj poseti Novom Sadu (AUDIO)

RTV pre 10 dana
NOVI SAD - Više od 50-oro mališana sa Kosova i Metohije boravi u Vrbasu, a danas su u jednodnevnoj poseti Novom Sadu. Osim centra Grada, planiran je i obilazak fruškogorskih manastira. Posetili su i zgradu Pokrajinske vlade. Najviše je osnovnoškolaca… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
23 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
21˚ / 34˚
četvrtak
Vedro
Vedro
23˚ / 39˚

Vesti dana »