Vrbas

Osumnjičena za izazivanje panike: Telefonom javila policiji da je u ugostiteljskom objektu u okolini Vrbasa postavljena bomba!

Kurir pre 13 dana
Policija u Novom Sadu uhapsila je A. N. (28) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je ona telefonom javila policiji da je u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Vrbasa… »

U Vrbasu osumnjičena za izazivanje panike i nereda

Dnevnik pre 13 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. N. (1994) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je ona telefonom javila policiji da je u… »

Novosađanka uhapšena zbog izazivanja panike i nereda

Moj Novi Sad pre 13 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Novosađanku A. N. (1994), zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je ona telefonom javila policiji da je u jednom… »

Novosađanka uhapšena zbog sumnje da je dojavila bombu u lokalu kod Vrbasa

Radio 021 pre 13 dana
Novosadska policija uhapsila je A. N. (28) iz ovog grada, zbog sumnje da je učinila krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je ona telefonom javila policiji da je u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Vrbasa postavljena bomba… »

Asfaltiranje pešačkih staza u Rumenki

Dnevnik pre 13 dana
Nakon što je prethodni tender za gradnju pešačkih staza na teritoriji MZ Rumenka obustavljen, jer je jedina pristigla ponuda za gotovo pet miliona dinara premašila procenjenu vrednost radova od osam miliona, Gradska uprava za građevinsko zemljište i… »

FK Obilić iz Zmajeva na završnim pripremama

RTV pre 14 dana
ZMAJEVO - Fudbalski klub Obilić iz Zmajeva u novoj sezoni nastupaće u Vojvođanskoj ligi Sever. Poslednja provera pre početka sezone za igrače Obilića je u subotu od 18 časova na gostovanju timu Proletera iz Ravnog Sela. Nakon nekoliko godina… »

Vilagoš odbranila titulu uz rekord svetskih šampionata

Sport klub pre 16 dana
Adrijana Vilagoš je i drugu godinu zaredom juniorska prvakinja sveta u bacanju koplja! Osamnaestogodišnja devojka iz Vrbasa, posle titule u Najrobiju, osvojila je zlato i u dalekom Kaliju. Za novo najsjajnije planetarno odličje bacila je dva puta i… »

Nova računarska oprema za vrbašku gimnaziju

RTV pre 15 dana
VRBAS - Nakon rekordno upisanih svih 5 odeljenja sa po 30 učenika, gimnazija "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu završava pripreme za narednu školsku godinu nabavkom nove računarske opreme i edukacije nastavnog osoblja. Gimnazija "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu… »

Priča velike sanjalice, kojoj su kolica modni detalj: "Malo mi je jedan život da sve isprobam"

Blic pre 16 dana
Biljana Nedić je velika sanjalica na javi i uvek gleda da svoje želje ispuni. Isprobala je mnoge stvari. Trenira ples, glumi, skakala je iz padobrana, vozila je karting, igra košarku za Košarkaški klub invalida Vrbas. Smatra da joj je malo života da… »

Vilagoš baca koplje za medalju

Danas pre 16 dana
Srpska atletičarka ušla u finale juniorskog Svetskog prvenstva. Kopljašica Adriana Vilagoš izašla je prva od 12 srpskih takmičarki i takmičara na borilišta u Kaliju (Kolumbija) i odmah otišla u finale. Za ulazak u Top 12 i ostanak u borbi za… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
četvrtak
Vedro
Vedro
27 ˚C
petak
Kiša
Kiša
22˚ / 43˚
subota
Vedro
Vedro
21˚ / 32˚

Vesti dana »