Vrbas

Baklje, vatromet i pesma: Navijači Zvezde ponovo pozdravili igrače na specifičan način /video/

Blic sport pre 6 dana
Navijači iz severnog dela Srbije rešili su da pruže podršku svojim miljenicima. Duž celog auto-puta su navijači Zvezde pirotehnikom i pesmom pratili igrače kluba nakon utakmice sa Spartakom. Crvena zvezda je porazila Subotičane na gostovanju 2:1 u… »

Potpisan ugovor o izgradnji 25 stanova za izbeglice u Čačku

Morava info pre 7 dana
ČAČAK – Ugovori o izgradnji 133 stana za izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine potpisani su danas u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju Komesarijata za izbeglice i migracije, u okviru donatorskog Regionalnog stambenog programa (potprojekat 9)… »

Bakljada "delija" duž auto-puta VIDEO

B92 pre 7 dana
"Delije" iz severnog dela Srbije, još jednom su napravile spektakl duž celog auto-puta. Oni su igrače Crvene zvezde sačekali i pozdravili u Inđiji, Sremskim Karlovcima, Vrbasu i Subotici. Bakljama, pesmom i spektakularnim vatrometom pružili su… »

Obeležen dan biblioteke u Vrbasu

RTV pre 7 dana
VRBAS - 22. ferbuara, na dan kada je rođen Danilo Kiš, biblioteka u Vrbasu slavi svoj praznik, ali i 30 godina od kako ova ustanova nosi ime velikog književnika. Ovim povodom u Vrbasu su podeljene značajne nagrade čitaocima, ali i književnicima… »

Potpisani ugovori o izgradnji 133 stana u Srbiji za izbeglice iz Hrvatske i BiH

Novi magazin pre 7 dana
Ugovori o izgradnji 133 stana za izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine potpisani su danas u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju Komesarijata za izbeglice i migracije, u okviru donatorskog Regionalnog stambenog programa (potprojekat 9) 94 stana… »

Tužilaštvo BiH traži uvid u istragu oko smrti Davida Dragičevića

N1 Info pre 7 dana
Tužilaštvo Bosne i Hecegovine zatražilo je od Okružnog tužilaštva Banjaluke i Specijalnog tužilaštva Republike Srpske dostavljanje predmeta koji se odnose na smrt Davida Dragičevića, preneli su mediji u BiH. Tužilaštvo BiH uputilo je zahtev za… »

Tužilaštvo BiH zatražilo dostavljanje predmeta Dragičević

Slobodna Evropa pre 7 dana
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine (BiH) uputilo je zahtjev Okružnom tužilaštvu Banjaluka i Specijalnom tužilaštvu Republike Srpske (RS) za dostavljanje na uvid predmeta koji se odnose na stradanje Davida Dragičevića u martu 2018. godine u Banjaluci… »

Potpisani ugovori o izgradnji 133 stana u Srbiji za izbeglice iz Hrvatske i BiH

N1 Info pre 7 dana
Ugovori o izgradnji 133 stana za izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine potpisani su u ponedeljak u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju Komesarijata za izbeglice i migracije, u okviru donatorskog Regionalnog stambenog programa (potprojekat 9) 94… »

Ugovorena izgradnja stanova za izbeglice: 133 doma za porodice iz BiH i Hrvatske

Večernje novosti pre 7 dana
U BEOGRADU su danas potpisani ugovori o izvođenju radova na izgradnji 133 stana za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a ukupna vrednost radova je 5,39 miliona evra, saopštio je Komesarijat za izbeglice. Stanovi će biti izgrađeni u Novom Sadu… »

Potpisani ugovori o izgradnji stanova u Novom Sadu, Vrbasu i Čačku za izbeglice iz BiH i Hrvatske

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - U Beogradu su danas potpisani ugovori o izvođenju radova na izgradnji ukupno 133 stana za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Stanovi će biti izgrađeni u Novom Sadu (94) Čačku (25) i Vrbasu (14) u okviru donatorskog… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 11˚
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 14˚

Vesti dana »