Vrbas

Radnički sa Vojvodinom za nastavak pobedničkog niza

iKragujevac pre 18 dana
Rukometašice Radničkog su započele godinu sigurnim igrama i vezanim pobedama, tako da im je želja da nastave taj niz u nedelju 7. februara u hali „Slana bara“ u Novom Sadu, gde će ih ugostiti ekipa Vojvodine u okviru 9. kola Superlige za žene… »

Opšta bolnica u Vrbasu u velikoj meri rekonstruisana

RTV pre 19 dana
VRBAS - U godini koja je donela najviše izazova za celokupan zdravstveni sistem naše zemlje, Opšta bolnica u Vrbasu izborila se i sa građevinskim i tehničkim radovima na nekoliko objekata, kao i sa brojnim rekonstrukcijama odeljenja. Najvažniji… »

Regionalna razvojna agencija u poseti opštini Vrbas

RTV pre 19 dana
VRBAS - Rukovodstvo Regionalne razvojne agencije Bačka posetilo je opštinu Vrbas gde su razgovarali o budućim programima podrške privredi lokalne samouprave, kao i o načinima za unapređenje saradnje. Na sastanku u Vrbasu na kojem su prisustvovali… »

Bolje održavanje i modernizacija saobraćajnica u Vrbasu jedan od prioriteta za naredni period

RTV pre 19 dana
VRBAS - Opština Vrbas ugostila je danas zamenika pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Zorana Tasića i načelnika Južnobačkog upravnog okruga Milana Novakovića, a tema razgovora bila sinhronizacija održavanja puteva, kao… »

Posebne parking nalepnice za invalide u Vrbasu

Dnevnik pre 19 dana
VRBAS: Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave Vrbas pozvalo je građane koji imaju pravo na podršku, da podnesu zahtev za korišćenje obeleženih parking mesta za parkiranje vozila osoba sa invaliditetom i izdavanje IPK parking nalepnice… »

Rukometašice Zaječara putuju za Šabac

Glas Zaječara pre 19 dana
Rukometašice Zaječara, u okviru 9. kola Superlige Srbije za rukometašice, gostuju ekipi Medicinar iz Šapca. Zaječarke se nalaze na poslednjem mestu Superlige Srbije, i ako se ne promeni nešto u igri, naše rukometačice čeka ispadanje u niži rang… »

Kako smo ostali bez velikog talenta: Gospodo iz FSS, je l' vi nešto radite ili vam je bitno samo da odete na karibe?

Kurir pre 20 dana
Odluka dečaka rođenog u Vrbasu, koji je do 14. godine igrao za Hajduk iz Kule, da obuče dres Mađarske morala bi da donese i odgovore nadležnih u FSS na pitanje: kako je to moguće?! Kako Kurir saznaje, u Mađarskoj su porodicu Kerkez sačekali… »

Ovo je najpotresnija pesma jovana dučića: Dugo je bila zabranjena u Srbiji!

Kurir pre 20 dana
Jovan Dučić, pisac, pesnik i diplomata… Izveštaje o pokoljima nad Srbima od strane ustaša, Dučić je prihvatio veoma teško. Plakao je, očajavao i tugovao nad tragedijom svog naroda. Tako je, 20.10.1941. godine, nastala njegova manje poznata… »

Vrbas: "Komunalac" šalje račune za januar i isključuje dužnike sa vodovodne mreže

Radio 021 pre 20 dana
JKP "Komunalac" u Vrbasu je počeo da šalje račune za svoje usluge za januar, dok je istovremeno ovo preduzeće počelo i da isključuje dužnike s vodovodne mreže. Kako su naveli u "Komunalcu", računi stižu na adrese više od 15.000 fizičkih i… »

Ekolozi brinu: Nema ko da upravlja prečistačem u Vrbasu, nadležni – bez odgovora

N1 Info pre 21 dana
Ko će ubuduće upravljati Centralnim postrojenjem za prečišćavanje otpadnih voda u Vrbasu, inače najvećom evropskom investicijom u ekologiju u regionu? Nakon što je u novembru istekao ugovor sa francuskom kompanijom Veolia, na to pitanje odgovor… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Magla
Magla
4 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 17˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 18˚

Vesti dana »