Vrbas

Bacila majku u šaht i zatrpala je peskom i ciglama: Oglasila se ćerka ubijene Danice i sestra osumnjičena za ubistvo

Srbija danas pre 30 dana
Policija uhapsila D. M. (23) zbog sumnje da je usmrtila Danicu M. (59), s kojom se iz Vrbasa doselila u Bečej i živela u istoj kući. U Bečeju je u ponedeljak uhapšena D. M. (23) zbog sumnje da je početkom ove godine ubila majku Danicu M. (59) i… »

Vrbas s pola miliona evra gradi još 14 stanova za izbeglice

RTV pre 31 dana
VRBAS - Vrbas je dobio pola miliona evra od Banke za razvoj Saveta Evrope za izgradnju 14 stanova za izbegla lica, koja počinje za dve nedelje, u naselju Vinogradi, navodi se u saopštenju. Ugovor o dodeli novca potpisan je u okviru Regionalnog stambenog… »

Model elektronskog praćenje sednica Skupštine posle Vrbasa usvaja i Nova Crnja

RTV pre 31 dana
VRBAS - Model digitalizacije sednica opštinskog parlamenta koji obezbeđuje velike uštede u budžetu Vrbasa, preuzeće opština Nova Crnja. Predsednica Skupštine opštine Vrbas, Sanja Žigić primila je Anumariju Lekin, predsednicu Skupštine opštine… »

Raspisan tender za izgradnju postrojenja za pijaću vodu u opštini Vrbas

N1 Info 15.03.2021
JKP Komunalac Vrbas raspisao je tender za izgradnju i opremanje postrojenja za pripremu pijaće vode, i rezervoara i pumpnih stanica na teritoriji opštine. Javna nabavka obuhvata izgradnju i instalaciju dva filterska postrojenja za preradu vode, po 50… »

Raspisan tender za izgradnju postrojenja za pripremu pijaće vode i rezervoara u Vrbasu

Ekapija 15.03.2021
JKP Komunalac Vrbas raspisao je tender za izgradnju i opremanje postrojenja za pripremu pijaće vode, i rezervoara i pumpnih stanica na teritoriji opštine. Javna nabavka, koju finansira Nemačka razvojna banka KfW, obuhvata izgradnju i instalaciju dva… »

Niko ne zaslužuje da bude gladan!: Rukometaš Milan Šajin u svojoj pekari u Vrbasu besplatno daje hleb siromašnima dok hara…

Večernje novosti 14.03.2021
U VRBASU za svakog ima hleba, pa i za one koji nemaju novca da ga kupe. To je omogućio rukometni internacionalac Milan Šajin (27) u svojoj pekari u rodnom gradu. Na vratima njegove pekare poslednjeg dana februara osvanulo je obaveštenje: "Dragi… »

Najveći zagađivači voda nalaze se oko najvećih gradova u Pokrajini

Zrenjanin danas 13.03.2021
Najveći zagađivači na području Vojvodine locirani su u zoni sledećih gradova: Crvenka, Vrbas, Kula, Zrenjanin, Pančevo, Novi Sad, Sremska Mitrovica i Ruma. “Na području AP Vojvodine ima 250 registrovanih zagađivača. Podelu po kriterijumu… »

Aktivnosti Crvenog krsta u Vrbasu

RTV 12.03.2021
VRBAS - Ovog meseca u Crvenom krstu u Vrbasu tri akcije dobrovoljnog davanja krvi, odziv volontera na ove i druge aktivnosti tokom epidemije odličan. Danas, 12. marta, održava se akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu u Vrbasu. Ovo je druga… »

Kolona vozila na naplatnoj rampi kod Vrbasa

Dnevnik 10.03.2021
BEOGRAD: Zbog kvara na kamionu formirana je kolona vozila na auto-putu kod naplatne stanice Vrbas u smeru ka Subotici, saopštilo je JP Putevi Srbije. Na naplatnoj stanici Vrbas iz pravca Beograda ka Subotici vozila zato čekaju 15 minuta, dok na ostalim… »

Kolona vozila na naplatnoj rampi kod Vrbasa

Nova 10.03.2021
Zbog kvara na kamionu formirana je kolona vozila na auto-putu kod naplatne stanice Vrbas u smeru ka Subotici, saopštilo je JP Putevi Srbije. Na naplatnoj stanici Vrbas iz pravca Beograda ka Subotici vozila zato čekaju 15 minuta, dok na ostalim naplatnim… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Vedro
Vedro
6 ˚C
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
-1˚ / 7˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 9˚

Vesti dana »