Vrbas

Velike temperaturne razlike mogu se nepovoljno odraziti na useve

RTV pre 5 sati
VRBAS - Velika temperaturna razlika, od minus 12 do čak 15 stepeni u plusu u ovom periodu godine mogu se nepovoljno odraziti i na useve. Stručnjaci iz Poljoprivredne stručne službe u Vrbasu koja gazduje sa više od 140 hiljada hektara u centralnoj… »

KOVID-19: Broj obolelih u gradovima Srbije prema poslednjem preseku

Moj Novi Sad pre 1 dan
U poslednja 24 sata u Srbiji su registrovana 1.483 novoobolela, a bitku sa korona virusom izgubilo je 19 lica. Uobičajeno, najveći broj novozaraženih zabeležen je u Beogradu, ovaj put – 411 stanovnika glavnog grada. Slede Niš sa 51 slučajem… »

Korona statistika: U Beogradu i Nišu najviše zaraženih

Nova pre 1 dan
Od 1.483 nova slučaja koronavirusa u Srbiji, u Beogradu je registrovano 411, u Nišu 51, dok svi ostali gradovi imaju manje od 50 novozaraženih. U Kraljevu je potvrđeno 44 nova slučajeva, u Šapcu i Užicu po 42, u Kruševcu 40, a u Kragujevcu 39… »

Presek po gradovima: Beograd i dalje prednjači u broju zaraženih, u ostalim mestima manje od 100 novih slučajeva

Blic pre 1 dan
Broj obolelih u Srbiji nešto je manji nego juče, a samo u Beogradu je registrovano više od 100 novih slučajeva, dok je u drugim gradovima taj broj znatno niži. Tako je u glavnom gradu u poslednja 24 sata 411 novoobolelih od korona virusa, dok je na… »

Korona po gradovima: Jedino u Beogradu trocifren broj novozaraženih, u ostalim mestima znatno manje

Kurir pre 1 dan
Prema poslednjim podacima najveći broj novozaraženih je u Beogradu gde je registrovano još 411 slučajeva korona virusa. U ostalim mestima širom zemlje broj novozaraženih je dvocifren. Niš 51 Kraljevo 44 Šabac i Užice po 42 Kruševac 40 Kragujevac… »

Najviše zaraženih u Beogradu, slede Niš i Kraljevo

N1 Info pre 1 dan
Od 1.483 osobe zaražene koronavirusom, koliko je registrovano u Srbiji u poslednja 24 sata, najviše je u Beogradu - 411, zatim slede Niš sa 51 slučajem zaraze, Kraljevo 44, Šabac i Užice po 42, a Kruševac 40. Kragujevac beleži 39 novoinficiranih… »

Korona presek po gradovima: Beograd i dalje vodeći, u ostalim mestima u Srbiji manje od 100 zaraženih

Srbija danas pre 1 dan
Podaci o koronavirusu u gradovima širom Srbije. Prema najnovijim podacima u Srbiji, u proteklih 24 sata koronavirusom zaraženo je još 1483 pacijenata. Testirano je 9434 osoba. Preminulo je još 19 ljudi. Na respiratorima je 165 ljudi. U Srbiji je… »

Vrtlari iz sela Kucara: U Srbiji stalno stiže račun za još nešto

Nova ekonomija pre 1 dan
Dok na domaćem tržištu poplaćamo sve, ostanemo faktički bez zarade i zato smo strateški okrenuti izvozu, jer kada izvezeš robu tačno znaš kolika ti je zarada, a ovde to nikada ne znaš. Stalno nam stiže račun za „još nešto“ i to je po… »

Vojvodina pomaže nezaposlene majke za treće ili četvrto dete

Politika pre 2 dana
Novi Sad – Materinski dodatak kojim se u Vojvodini pomaže nezaposlenim majkama koje su rodile treće ili četvrto dete iznosiće 15.000 dinara mesečno i u 2021. godini. Rešenje kojim je utvrđen taj iznos donela je juče na sednici pokrajinska vlada… »

Ko je Srbin za kojim ludi juventus: U Srbiji za njega nije bilo mesta, a sada je velika želja Kelinija!

Hot sport pre 2 dana
Deluje kao da se reprezentacija Srbije nije opametila nakon što su im ‘ispred nosa’ mnoge evropske zemlje uzele talentovanu decu. Od Bojana Krkića, preko Aleksandra Dragovića i Marka Arnautovića, pa i mnogih drugih, sada se čini da je na pomolu… »

Vremenska prognoza »

Vrbas »
subota
Vedro
Vedro
12 ˚C
ponedeljak
Kiša
Kiša
1˚ / 6˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 3˚

Vesti dana »