Vrbas - vesti

Poskupele njive, najskuplje oranice kod Novog Sada

RTV pre 1 sat
RTV: Poskupele njive, najskuplje oranice kod Novog Sada
NOVI SAD - Cena poljoprivrednog zemljišta u Srbiji od 2016. godine porasla je u nekim regionima i do 20 odsto, a ovaj rast zabeležen je u mnogim okruzima Vojvodine, ali ne i u Šumadiji i južnoj i istočnoj Srbiji gde vrednost hektara na tržištu stagnira pa čak i opada, piše "Politika".
Plodne oranice u okolini Novog Sada, tačnije u Južnobačkom okrugu i dalje su najskuplje i uglavnom je do njih teško doći, navodi beogradski list. Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, u prvoj polovini prošle godine... »

'Pravda za Davida' po 300. put u Banjaluci

Slobodna Evropa pre 6 sati
Građani Banjaluke i članovi grupe "Pravda za Davida" okupili su se po 300. put u centru grada na Vrbasu, ovoga puta ispred Hrama Hrista Spasitelja, zahtijevajući istinu i pravdu u slučaju stradanja mladića Davida Dragičevića. Okupljanje je uslijedilo nakon što je "Pravda za Davida" u subotu održala... »

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Vrbasu, Odžacima, Staroj Pazovi...

Moj Novi Sad pre 9 sati
Krv je potrebna – uvek i stalno. Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane i građanke da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu: Ponedeljak, 21. 1. 2019. – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Beloj Crkvi, u prostorijama Doma zdravlja, od 10 do 14... »

Sportisti prikupljaju novac za parkove za vežbanje na otvorenom

NoviSad.com pre 15 sati
Novi Sad - Sportisti koji žele da se bave uličnim sportom nemaju mnogo mesta na kojima mogu da vežbaju. Zbog toga su osnovali sportsko-rekreativno udruženje „Prava strana ulice“ i prikupljaju novac za izgradnju parkova za vežbanje na otvorenom. foto: Grad Novi Sad, arhiva U „Pravoj strani ulice“ su... »

Progovorile komšije ognjena vranješa! Evo šta kažu o fudbaleru! Ubeđeni da je ovo je istina o s*ks skandalu

Srbija danas pre 1 dan
Oni ga dobro znaju!
Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najlepše o Ognjenu, fudbaleru belgijskog Anderlehta i njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su takođe ispisali stranicu novije... »

Širom Vojvodine osvanuli plakati sa porukom "Putine, idi kući" (foto)

Telegraf pre 2 dana
Poruke su se pojavile u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Bačkom Petrovcu, Vrbasu, Bečeju, Novom Bečeju, Kovačici
U nekoliko gradova u Vojvodini izlepljene su nalepnice na kojima na engleskom jeziku piše "Putine, idi kući", a potpisala ih je organizacija Mlada Vojvodina. Nalepnice su se pojavile u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Bačkom... »

Konkurs za mlade pesnike

RTV pre 2 dana
RTV: Konkurs za mlade pesnike
VRBAS - 51. Festival poezije mladih u Vrbasu raspisuje konkurs za mlade pesnike iz Srbije i regiona. Pravo učešća na konkursu imaju pesnici do 27 godina starosti sa ciklusom od 10 neobjavljenih pesama, na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih zajednica (sa prevodom na srpski jezik ukoliko je potrebno).
Pesme, umnožene u četiri primerka i potpisane šifrom (sa rešenjem šifre u posebnom kovertu) treba dostaviti na adresu: Narodna biblioteka „Danilo Kiš" Vrbas, Festival poezije mladih, M. Tita 87 21460 Vrbas, najkasnije do 1.... »

Progovorile komšije ognjena vranješa: Evo šta su rekli o Karleuši, ali i kako izgleda zgrada u kojoj je fudbaler odrastao!

Blic pre 2 dana
Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najlepše o Ognjenu fudbaleru belgijskog Anderlehta te njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su takođe ispisali stranicu novije fudbalske istorije Banjaluke.... »

Pola balkana ga osuđuje, a onda se javile komšije ognjena vranješa: Ovo je sve što niste znali o fudbaleru, a pomenuli su i odnos sa karleušom!

Kurir pre 2 dana
Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najlepše o Ognjenu fudbaleru belgijskog Anderlehta te njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su takođe ispisali stranicu novije fudbalske istorije Banjaluke.... »

Progovorile komšije Ognjena Vranješa: Evo šta su rekli o aferi sa Karleušom, ali i celoj njegovoj porodici!

Alo pre 2 dana
Alo: Progovorile komšije Ognjena Vranješa: Evo šta su rekli o aferi sa Karleušom, ali i celoj njegovoj porodici!
Ubeđeni da mu neko smešta
Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, , koji su takođe ispisali stranicu novije fudbalske istorije Banjaluke. , gde su igrali njegovi brat i otac, postao je nezaobilazan u komentarima... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 30 minuta  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Umro vojvoda Živojin Mišić

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.