Vrbas - vesti

Vrbas: Uporno protiv ambrozije

Večernje novosti pre 8 sati
U organizaciji ekološkog pokreta velika akcija košenja korova u Vrbasu
U VRBASU je sprovedena velika akcija košenja korova, od čega je polovina bila ambrozija. Akciju je organizovao Ekološki pokret Vrbasa, a učestvovale su mehanizovane ekipe fabrika “Karneks”, “Vital” i “Sunoko”, JKP “Komunalac”,... »

Vrbas: Uprkos većoj potrošnji, snabdevanje vodom stabilno

Radio 021 pre 1 dan
Vodosnabdevanje na području opštine Vrbas je stabilno, bez obzira na visoke temperature i očekivani porast potrošnje vode.
Potrošnja vode premašuje 15 do 20 odsto uobičajenog proseka, što pokazuje da "Vodovod i kanalizacija" ima bezbedan i uređen sistem snabdevanja vodom. "Sva bunarska polja koja su u sistemu vodosnabdevanja su u funkciji i aktivna... »

"Drugi kup nacija" u boksu u Vrbasu od 15. avgusta

RTV pre 2 dana
RTV: "Drugi kup nacija" u boksu u Vrbasu od 15. avgusta
VRBAS - "Drugi kup nacija" u boksu za juniore i juniorke održaće se u Vrbasu od 15. do 19. avgusta. Unutar konopaca snage će odmeravati 211 reprezentativaca iz 26 zemalja.
Na najvećoj sportskoj manifestaciji u Evropi i jednoj od tri najveće u svetu, Srbiju će predstavljati 26 takmičara – šest devojaka i 20 momaka. U 185 borbi za medalje će se, pored boksera iz Srbije, boriti reprezentativci iz... »

Reciklaža gasi deponiju

Večernje novosti pre 3 dana
Smetlište u Vrbasu, koje se samozapaljivalo, odlazi u istoriju posle više od 40 godina. Jeftinije odlaganje u reciklažnom centru nego na otpadu
OTPAD koji je zakrčio gradsku deponiju u Vrbasu trebalo bi da donosi dobit upućivanjem na reciklažu i prodajom sakupljačima sekundarnih sirovina. Predviđeno je da deponija bude pretvorena u reciklažni centar u skladu sa... »

Kanalizacija u tri sela opštine Vrbas

Dnevnik pre 3 dana
VRBAS: Predsednik opštine Vrbas Milan Glušac potpisao je u Ministarstvu privrede Vlade Srbije ugovor o sufinansiranju izrade projektno - tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije otpadnih voda u naseljima Bačko Dobro Polje, Zmajevo i Ravno Selo.
Za izradu ove dokumentacije opštini Vrbas odobreno je 1.065.000 dinara, u koje je uračunato idejno rešenje, građevinska dozvola i projekat za izvođenje.Čelnik vrbaške opštine Glušac objašnjava da će realizacija ovog projekta... »

Heart Rock Fest: Zvezde sprske rok scene pevaju za decu sa posebnim potrebama

Blic pre 4 dana
Prvi humanitarni ''Heart Rock Fest'' na kome će nastupiti bendovi ''Ničim izazvan'', ''Partibrejkers'' i ''Ortodox Celts'', biće održan u subotu 11. avgusta na gradskom stadionu u Vrbasu. Idejni tvorci ovog festivala su članovi benda ''Ničim izazvan'', čiji je deo ekipe iz Vrbasa, a sav prihod od... »

Kreativni sportski sadržaji za mlade u Vrbasu

RTV pre 4 dana
RTV: Kreativni sportski sadržaji za mlade u Vrbasu
VRBAS - Festivali su svakako jedan od načina da mladi vreme provedu na kreativan način. Ono što Vrbas izdvaja od drugih gradova u okruženju jeste bogata ponuda sportskih sadržaja zbog kojih u sportski centar u letnjem periodu na pripreme dolaze brojni profesionalni sportisti, ali je ovaj kompleks idealno mesto i za rekreaciju odraslih i dece.
Najatraktivnije što Vrbas u letnjoj sezoni može da ponudi su tereni Centra za fizičku kulturu, a pre svega kompleks otvorenih bazena. Osim za građane, termine imaju i tri plivačka kluba u kojima trenira više od stotinu dece, a... »

Zrenjanin: Potop u porodilištu

Večernje novosti pre 8 dana
Nevreme minulog vikenda oštetilo zgradu zrenjaninske bolnice. Krov popustiio, trudnice pred porođajem upućene u Vrbas
NEVREME koje je minulog vikenda protutnjalo Zrenjaninom nanelo je velika oštećenja na zgradi opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović", naročito ginekološko-akušerskom odeljenju, ali svi pacijenti su zbrinuti, niko nije povređen i nema... »

Eko-kamp Društva „Biser” za mlade s posebnim potrebama

Dnevnik pre 9 dana
SRBOBRAN: Pod sloganom „Trenutak prirode” po 14. put na srbobranskom Vašarištu održava se eko-kamp u organizaciji Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Biser”.
Pored dece iz srbobranske opštine, ovde borave i mališani sa posebnim potrebama iz sličnih udruženja iz Subotice, Kanjiže, Vrbasa, Zrenjanina, Kule, Novog Sada, Bačke Palanke i drugih mesta. Posetio ih je u kampu predsednik... »

Porodična drama u Vrbasu: Čerka osuđena zbog maltretiranja majke na godinu dana zabrane prilaska

Srbija danas pre 10 dana
"Otac je odmah pristao da potpiše"
Žena iz Vrbasa biće izbačena iz kuće u kojoj živi zbog višegodišnjeg maltretiranja rođene majke, pravosnažna je presuda, juče doneta u Specijalnom sudu u Novom Sadu. Čerki će u narednih godinu dana biti zabranjeno da prilazi majci ne bliže od 500 metara i moraće da joj... »

London: Incident kod Vestminstera u fotografijama

BBC News  pre 47 minuta  još 29 povezanih

Đoković u drugom kolu Sinsinatija (VIDEO)

Beta  pre 6 sati  još 24 povezane

Biće čupavo: Spartaku dosta minimalac, ali PAOK igra na gol više

Mozzart sport  pre 2 sata  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.