Zaječar

Saopšten uzrok smrti porodilje iz Zaječara: Direktor UKC Niš otkrio u kakvom je stanju beba Milica

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: Printskrin - Jako teškog opšteg stanja u ponedeljak 26. aprila primljena je u jedinicu Intezivne nege trudnica stara 27. godina. 26. 04 je porođena prirodnim putem i rodila vitalno dete ženskog pola koje je prebačeno u neonatološki blok. Dan… »

Posađeno 1000 novih sadnica u Zaječaru, Novom Sadu i Beogradu

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: Promo Za svaku od 500 sadnica koje su zaposleni u kompaniji HEINEKEN Srbija posadili, kompanija je donirala po jednu dodatnu sadnicu za građane širom Srbije. Brojem od ukupno 1000 sadnica kompanija HEINEKEN Srbija zajedno sa svojim zaposlenima… »

Stanje preminule porodilje iz Zaječara bilo je dramatično teško: Oglasio se doktor Janković povodom njene smrti

Srbija danas pre 9 dana
Evropsko udruženje za humanu reprodukciju preporučuje i ženama koje planiraju trudnoću, da se vakcinišu. Uprkos svim naporima lekara, stanje porodilje iz Zaječara, koja je jutros preminula u KC Niš, bilo je dramatično teško, rekao je danas… »

U Nišu preminula porodilja zaražena koronom, uzrok – otkazivanje bubrega i jetre

N1 Info pre 9 dana
U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu preminula je porodilja M. P. zaražena koronavirusom, koja je pre dva dana rodila zdravu devojčicu. Dvadesetsedmogodišnja M. P. iz Zaječara, koja se porodila u niškom Kliničkom centru u 35. nedelji… »

Uzrok smrti porodilje iz Zaječara otkazivanja bubrega

Novi magazin pre 9 dana
Zamenik direktora zdravstvene ustanove u Nišu Radmilo Janković izjavio je danas da je porodilja (27) iz Zaječara koja je rodila ćerku preminula zbog otkazivanja bubrežene funkcije i funkcije jetre, a da je od početka epidemije korona virusa lečeno… »

U Zaječaru još 20 pozitivnih na virus – OBAVEŠTENjE O IMUNIZACIJI!

Glas Zaječara pre 9 dana
Na osnovu 77 novoobrađenih PCR i Ag uzoraka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još dvadeset (20) covid-19 pozitivnih osoba ( 26% od broja testiranih). Od ovog broja 10 osoba su ženskog i 10 muškog pola, starosti od 13 do 85 godina… »

Zaječar raspisao konkurs za idejno rešenje Trga oslobođenja

Glas Zaječara pre 9 dana
GRAD ZAJEČAR Gradska uprava grada Zajеčara OBAVEŠTAVA da jе raspisan POZIV ZA UČEŠĆE NA KONKURSU ZA DIZAJN u postupku javnе nabavkе usluga: Urbanističko-arhitеktonski konkurs za izradu idеjnog rеšеnja Trga oslobođеnja u Zajеčaru… »

Porodilja iz Zaječara preminula od posledica HELLP sindroma

Niške vesti pre 9 dana
Podsetio je da je pacijentkinja prebačena iz Zaječara u Niš prebačena zbog niske saturacije i visoke temperature. Prema Jankovićevim rečima stanje trudnice iz Zaječara bilo dramatično teško i tokom porodjaja, jer je imala jako nisku saturaciju i… »

Niš: Preminula porodilja zaražena korona virusom

Danas pre 9 dana
Rukovodstvo niškog UKC pozvalo trudnice, porodilje i sve koji planiraju potomstvo da se vakcinišu Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić saopštio je da je jutros od posledica kovida 19 preminula porodilja M. P. (27) iz… »

Sve više zainteresovanih za besplatne fitnes treninge u Zaječaru

Glas Zaječara pre 9 dana
Akcija Sportskog saveza Srbije “Budi zdrava – vežbaj sa nama” uspešno se već više od pola godine realizuje u Zaječaru. Organizator je Sportski savez grada Zaječara, a sa zainteresovanim damama iz grada na Timoku vežbaju licencirane fitnes… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 18˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 19˚

Vesti dana »