Zaječar

Nađena ilegalna laboratorija marihuane, osumnjičeni uhapšen

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Beogradu pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (65) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja… »

U Majdanpeku 25, Kladovu 29 aktivno pozitivnih, imunizacija se odvija bez problema

Glas Zaječara pre 4 dana
Donjomilanovčani neće morati da putuju šezdesetak kilometara do Majdanpeka da bi primili vakcinu protiv korona virusa za koju su se prijavili jer su napori koje su odgovorni u Domu zdravlja Majdanpek ulagali proteklih dana urudili plodom. Kako Danas… »

Ničić: U Zaječaru još 11 novoobolelih od korona virusa

Glas Zaječara pre 4 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško NIčić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 59 novoobrađena PCR i Ag uzorka, u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još jedanaest (11), novih, covid-19 pozitivnih osoba ( 19% od broja… »

Otkrivena narko laboratorija u Obrenovcu: Uhapšen muškarac (65), zaplenjeno 700 stabljika i 4,5 kilograma suve marihuane i…

Blic pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Beogradu pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (65) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje… »

Kod Obrenovca otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšena jedna osoba

N1 Info pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (1956) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

FOTO Otkrivena velika laboratorija droge u Obrenovcu

Nova pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Beogradu pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (1956) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »

Ilegalna laboratorija za uzgoj marihuane u Pančevu

RTV pre 4 dana
PANČEVO - Policija je u Pančevu i Beogradu pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsila Ž. I. (65) iz Zaječara zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je… »

Otkrivena laboratorija za marihuanu kod Obrenovca

Dnevnik pre 4 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu i Beogradu pronašli su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili Ž. I. (1956) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja… »

Mediji: Iskliznula cisterna na pruzi Prahovo-Zaječar

B92 pre 4 dana
Na delu pruge Prahovo – Zaječar kod Kobišnice u petak uveče iskliznula je cisterna, koja inace služi za transport amonijaka, ali je ovoga puta bila prazna. Kako prenose mediji, u incidentu koji se dogodio sinoć oko 22.00 sata nije bilo povređenih… »

Čitava plantaža marihuane u stanu: Uhapšen mladić sa preko 700 biljaka, pronađena velika količina kanabisovog ulja

Mondo pre 4 dana
U improvizovanoj laboratoriji zaplenjeno je i 4,5 kilograma osušene bilje spremne za dalju distribuciju. U improvizovanoj laboratoriji zaplenjeno je i 4,5 kilograma osušene bilje spremne za dalju distribuciju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3 ˚C
petak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
-4˚ / 3˚
subota
Jaka kiša
Jaka kiša
1˚ / 5˚

Vesti dana »