Zaječar

Ministarstvo: Afrička kuga svinja kod Zaječara, odmah preduzete mere

Dnevnik pre 7 dana
ZAJČAR: Uprava za veterinu utvrdila je prisustvo virusa afričke kuge svinja (AKS) na farmi u mestu Veliki Izvor kod Zaječara, nakon čega su preduzete sve mere zaštite, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede. Virus AKS je pronađen… »

U Zaječaru još 30 novih slučajeva korona virusa, 2 osobe preminule

Glas Zaječara pre 6 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 125 novoobrađena PCR i Ag uzorka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još trideset (30) covid-19 pozitivnih osoba ( 24% od broja… »

Prijavi problem: Više smetlišta kraj puta Zaječar – Nikoličevo, preko Belog brega

Glas Zaječara pre 6 dana
Stari put prema Nikoličevu, nastavak Avnojske ulice, je prema rečima našeg sugrađanina, zatpan smećem. Duž puta, su manje i veće deponije i smetlišta. Problem prijavljen komunalnoj miliciji. Prema rečima našeg sugrađanina, deponije i smetlišta… »

U Boru aktivno pozitivne na korona virus 360, a u Kladovu 73 osobe

Glas Zaječara pre 6 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara u Boru je evidentirano 26 novozaraženih korona virusom, oporavile su se 24 osobe i na teritoriji grada je 360 aktivnih slučajeva virusne infekcije. Gradski Štab za vanredne situacije… »

Uprava za veterinu: Afrička kuga svinja kod Zaječara, odmah preduzete mere

Glas Zaječara pre 6 dana
Uprava za veterinu utvrdila je prisustvo virusa afričke kuge svinja (AKS) na farmi u mestu Veliki Izvor kod Zaječara. Nakon čega su preduzete sve mere zaštite, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede. Virus AKS je pronađen, tokom… »

Uprava za veterinu: Afrička kuga svinja kod Zaječara, odmah preduzete mere

B92 pre 7 dana
Zaječar -- Uprava za veterinu utvrdila je prisustvo virusa afričke kuge svinja (AKS) na farmi u mestu Veliki Izvor kod Zaječara. Nakon čega su preduzete sve mere zaštite, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede. Virus AKS je pronađen… »

Centrotextil prodaje lokale u devet srpskih gradova: Među njima i Zaječar

Glas Zaječara pre 7 dana
Kompanija Centrotextil ad Beograd raspisala je tender za prodaju nepokretne imovine u Zaječaru, Boru, Kikindi, Loznici, Nišu, Smederevskoj Palanci, Leskovcu, Dimitrovgradu, Kraljevu i na graničnom prelazu Gradina, piše eKapija. Na prodaju su ponuđeni… »

Afrička kuga ponovo u Srbiji: Pojavila se u jednom mestu ali svi vlasnici domaćih životinja pozvani na oprez!

Srbija danas pre 7 dana
Afrička svinjska kuga pronađena na farmi u mestu Veliki Izvor kod Zaječara. Uprava za veterinu utvrdila je prisustvo virusa afričke kuge svinja (AKS) na farmi u mestu Veliki Izvor kod Zaječara, nakon čega su preduzete sve mere zaštite, rečeno je… »

Centrotextil prodaje lokale u devet srpskih gradova i kancelariju na graničnom prelazu Gradina

Ekapija pre 7 dana
Kompanija Centrotextil ad Beograd raspisala je tender za prodaju nepokretne imovine u Zaječaru, Boru, Kikindi, Loznici, Nišu, Smederevskoj Palanci, Leskovcu, Dimitrovgradu, Kraljevu i na graničnom prelazu Gradina. Na prodaju su ponuđeni lokali… »

Rukometaši Zaječara savladali Jagodinu

Glas Zaječara pre 7 dana
Rukometaši Zaječara zabeležili su četvrtu uzastopnu pobedu u Prvoj ligi Srbije, pošto su deklasirali drugu ekipu Jagodine sa 15 golova razlike. Na kraju 36:21 za izabranike trenera Darka Milosavljevića, koji nastavljaju borbu za prvo mesto i plasman… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
5 ˚C
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
3˚ / 6˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 10˚

Vesti dana »