Zaječar

Težak dan za Zaječar: 43 novozaražena od korona virusa

Glas Zaječara pre 3 dana
Na osnovu 84 obrađеnih PCR i Ag tеstova, u poslеdnja 24 h, na tеritoriji grada Zajеčara, ponovo, imamo najtеži dan od počеtka pandеmijе i čеtrdеsеttri (43) novih covid-19 pozitivnih lica ( 51% od broja tеstiranih). Od ovog broja 20 osoba… »

U Zaječaru najteži dan, 43 nova slučaja korone

Dnevnik pre 3 dana
ZAJEČAR: U Zaječaru je u poslednja 24 časa na osnovu 84 obrađenih testova, virus korona potvrđen kod 43 osobe, te je to, kako je objavljeno na sajtu grada, najteži dan u Zaječaru od početka epidemije. Od tog broja 20 osoba je ženskog i 23 muškog… »

Najgori dan dosad u Zaječaru: 43 nova slučaja korone

Kurir pre 3 dana
ZAJEČAR - U Zaječaru je u poslednja 24 časa na osnovu 84 obrađenih testova, virus korona potvrđen kod 43 osobe, te je to, kako je objavljeno na sajtu grada, najteži dan u Zaječaru od početka epidemije. Od tog broja 20 osoba je ženskog i 23… »

Učenici Tehničke škole iz Zaječara osvojili prvo mesto na Poslovnom izazovu

Glas Zaječara pre 3 dana
COVID-19 nije sprečio Dostignuća Mladih u Srbiji da organizuju treći po redu Poslovni izazov istočne Srbije. Najkreativnije rešenje za koje su osvojili PRVO mesto ponudili su učenici Tehničke škole u Zaječaru, Dimitrije Balabanović (E31), Sofija… »

Saobraćajna nezgoda kod mosta u Kotlujevcu

Glas Zaječara pre 3 dana
Danas oko 11 časova, kod mosta u Kotlujevcu došlo je saobraćajne nezgode, gde je vozač vozila Hundai I 20, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u banderu. Prema informacijama dobijenih iz PU Zaječar, do nezgode je došlo kada je vozač automobila… »

U Boru 349 osoba aktivno pozitivno na korona virus, u Majdanpeku 79

Danas pre 3 dana
Prema podacima o broju novo zaraženih osoba virusom kovid 19 poslednjih nekoliko dana, grad Bor je ušao u nešto mirniju fazu u odnosu na prethodne nedelje, izjavio je juče gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić. Pres služba Grada Bora saopštila je… »

U Zaječaru danas oblačno vreme sa maksimalnom temperaturom do 8c

Glas Zaječara pre 3 dana
Prema najavama meteorologa danas nas u Zaječaru očekuje oblačno vreme sa kraćim sunčanim intervalima. U toku noći moguća kiša. U gradu na Timoku danas oblačno vreme sa kraćim sunčanim intervalima. U toku noći moguća kiša.Maksimalna dnevna… »

Dve žrtve korone u Zaječaru, jedna u Šapcu: Pajić: U školama zaraženo još četiri učenika i tri nastavnika

Blic pre 4 dana
U Zaječaru je u poslednja 24 časa od 59 obrađenih PCR testova građana virus korona potvrđen kod njih 37, dok su dve osobe od posledica virusa izgubile život, objavljeno je danas na sajtu grada. Od tog broja 18 osoba je ženskog i 19 muškog pola… »

Kadriranje u MUP: Vulin “reanimira” i načelnika UKP

Nova pre 4 dana
Nakon povratka Veselina Milića na čelo Policijske uprave za grad Beograd, ali i imenovanja Dejana Kovačevića za načelnika Sektora unutrašnje kontrole, kao i još nekoliko promena na načelničkim mestima u PU Pančevo, PU Zaječar i u Upravi… »

U petak dezinfekcija sela Grljan, Avramice i naselja “Grljanski put”

Glas Zaječara pre 4 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da će nadležne službe JKP “Vodovod” Zaječar sutra, 20. novembra u ranim jutarnjim časovima u periodu od 02:00 do 06:00 vršiti aerosolnu dezinfekciju naselja… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
0 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 5˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 10˚

Vesti dana »