Zaječar - vesti

Rođendan vranjskog SPS-a: Računajte na nas

OK radio pre 17 sati
Gradski odbor SPS-a u Vranju je svečanom sednicom u sali OKC-a u ponedeljak, u prisustvu velikog broja zvanica i gostiju obeležio 27 godina od osnivanja.
Svečanosti su prisustvovali članovi Gradskog odbora partije, funkcioneri Glavnog odbora iz okruga, delegacije iz Zaječara i Niša, predsedništva SPS-a, zatim državni sekretar u Ministarstvu životne sredine Ivan Karić,... »

Kros RTS: Amela tri od tri

Sandžak press pre 1 dan
Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobijedila je u trci seniorki na četiri kilometra na trećem ovosezonskom Krosu RTS-a, čiji je domaćin bio Zaječar, Teodora Simović je u toj trci zauzela treće, a Amra Terzić peto mjesto, dok je Haris Ajdarević bio osmoplasirani senior na deonici od šest... »

Kros RTS: Amela tri od tri

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobedila je u trci seniorki na četiri kilometra na trećem ovosezonskom Krosu RTS-a, čiji je domaćin bio Zaječar, Teodora Simović je u toj trci zauzela treće, a Amra Terzić peto mesto, dok je Haris Ajdarević bio osmoplasirani senior na deonici od šest... »

Prikupljanje hrane za NAJSIROMAŠNIJE

Niške vesti pre 3 dana
Nišlije ali i građani širom Srbije u prilici su da pokažu humanost i uključe se u akciju prikupljanja hrane za najsiromašnije, koju organizuje Banka hrane Beograd u saradnji sa prodavnicama Maxi, Tempo i Shop&Go. Od 13. do 16.oktobra osnovne životne namirnice prikupljaće se u 16 gradova u Srbiji –... »

Horor: Devojčica silovana tri puta na putu do kuće

Mondo pre 3 dana
Devojčica (17) je navodno u povratku iz noćnog kluba silovana čak tri puta, ali ono dodatno šokira je to što se verovatno radi o tri različita napada.
Foto: Guliver/getty images, Thinkstock Ta tri napada su se dogodila u sat vremenaa, nakon što se devojčica odvojila od grupe prijatelja u istočnom Londonu, pišu britanski mediji. Sve se dogodilo 29. septembra, a napadače su... »

Amir Reko - čovek koji je spasao 45 Srba u ratu: Rekli su mi da očistim selo i pobijem decu, zbog onog što sam odgovorio, moji su hteli da me likvidiraju!

Kurir pre 4 dana
Amir Reko iz sela Gudelj kod Goražda, bivši je oficir JNA, koji je spasao 45 srpskih civila iz sela Bučje od sigurne smrti. On je to učinio samo tri dana pošto mu je srpska strana u kući spalila majku i nekoliko članova porodice. Amir Reko rođen je u malom selu Gudelj, kod Foče, u kojem su živeli i... »

"Kreativno mentorstvo" u potrazi za mladim talentima

RTV pre 4 dana
RTV: "Kreativno mentorstvo" u potrazi za mladim talentima
NOVI SAD - I ove godine program "Kreativno mentorstvo" u potrazi je za mladim, talentovanim profesionalcima u kulturi.
Od početka oktobra do danas kroz turneju po gradovima Srbije tim "Kreativnog mentorstva" predstavio je program i konkurs za 2017/18 godinu. U Somboru, Zaječaru, Užicu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu kroz različite institucije... »

Tokom vikenda prikupljanje hrane za najsiromašnije

Danas pre 5 dana
Građani širom Srbije još jednom će biti u prilici da pokažu humanost i uključe se u akciju prikupljanja hrane za najsiromašnije, koju organizuje Banka hrane Beograd u saradnji sa prodavnicama Maxi, Tempo i Shop&Go. U periodu od 13. do 16.oktobra osnovne životne namirnice prikupljaće se u 16 gradova... »

„Kreativno mentorstvo” u potrazi za mladim talentima Srbije

Danas pre 5 dana
Tim „Kreativnog mentorstva” je od početka oktobra na turneji po gradovima Srbije predstavio program i konkurs za 2017/18 godinu koji je otvoren do 19. oktobra, saopšteno je Danasu. Do danas, tim je zainteresovanim učesnicima/učesnicama u Somboru, Zaječaru, Užicu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu, kroz... »

Kreativno mentorstvo

Arte pre 5 dana
U Somboru, Zaječaru, Užicu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu kroz različite institucije kulture od pozorišta, kulturnih centara do galerija i biblioteka zainteresovanim učesnicima/učesnicama pokazali su mogućnosti koje im ovaj besplatni mentorski program pruža za lično usavršavanje. „Kreativno... »

©2017 Netmark d.o.o.