Zaječar

Preventivnim pregledom do sada otkriveno 30 aneurizmi širom Srbije

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Tokom prvih sedam dana trajanja kampanje "Skrining pregledi za otkrivanje aneurizme trbušne aorte", širom Srbije otkriveno je 30 aneurizmi. Kampanja je započela 20. novembra u Kruševcu, a od tada je u tom gradu skrining uradilo 520 građana… »

Oprez, ledena kiša i sneg padaće tokom večeri u ovim delovima Srbije: Ovo je detaljna prognoza do kraja nedelje

Kurir pre 9 sati
Srbija se danas nalazi pod uticajem veoma snažnog ciklona, koji se svojim centrom premešta sa severnog Jadrana preko severa Srbije dalje na istok ka Karpatima. Vrednost pritiska u centru ciklona opala je na samo 988 milibara. Srbija se nalazi u prednjem… »

Tri filmska hita u Zaječaru: Želja, Lost country i Napoleon

Glas Zaječara pre 11 sati
U Centru za kulturu u Kotlujevcu od 1. do 3. decembra biće prikazana tri filmska hita. Od 16 sati prikazaće se animirani film „Želja“, od 18 sati „Lost country“, dok od 20 sati biće prikazan film „Napoleon“. Karte po ceni 350 dinara… »

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju: Ko je danas i sutra bez struje

Glas Zaječara pre 11 sati
Ogranak Elektrodistribucija Zaječar radi na redovnom održavanju – zamene merno razvodnog ormara i zbog toga će 28.11.2023.god. u periodu od 16:00 do 18:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećoj lokaciji: Stambena zgrada Nikole… »

Ivica Dačić u sredu u Zaječaru

Glas Zaječara pre 11 sati
U sredu 29.11.2023. godine (sutra) u poseti Zaječaru doćiće predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić u okviru kampanje „IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE“. Događaj je u hotelu HAMBURG sa početkom u 18,30 časova.… »

“Odlučujemo o budžetu za 2024, onaj za koji su javnu raspravu održali u nekoj kancelariji SNS-a tajno u Lubnici”…

Danas pre 12 sati
Povodom sutrašnje sednice Skupštine Zaječara koja će se u 10 sati održati, odbornik “Zaokreta” Uglješa Đuričković, za Danas kaže, da će to biti peta sednica u godini na kojoj će četvrti rebalans budžeta da se izglasa, što, kako on… »

Poznata koja pozorišta će gostovati u Malom pozorištu "Duško Radović"

Telegraf pre 12 sati
Za svakog ima po nešto. Tokom ove nedelje u Malom pozorištu „ Duško Radović“ nas očekuju gostovanja Dječijeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke i Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara. Gostovanje… »

U sredu 19 .sednica Skupštine grada Zaječara

Glas Zaječara pre 14 sati
U sredu, 29.11.2023.godine u velikoj sali Skupštine grada Zaječara biće održana 19.sednica Skupštine grada. Sednica je zakazana za 10 časova.… »

Besplatan skrining za aneurizmu trbušne aorte ove nedelje u Beogradu – Kako se prijaviti?

E-Zdravlje pre 13 sati
Besplatni preventivni pregledi aneurizme trbušne aorte ove nedelje se obavljaju u Beogradu, tačnije u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa i kliničkom centru Srbije. Organizacija besplatnih preventivnih pregleda deo je šire kampanje za… »

Međunarodni dan profesora francuskog jezika obeležen u Zaječaru

Danas pre 13 sati
Na inicijativu predsednika Francuske, gospodina Emanuela Makrona, 28. novembra 2019. obeležen je, širom sveta, prvi Međunarodni dan profesora francuskog jezika. Ove godine Gimnazija u Zaječaru domaćin centralne proslave ovog dana. U Srbiji, ovaj dan… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
sreda
Pretežno vedro
Pretežno vedro
2 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 3˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 14˚

Vesti dana »