Zaječar - vesti

Obeležen Dan Vojske u gradovima Srbije

Danas pre 3 sata
U prisustvu brojnih građana, na gradskim trgovima i ulicama u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu danas su, uz podršku lokalnih samouprava, organizovane vojne svečanosti povodom Dana Vojske Srbije.
Na centralnom novosadskom Trgu slobode, pred velikim brojem građana održana je svečanost kojoj su, uz komandante Prve brigade kopnene vojske i Rečne flotile brigadnog generala Željka Petrovića i kapetana bojnog broda Andriju... »

Raspisan novi tender za prodaju vojne imovine

iKragujevac pre 11 sati
Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za otuđenje nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije.
Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, „Stanišin rid“ u Surdulici, strelište u Kragujevcu, vežbalište „Šikara“ u... »

Ova dva grada u Srbiji najtoplija su u Evropi, sutra na snazi meteoalarm u celoj zemlji zbog temperatura

BK TV pre 1 dan
Spremite se na letnje vrućine! Negotin i Zaječar sa 25 stepeni u 11 sati bili su najtopliji gradovi Evrope. Foto: RHMZ prtscr, merenje u 11 sati Larnaka na Kipru je dostigla 24 podeljak, koliko je bilo i u Valjevu. Foto: RHMZ prtscr, merenje u 11 sati Čak 23 stepena izmerena su u Novom Sadu,... »

Podvodio mu pastorku: Pedofilu godinu dana zatvora!

Kurir pre 2 dana
Ljubiša K. (71) iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac, upućen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.
Istom odlukom, N. M. (71) iz Zaječara, koji je koristio „usluge“ maloletnice, priznao je krivicu i nagodio se s tužilaštvom u zamenu za godinu dana robije. - Ljubiša K. je upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu... »

Evo šta će Bili raditi u Zaječaru!

Mondo pre 2 dana
U planu je izgradnja rokenrol muzeja, a slavni britanski roker postaviće kamen temeljac, prenose "Večernje novosti".
Bili Ajdol (Billy Idol) biće hedlajner predstojeće Gitarijade, a zamenik predsednika organizacionog odbora festivala, Maksa Ćatović, rekao je da će imati još jedno "zaduženje" osim nastupa. "Priprema se potpuno nov prostor sa... »

Gitarijada u Zaječaru od 28. do 30 juna

Danas pre 3 dana
U gradskoj upravi u Zaječaru danas je održana konstitutivna sednica Organizacionog odbora 52.Zaječarske Gitarijade.
Kako je istakao zamenik predsednika Organizacionog odbora Maksa Ćatović, 52.Gitarijada biće održana od 28. do 30 juna. Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda Billy Idol će nastupiti 30.juna, kako je ranije potvrđeno. Od... »

Zločin kod negotina Seksualno iskorišćavao devojčicu, pa se nagodio

Večernje novosti pre 3 dana
Zaječarac N. M. (71) kome je Ljubiša K. (71) godinama podvodio svoju pastorku, osuđen na godinu dana. Očuh poslat u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu na psihijatrijsko veštačenje
LjUBIŠA K. (71) iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac, upućen je u Specijalnu... »

Starac iz Zaječara podvodio maloletnu pastorku: Za priznanjem pala i presuda, evo na koliko je osuđen

Srbija danas pre 3 dana
Postigao sporazum o priznanju krivice
Starac iz Zaječara N. M. kome je godinu dana stariji Lj. K. godinama podvodio svoju pastorku, osuđen je na godinu dana. Lj. K. iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na... »

Nastalo je sasvim slučajno, a priča o njegovom postanku oduzima dah: Ovo je najlepše i najčistije jezero u Srbiji (foto)

Telegraf pre 3 dana
Okolina jezera je pošumljena pa spoj prirode, tople, prozirne i čiste vode stvara doživljaj koji se teško zaboravlja
Na samo 11 kilometra od Zaječara nalazi se blago Srbije, Rgotsko jezero koje je za mnoge nepoznato a oni koji su imali prilike da ga upoznaju zaljubili su se na prvi pogled. Jezero kojim naša zemlja može da se ponosi nastalo je... »

„Savršen kroj“ na sceni u Zaječaru

Danas pre 4 dana
Na sceni Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru sinoć je izvedena predstava „Savršen kroj“ Zvezdara teatra iz Beograda.
Bravuroznim izvođenjem duodrame Vladimira Đurđevića Dragan Petrović Pele u ulozi Svetislava Svete šnajdera i Slobodan Boda Ninković u ulozi novokomponovanog tajkuna Marka Miluna, oduševili su zaječarsku publiku koja je u... »

©2018 Netmark d.o.o.