Zaječar

U Zaječaru danas sunčano vreme: Temperatura do 12c

Glas Zaječara pre 2 sata
Prema najavama meteorologa danas u Zaječaru i okolini očekuje nas sunčano vreme. U gradu na Timoku i okolini danas sunčano vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 12c. UV indeks je nizak, sunce je izašlo u 06:09, a zalazi u 17:17 časova… »

U ponedeljak bez struje deo Grljana i nekoliko ulica u Zaječaru

Glas Zaječara pre 2 sata
Kako nadležni javljaju u ponedeljak zbog radova na mreži i trafo stanicama bez napajanja električnom energijom ostaće meštani dela Grljana kao i nekoliko ulica u Zaječaru. U ponedeljak 1. marta zbog radova na mreži i trafo stanicama, bez struje… »

Ministar Momirović u Zaječaru: Prijatni odgovori na „neprijatno pitanje“

Danas pre 12 sati
Na pitanje novinarke o završetku radova na pruzi Zaječar – Niš, koji su stigli do Knjaževca, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je kazao da do juna se očekuje kraj radova. Ničić najavio i probijanje… »

Boranin uhapšen zbog droge

Danas pre 16 sati
Boranin S.S. (1979) uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Bor. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog S.S. u dve… »

Čoveku mora srce da se sledi

Politika pre 1 dan
„Kad je objavljen rat Srbiji 1914. bila je mobilizacija srpske vojske. Kao i 1912. sve je skočilo na noge lagane. I sam sam, bez pozivanja, odjurio na mesto mobilizacije (Zaječar). Bez oklevanja, odmah posle organizacije, krenuli smo na ratište… »

Momirović u Zaječaru o putnoj, železničkoj i komunalnoj infrastrukturi

Beta pre 12 sati
Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović razgovarao je danas sa gradskom upravom Zaječara o obnovi železničke i komunalne infrastrukture i puteva u 42 sela na teritoriji tog grada, saopšteno je iz ministarstva… »

Prijatni odgovori na „neprijatno pitanje“

Glas Zaječara pre 13 sati
Na pitanje novinarke o završetku radova na pruzi Zaječar – Niš, koji su stigli do Knjaževca, ministar Momirović je kazao da do juna se očekuje kraj radova. Ničić najavio i probijanje bulevara Zorana Đinđića kao i sređivanje ulice Nikole… »

Tomislav Momirović: Za nas je kampanja počela prvog dana kad smo stupili na dužnost

Glas Zaječara pre 15 sati
Ministar Momirović istakao je danas u Zaječaru da se već desetak dana puno radi, i da je priprema za ovu posetu počela još pre dva meseca, i da on razume građane koji govore da su oni stalno u kampanji, pošto se, kako je on kazao, oni trude da se… »

Momirović: Saradnjom vlade i opština do višeg standarda

Nova pre 16 sati
Samo zajedničkim radom lokalne samouprave i Vlade možemo da pokrenemo standard u celoj državi, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović tokom posete Zaječaru. Momirović je u Gradskoj upravi sa… »

Ničić: Problem sa lipama imaju oni koji ovde ne žive – kako da izvedemo rekonstrukciju sa starim lipama?

Glas Zaječara pre 17 sati
Na novinarsko pitanje kada će radovi biti završeni u ulici Ivana Milutinovića, gradonačelnik Zaječara kazao je da će radovi biti završeni za dva meseca, dok kompletan projekat sa ulicama Pavla Ilića i Save Kovačevića biće završen do 1. maja… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
nedelja
Vedro
Vedro
10 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 7˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 11˚

Vesti dana »