Zaječar

Zaječar: Asfalt smo platili, a nude nam rizlu

Danas pre 2 sata
Stanari Durmitorske ulice oterali su danas tešku mehanizaciju. Oni kažu da umesto asfaltiranja koje su još čekaju od 2014. godine, radnici su danas došli da ulicu pripreme za tamponiranje i posipanje rizlom. Stanari kažu da su im svi obećavali da… »

Stanari Durmitorske ulice oterali bagere: Asfalt smo platili, a nude nam rizlu

Glas Zaječara pre 4 sati
Stanari Durmitorske ulice oterali su danas tešku mehanizaciju. Oni kažu da umesto asfaltiranja koje su još čekaju od 2014. godine, radnici su danas došli da ulicu pripreme za tamponiranje i posipanje rizlom. Stanari kažu da su im svi obećavali da… »

Radovi nastavljeni u Puškinovoj ulici i u naselju “Kraljevica” u Zaječaru

Glas Zaječara pre 8 sati
Asfaltirane su Puškinova ulica i Đure Pucara u naselju “Šljivarski put”, a radi se i na uređenju parkinga i postavljanju podzemnih kontejnera u naselju “Kraljevica”. Deo Puškinove ulice i ulice Đure Pucara presvlače se novim asfaltom, a… »

Dr Nenad Ristović: Kada 28. marta potvrdimo pobedu sa građanima ukinućemo sva štetna javno-privatna partnerstva

Glas Zaječara pre 10 sati
Kandidat za gradonačelnika Zaječara dr Nenad Ristović kazao da ideja za nastanak njihove grupe građana i odborničke liste, proistekla je iz potrebe i želje, jednog već značajnog broja žitelja grada i sela, koji su svoju političku, društvenu i… »

U Srbiji blagi pad novoobolelih

Glas Zaječara pre 10 sati
Prema najnovijim podacima u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 3.866 novoobolelih od korona virusa i 17 preminulih. Od početka pandemije u našoj zemlji do sada je 474.807 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovano je 4.508 smrtnih slučajeva… »

Raste broj novoobolelih u Zaječaru

Glas Zaječara pre 11 sati
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 105 novoobrađena PCR i Ag uzorka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još tridesetdve (32), nove, covid-19 pozitivne osobe ( 30% od… »

Saobraćajna nezgoda na uglu Kozaračke i Moslovačke ulice u Zaječaru

Glas Zaječara pre 12 sati
Kako saznaje portal Glas Zaječara danas je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila. Oko 12.40 časova došlo je do saobraćajne nezgode na uglu Kozaračke i Moslovačke ulice u koju su učestvovala dva vozila, Škoda i Opel… »

Agencija za sprečavanje korupcije angažovala posmatrača izborne kampanje u Zaječaru

Glas Zaječara pre 14 sati
Izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara održaće se 28. marta zbog čega je Agencija za potrebe monitoringa angažovala jednog posmatrača izborne kampanje. Monitoring je važan jer preko svojih posmatrača Agencija prikuplja podatke o… »

Nastavak se akcije besplatnih fitnes treninga za žene u Zaječaru

Glas Zaječara pre 13 sati
Akcija besplatne rekreacije za žene Sportskog saveza Srbije pod nazivom “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, ušla je u svoju drugu fazu rada u Zaječaru. Treninge još od septembra 2020. godine vode Tamara Nikolić i Ljiljana Subić, licencirani… »

Bahato parkiranje: Automobilom zatvorio prilaz česmi

Glas Zaječara pre 15 sati
Naša sugrađanka poslala nam je fotografije iz Dubrovačke ulice u Zaječaru. Na fotografiji se vidi da je vozač automobila bahatim parkiranjem zatvorio prilaz česmi. Bahato parkiranje u Zaječaru vidi se svuda, kako u strogom centru, tako i u manje… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
petak
Vedro
Vedro
-1 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
1˚ / 5˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 6˚

Vesti dana »