Zaječar

Ognjenović: Potpisali smo sa kompanijom Don Don ugovor o zakupu

Danas pre 44 minuta
Ničić: Ugovor ne postoji Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara kazao je danas da ne postoji nikakav ugovor između grada Zaječara i firme „Don Don“. Bivši gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović tvrdi da je ugovor potpisan, dok Milan… »

Oprez zbog vlažnih kolovoza, magle i poledice

Politika pre 1 dan
Na putevima u Srbiji vozače tokom noći očekuju vlažni kolovozi, magla i poledica mestimično, pa je neophodna pažljiva vožnja uz prilagođenu brzinu, upozorilo je Javno preduzeće Putevi Srbije. Na području Novog Pazara na putevima mestimično ima… »

Ko je kupio grafičko preduzeće „Don Don“ ili „Tekijanka“?

Danas pre 1 dan
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, u ime Grada Zaječara, i vlasnik trgovinskog lanca „Tekijanka“ iz Kladova Živojin Bolbotinović, potpisali su danas kupoprodajni ugovor o prostoru veličine oko dva hektara, na mestu bivšeg Grafičkog… »

Priča o majci koju su naterali da ispeče sina na ražnju: Narod pamti danak u krvi po užasima, a ne po prilici za napredak

Večernje novosti pre 1 dan
Tragom teksta u “Novostima” o pokušaju prekrajanja istorije pod otomanskom okupacijom, "Pečat" istražio sličnosti nacista i Osmanlija, vlasništvo "Bigza" koji je izdao sporni udžbenik i širu tendenciju revizije naše prošlosti. Istoričar… »

Iz minusa na: +14 i nazad Čeka nas prava temperaturna vrteška - sunčani početak nedelje, a onda sneg!

Blic pre 2 dana
Nakon maglovitog jutra kakvo nas je zateklo, dan pred nama biće lep i neobično topao za ovo doba godine. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, posle podne biće pretežno sunčano, sa slabim jugoistočnim vetrom. Najviša… »

Iz minusa na +14 i nazad! Vreme divlja i nećemo znati šta nas je snašlo

Alo pre 2 dana
Nakon maglovitog jutra kakvo nas je zateklo, dan pred nama biće lep i neobično topao za ovo doba godine. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, posle podne biće pretežno sunčano, sa slabim jugoistočnim vetrom. Najviša… »

Vazduh u Zaječaru zagađen: Povišen nivo ugljen-monoksida

Danas pre 2 dana
Svake godine, u vreme grejne sezone, u Zaječaru se javlja isti problem: u večernjim časovima ne diše se, kako u centru, tako i na periferiji grada. Merna stanica Agencije za zaštitu životine sredine detektovala je večeras povećanje stepena… »

Održana treća po redu Međunarodna naučna konferencija u Pirotu

Pirotske vesti pre 3 dana
Danas se u skupštinskoj sali Gradske uprave Pirot održava treća po redu Međunarodna naučna konferencija koja za temu ima razvoj i prekograničnu saradnju. Konferenciju organizuju Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) – Ogranak u Nišu, Grad… »

Zaječar ponosan na mlade talente: Damjan (11) pobedio na Matematičkoj internet olimpijadi

Telegraf pre 3 dana
Ove godine je bila nezgodna situacija na Matematičkoj internet olimpijadi jer su četiri učenika osvojili maksimalan broj bodova 100%, pa je dobitnik nagrade dobijen je javnim izvlačenjem. Za najbolji rezultat na finalu Matematičke internet olimpijade… »

Ptice grabljivice u centru Zaječara: Pogledajte kako jastreb čereči drugu pticu u dvorištu

Telegraf pre 3 dana
Ne očekujete baš da ćete prizor koji se obično viđa u divljini zateći u centru grada, rekao je iznenađen Zaječarac. Neobičan i nesvakidašnji prizor zatekao je danas jednog Zaječarca. On je izlazeći u dvorište iz svoje kuće koja se nalazi u… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
utorak
Oblačno
Oblačno
4 ˚C
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
2˚ / 4˚
četvrtak
Kiša povremeno
Kiša povremeno
-1˚ / 5˚

Vesti dana »