Zaječar

Crveno-beli slavili u Žitkovcu kod Zvečana: Mališani Zvezde ponovo osvojili Trofej Miloša Krasića

Kurir pre 21 dan
Turnir u Žitkovcu kod Zvečana na severu Kosova, "Trofej Miloša Krasića", na kojem su učestvovali fudbaleri rođeni 2009. godine, osvojili su mališani beogradske Crvene zvezde. Dečaci srpskog najtrofejnijeg kluba bili su najuspešniji na turniru na… »

Učenik Medicinske škole spasio život čoveku koji se gušio na ulici

Jugmedia pre 22 dana
Učenik četvrtog razreda Medicinske škole u Zaječaru Dimitrije Stanojević, rodom sa juga Srbije, svojom hitrom reakcijom spasio je jutros život čoveku primenivši Hajmlihov zahvat. Ovaj skromni mladić iz Svrljiga je jutros kada se spremao za… »

Mališani Zvezde ponovo osvojili Trofej Miloša Krasića

RTV pre 23 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Turnir u Žitkovcu kod Zvečana na severu Kosova, "Trofej Miloša Krasića", na kojem su učestvovali fudbaleri rođeni 2009. godine, osvojili su mališani beogradske Crvene zvezde. Dečaci srpskog najtrofejnijeg kluba bili su… »

Mladić iz Svrljiga spasio čoveka koji se gušio na ulici

Južne vesti pre 22 dana
Dimitrije Stanojević, maturant Medicinske škole u Zaječaru, primenivši Hajmlihov zahvat spasio je čoveka koji se gušio. Sve je dogodilo u petak ujutru ispred pekare u Zaječaru, a on je pomogao čoveku dok nije došla Hitna pomoć. Ovaj mladić… »

Nastavlja se saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije. Početkom oktobra “Olimpijski trening”

Plus online pre 23 dana
Pirot i Zaječar, ponovo su se, kao pre dve godine, nadmetali u “Sportskom izazovu”, manifestaciji koja se organizuje u okviru Evropske nedelje sporta. I ovog puta razlika je u broju učesnika je bila minimalna, ali ove godine u korist grada… »

Noć istraživača sutra i prekosutra u 29 gradova

RTV pre 24 dana
NOVI SAD - Poslednji septembarski dani proteći će u znaku desete Evropske noći istraživača, najveće do sada! U čak 29 gradova širom Srbije, 27. i 28. septembra od 16 časova naučnici će pokazati uzbudljivo i zabavno lice nauke, a svi sadržaji… »

DJB: Gradska vlast na čelu sa Ničićem uzurpirala budžet

Danas pre 24 dana
Gradski odbor pokreta „Dosta je bilo“ u saopštenju kaže da vlast u Zaječaru koristi svaku priliku da uzurpira budžet grada. Prema njihovim rečima vlast u Zaječaru je kupila nameštaj za 300.000 skuplje nego što se moglo kupiti. U saopštenju se… »

Zaječar pobedio Pirot u „Sportskom izazovu 2019“

Plus online pre 24 dana
U Zaječaru i Pirotu održan je “Sportski izazov”, u kom je pobedio Grad Zaječar. U Zaječaru je vežbalo 6.624 građana, što čini 11,14% od ukupnog broja stanovništva, dok je u Pirotu učestvovalo 5.964 građana, što čini 10,29% od ukupnog… »

Piroćanci uvek spremni za sportske izazove. Danas na Belom trgu mnogo sportista, učenika i rekreativaca. Zaječar u finišu…

Plus online pre 26 dana
Olimpijski komitet Srbije peti put za redom organizuje manifestaciju Sportski izazov pod patronatom Evropske komisije za sport, a u našoj zemlji ovo je druga godina kako se ova manifestacija organizuje. Pirot je jednom učestvovao i pobedio Grad… »

NUNS: Boško Ničić da prestane da vređa i omalovažava novinare

N1 Info pre 25 dana
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) je ponovo javno kritikovalo gradonačelnika Zaječara Boška Ničića zbog kontinuiranog vređanja i omalovažavanja pojedinih novinara, čije kritičko izveštavanje očigledno smeta lokalnoj vlasti. U… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
ponedeljak
Vedro
Vedro
8 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 21˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 22˚

Vesti dana »