Zaječar

Na Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru se nadmeće osam predstava

RTS pre 5 dana
Zaječar je od 16. oktobra centar pozorišne umetnosti. Na međunarodnom Festivalu „Dani Zorana Radmilovića“ za glumačku nagradu nadmeće se se osam predstava iz zemlje i regiona. Osim glavne nagrade, koja nosi ime velikog glumca, biće proglašena… »

Milan Caci Mihailović o Zoranu Radmiloviću: Jedno izvođenje "Radovana III" je za mene posebno

Blic pre 5 dana
Za tren prođoše tri decenije - kaže poznati glumac Milan Caci Mihailović. Bilo je to u Zaječaru, na 30. jubilarnim “Danima Zorana Radmilovića” (16-23. oktobra), druge festivalske večeri, a nakon izvođenja predstave „Ova će biti ista“… »

Milka Milovanović Minić: Bolje mladima pružiti stan i posao nego jednokratnu novčanu pomoć

Glas Zaječara pre 5 dana
Državna sekretarka u Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju Milka Milovanović Minić danas je bila gost našeg grada, a ovom prilikom je u Gradskoj upravi obavila razgovor sa gradonačelnikom Boškom Ničićem. Kako ona kaže, razgovor sa… »

"Blic" na jubilarnim 30. "Danima Zorana Radmilovića" u Zaječaru: Triling dama

Blic pre 5 dana
Minji Peković uručena nagrada za bravuru, Matea Matišić kao Gospođica Julija, Natalija Kuznjecova u drami po knjizi Staljinove ćerke... Na ovogodišnjim, 30, jubilarnim „Danima Zorana Radmilovića“ (16-23 oktobar) prestižna nagrada za glumačku… »

Međunarodni simpozijum o upravljanju prirodnim resursima na Fakultetu za menadžment

Glas Zaječara pre 5 dana
U subotu, 23. oktobra 2021. godine na Fakultetu za menadžment u Zaječaru biće održan 11. Međunarodni simpozijum o upravljanju prirodnim resursima. Tema ovogodišnjeg simpozijuma je ,,Uticaj pandemije COVID-19 na ekonomiju, prirodne resurse i održivi… »

U Zaječaru 1 osoba preminula, još 68 novoobolelih od korona virusa

Glas Zaječara pre 5 dana
Na osnovu 234 novoobrađena PCR i Ag uzorka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još šezdesetosam (68) covid-19 pozitivnih osoba ( 29% od broja testiranih), dok je 1 osoba preminula, saopštio je gradonačelnik Zaječara Boško… »

Zgrada iznad marketa „Aman“ u četvrtak bez vode

Glas Zaječara pre 5 dana
U četvrtak zbog zamene ventila u ulici Zorana Radmilovića, bez vode stanari jedne zgrade u Zaječaru, saopštavaju iz JKP „Vodovod“ u Zaječaru. Zbog zamene ventila u ulici Zorana Radmilovića, zgrada iznad marketa „Aman“, bez vode stanari ove… »

U četvrtak više sela bez struje i centar Zaječara

Glas Zaječara pre 5 dana
U četvrtak 21. zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijom ostaće meštani više sela i delovi Zaječara. Od 08:00h do 18:00h: -Delovi sela Zagrađe. Od 09:00h do 14:00h: -Vrbica, -Marinovac, -Stubal, -Čičkovac. Od 09:30h do 13:30h… »

Film „Broj 1“ o fudbalskoj legendi Draganu Panteliću na svim televizijama u Nišu

Niške vesti pre 5 dana
Bogata sportska karijera Dragana Pantelića, započeta u Lešnici, preko Niša, Španije, Francuske, Zaječara, dovela ga je do fudbalske reprezentacije sveta i Evrope, nazad u Niš pa na filmsko platno. Svojom formom i sadržajem dokumentarac „Broj… »

Piletina najskuplja u Užicu, junetina u Beogradu

Danas pre 5 dana
Pileće meso je moglo da se kupi za 250 dinara kilogram u Sremskoj Mitrovici do 400 dinara u Užicu, dok je kilogram svinjskog vrata ili krmenadle koštao prve sedmice oktobra 370 dinara u Vranju do više od 600 dinara u Zaječaru, Kragujevcu i Subotici… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
utorak
Oblačno
Oblačno
3 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
3˚ / 13˚
četvrtak
Vedro
Vedro
3˚ / 14˚

Vesti dana »