Zaječar

Swiss PRO pomaže romskim naseljima u saniranju posledica pandemije

Nova ekonomija pre 6 dana
Kroz program Swiss PRO, Vlada Švajcarske podržava organizacije civilnog društva i lokalne samouprave u projektima za ublažavanje posledica pandemije u podstandardnim romskim naseljima. Realizacijom deset projekata za socijalno uključivanje će… »

Prijavi problem: Još jedna divlja deponija na teritoriji grada Zaječara

Glas Zaječara pre 6 dana
Kako nam je naš sugrađanin kazao, na starom putu ka Zvezdanu, u ulici Stanoja Gačića, na putu koji prolazi pored otpada, nikla je još jedna divlja deponija. Na starom putu ka Zvezdana, pored puta koji se spaja sa ulicom Stanoja Gačića, nikla je… »

Prijavi problem: Opasan šaht u centru Zaječara

Glas Zaječara pre 6 dana
U ulici Vojvode Mišića, nekoliko meseci, nakon rekonstrukcije šahta, nadležne službe nisu uradile posao do kraja. Naš sugrađanin poslao nam je fotografije iz ulice Vojvode Mišica, koja se nalazi u samom centru Zaječara, na kojima se vidi da nakon… »

Vremenska prognoza: Danas promenljivo oblačno

Glas Zaječara pre 6 dana
Prema najavi meteorologa danas nas u Zaječaru i okolini očekuje oblačno vreme hladnije nego juče U gradu na Timoku danas hladnije, pretežno oblačno vreme uz mogućnost kiše sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 18c. UV indeks je nizak, a trenutna… »

Upozorenje ŠVS-a grada Zaječara: Neodgovorno ponašanje dela populacije može dovesti do pooštravanja mera

Glas Zaječara pre 6 dana
I porеd prilično dobrog odziva za imunizaciju, na tеritoriji našеg grada, uslеd očiglеdnog nеpoštovanja propisanih mеra, u objеktima kojima jе omogućеn rad kao i na masovnim kućnim i sličnim okupljanjima i proslavama, procеntualno, i… »

Rukometašice Zaječara poražene od Naise

Glas Zaječara pre 6 dana
Odigrane su sve utakmice 18. kola Superlige za rukometašice. Zaječarke poražene u Nišu od Naise. U okviru 18. kola Superlige za rukometašice, popularne „Amazonke“ poražene su od ekipe Naise iz Niša, rezultatom 33:28. U ostalim utakmicama… »

Situacija na istoku Srbije i dalje teška: U Zaječaru 33 novozaražene osobe, jedna preminula

Srbija danas pre 6 dana
Od ukupnog broja novozaraženih, 22 osobe su ženskog i 11 muškog pola, starosti od 19 do 75 godina. U Zaječaru su u poslednja 24 časa na osnovu 72 novoobrađena uzoraka registrovana 33 novozaražena virusom korona, dok je jedna osoba preminula od… »

Švajcarska sa 120.000 evra podržava ublažavanje posledica pandemije u romskim naseljima

Novi magazin pre 6 dana
Vlada Švajcarske podržaće sa 123.000 evra organizacije civilnog društva i lokalne samouprave u Srbiji u sprovodjenju projekata ublažavanja posledica pandemije u romskim naseljima, saopšteno je danas. Kroz program Swiss PRO biće realizovano 10… »

U Zaječaru još 33 pozitivne osobe na koronavirus: Preminulo jedno lice

Glas Zaječara pre 6 dana
Na osnovu 72 novoobrađena PCR i Ag uzorka, u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još tridesettri (33) covid-19 pozitivne osobe ( 46% od broja testiranih). Od ovog broja 22 osobe su ženskog i 11 muškog pola, starosti od 19 do 75 godina… »

Više ulica u Zaječaru u utorak bez struje

Glas Zaječara pre 6 dana
Kako nadležne službe saopštavaju zbog radova na mreži u utorak bez napajanja električnom energijom ostaće stanari nekoliko ulica u Zaječaru. Zbog radova na mreži u utorak 13. aprila bez struje sledeće ulice: Od 10.30 do 11.30 sledeće ulice bez… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
ponedeljak
Oblačno
Oblačno
9 ˚C
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 11˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
5˚ / 14˚

Vesti dana »