Zaječar

Ovako se danas živi u Srbiji - đaci iz sela kod Zaječara u školi koriste poljski wc

Noizz pre 6 dana
Da je školsko doba najbezbrižnije i da se u klupama dešavaju najlepše stvari teško da mogu da potvrde i đaci iz sela Mali Izvor kod Zaječara. Časovi se u ovoj ustanovi slušaju u debelim jaknama, a higijena je prava noćna mora. Fotografije iz… »

U Zaječaru danas promenljivo oblačno i hladno vreme

Glas Zaječara pre 6 dana
Prema najavama meteorologa danas u Zaječaru nas očekuje promenljivo oblačno ali hladno vreme. U gradu na Timoku danas promenljivo oblačno ali hladno vreme. Maksimalna dnevna temperatura od -5 do 3c. UV indeks je nizak. Sunce je izašlo u 06:59, a… »

U 23 opštine vanredno stanje: Posledice poplava i snežnih padavina i dalje zadaju brige stanovništvu južne i jugozapadne…

Večernje novosti pre 6 dana
ŽITELjI južne i jugozapadne Srbije još se bore sa posledicama koje su u ovim krajevima iza sebe ostavile poplave i sneg. Prema podacima Republičkog štaba za vanredne situacije, objavljenim na juče održanoj sednici kojoj je predsedavao ministar… »

Zaječar: Mrtvački sanduci pronađeni na deponiji „Halovo“

Danas pre 7 dana
Na deponiji u „Halovu“, zatekli smo tri mrtvačka sanduka. Nadležni bez odgovora kako su sanduci dospeli tamo. Kako navodi portal Glas Zaječara danasj je njihovu redakciju kontaktirao čitalac (ime poznato redakciji), koji im je rekao da su bačena… »

Glas Zaječara: Mrtvački sanduci nađeni na deponiji

Nova pre 7 dana
Na deponiji "Halovo" kod Zaječara, nađena su tri mrtvačka sanduka, ali nadležni nisu dali odgovor kako su tamo dospeli. Kako piše portal Glas Zaječara, redakciju je danas kontaktirao čitalac koji je kazao da su bačena tri mrtvačka sanduka na… »

Užas u Zaječaru: Na deponiji pronađena tri mrtvačka kovčega, niko ne zna kako su tamo dospeli

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Na deponiji "Halovo" kod Zaječara, nadjena su tri mrtvačka sanduka, ali nadležni nisu dali odgovor kako su tamo dospeli. Kako piše portal Glas Zaječara, redakciju je danas kontaktirao čitalac koji je kazao da su bačena tri mrtvačka… »

Mrtvački sanduci pronađeni na deponiji „Halovo“: Nadležni ćute

Glas Zaječara pre 7 dana
Na deponiji u „Halovu“, zatekli smo tri mrtvačka sanduka. Nadležni bez odgovora kako su sanduci dospeli tamo. Danas je redakciju portala Glas Zaječara kontaktirao čitalac (ime poznato redakciji), koji nam je kazao , da su bačena su tri mrtvačka… »

Putevi Srbije upozoravaju vozače na poledicu, maglu, odrone

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Putevi srbije upozoravaju vozače na vlažne i klizave kolovoze na pojedinim deonicama, te preporučuju opreznu vožnju. Napominju da na celin teritoriji Zaječara duva jak vetar zbog kojeg je moguće formiranje snežnih nanosa. Takođe… »

Beograd ne mrda sa prvog mesta, Kragujevac povećanje, u Nišu broj prepolovljen

B92 pre 7 dana
U poslednja 24 sata pozitivno je testirano 1.317 osoba, a Beograd je ponovo jedini grad u našoj zemlji u kome je registrovano više od 100 novoobolelih. Na prvom mestu po broju zaraženih na koronavirus je Beograd, 405 osoba. Na drugom mestu po broju… »

Vozači, oprez: Poledica, magla i odroni na putu u pojedinim delovima zemlje

Kurir pre 7 dana
Putevi Srbije upozoravaju vozače na vlažne i klizave kolovoze na pojedinim deonicama, te preporučuju opreznu vožnju. Napominju da na celin teritoriji Zaječara duva jak vetar zbog kojeg je moguće formiranje snežnih nanosa. Takođe, upozovaraju da… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
utorak
Umeren sneg
Umeren sneg
0 ˚C
sreda
Umeren sneg
Umeren sneg
-4˚ / -1˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / -1˚

Vesti dana »