Zaječar

U Zaječaru danas oblačno i hladno: Temperatura i do – 10c

Glas Zaječara pre 17 sati
Prema najavama meteorologa danas u Zaječaru nas očekuje oblačno i veoma hladno vreme. U gradu na Timoku danas oblačno i hladno vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do -1c. Temperatura će ići i do – 10c. UV indeks je nizak. Sunce je izašlo u… »

Tužilaštvo: Kraj stražarske kućice u kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu pronadjeno telo vojnika S.P.

Novi magazin pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je danas da je juče u kasarni "Rastko Nemanjić" u tom gradu, pored stražarske kućice pronadjeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika, koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka. Kako je objavljeno na… »

U Knjaževcu još 4 osobe pozitivne na korona virus

Glas Zaječara pre 2 dana
Prema novom izveštaju Zavoda za javno zdravlje “Timok“ u Zaječaru, infekcija koronavirusom potvrđena je kod još četiri osobe iz Knjaževca. U četvrtak, 14. januara, u referentnu laboratoriju upućeno je iz Knjaževca 12 PCR testova. Prvi put… »

Vojnik se ubio na straži u Pančevu; Oglasilo se Tužilaštvo

B92 pre 2 dana
Pančevo -- Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni "Rastko Nemanjić" pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika. On je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka. Tužilaštvo je navelo da je… »

Tužilaštvo: Kraj stražarske kućice u kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu pronađeno telo vojnika S.P.

Danas pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je danas da je juče u kasarni „Rastko Nemanjić“ u tom gradu, pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika, koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka. Kako je… »

Detalji tragedije u pančevačkoj kasarni: Telo mladića pronađeno pred stražarske kućice - pokrenuta istraga

Večernje novosti pre 2 dana
MLADI vojnik iz Zaječara S.P. (21) juče je u popodnevim satima pronađen mrtav kod stražarske kućice u krugu kasarne Rastko Nemanjić u Pančevu. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, istraga treba da pokaže šta se dogodilo na… »

Tužilaštvo: Utvrđuju se okolnosti smrti vojnika u Pančevu

RTS pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni "Rastko Nemanjić" na stražarskom mestu pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka i navelo da je… »

Utvrđuju se okolnosti smrti vojnika iz okoline Zaječara u Pančevu

Glas Zaječara pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni „Rastko Nemanjić“ na stražarskom mestu pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka i navelo da je… »

Ničić: U Zaječaru još 11 novoobolelih

Glas Zaječara pre 2 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 58 novoobrađena PCR i Ag uzorka, u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo jedanaest (11), novih, covid-19 pozitivnih osoba ( 19% od broja… »

Detalji tragedije u pančevačkoj kasarni: Istraga u toku, telo mladog vojnika iz Zaječara (21) pronađeno pored stražarske…

Kurir pre 2 dana
PANČEVO - Mladi vojnik iz Zaječara S.P. (21) juče je u popodnevim satima pronađen mrtav kod stražarske kućice u krugu kasarne Rastko Nemanjić u Pančevu. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, istraga treba da pokaže šta se… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
ponedeljak
Sumaglica
Sumaglica
-14 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-10˚ / -3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-9˚ / 3˚

Vesti dana »