Zaječar

Zagađenje vazduha u Srbiji: Kako da se zaštitite

Danas pre 9 dana
Da li da nosimo maske i provetravamo prostorije – ovo su samo neka od pitanja koje građani Srbije postavljaju na društvenim mrežama otkako podaci pokazuju visok nivo zagađenja vazduha u zemlji. Iz Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović… »

Svetsko vreme u Grljanu - dom ukrašen časovnicima

RTS pre 8 dana
Porodica Stančulović iz Grljana kod Zaječara ima zavidnu kolekciju budilnika, zidnih i mehaničkih satova. Od sredine osamdesetih godina prošlog veka u njihovom domu časovnici imaju posebno mesto. Udarac o gong označio je koliko časovnika imate… »

Tata je izašao u toku noći, mama ga je ujutru zatekla mrtvog! Zaječarac ostavio 6 dece! Godinu dana žive bez struje

Kurir pre 9 dana
Bol: Z. S. (37) iz sela Velika Jasikova presudio sebi, a njegovo telo našla je žena pošto se probudila i videla da joj muža nema u kući, ali ni oko kuće. Z. S. (37), otac šestoro dece iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, izvršio je juče ujutro… »

Objavljena crna lista za decembar: Pet gazda kršilo prava trudnica i porodilja, evo ko je na spisku

Večernje novosti pre 9 dana
Crnu listu je objavio Centar za mame u saradnji sa inspekcijom rada i Ministarstvom za rad. PET poslodavaca našlo se na crnoj listi firmi koje su u decembru prekršile prava trudnica ili porodilja. Na spisku su "M Univerzal tim" iz Niša, zrenjaninski… »

Odrekli se putnih troškova i platili dug za struju od 165 hiljada: Čelnici Zaječara odlučili da pomognu porodici muškarca…

Večernje novosti pre 9 dana
Grad Zaječar takođe će da snosi troškove sahrane Z. S. a u njegovu porodicu upućeni su zaposleni Centra za socijalni rad. Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, koji se ubio u ponedeljak zbog nemaštine, iza sebe je ostavio dug za struju… »

Samoubistvo kod Zaječara: Čovek se obesio zbog nemaštine?

Mondo pre 10 dana
Muškarac Z. S. (37) iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, jutros je izvršio samoubistvo vešanjem. Muškarac Z. S. (37) iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, jutros je izvršio samoubistvo vešanjem. Prema još nepotvrđenim informacijama, sumnja se… »

Mrtav muškarac (37) visi sa kanapa! Bio je otac šestoro dece, a razlog za samoubistvo će vas pokidati na komade

Alo pre 10 dana
Muškarac Z. S. (37) iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, jutros je izvršio samoubistvo vešanjem. Prema još nepotvrđenim informacijama, sumnja se da se Z.S. ubio zbog nemaštine. Inače, on je živeo sa suprugom i šestoro dece, ali niko nije bio… »

Preminuo na licu mesta, horor u Somboru: Napadač izbo mladića (28) nožem ispred apoteke

Srbija danas pre 10 dana
Nije poznat razlog napada. Marko D. (28) ubijen je u Somboru na Prvomajskom bulevaru ispred apoteke. Prvi rezultati istrage ukazuju da je Marka nožem napao i izbo za sada nepoznati napadač. Podestimo, danas su se dogodile još dve tragedije u Srbiji… »

Nakon što se ubio otac šestoro dece u Zaječaru, gradska vlast donela odluku - podmiren dug za struju

Srbija danas pre 9 dana
Z. S. je izvršio samoubistvo vešanjem, iza sebe je ostavio četiri sina, dve ćerke i suprugu. Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, koji se ubio u ponedeljak zbog nemaštine, iza sebe je ostavio dug za struju koji su podmirili gradski… »

Otkriven motiv samoubistva u Zaječaru: Otac šestoro dece se obesio zbog nemaštine - porodica utučena

Srbija danas pre 9 dana
Ništa nije slutilo da će dići ruku na sebe. Muškarac Z. S. (37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, rano jutros izvršio je samoubistvo vešanjem, kako se sumnja, iz nemaštine. Iza sebe ostavio je šestoro dece i suprugu. Kako prenose mediji… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
četvrtak
Vedro
Vedro
5 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / 5˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 8˚

Vesti dana »