Zaječar

Detalji tragedije u pančevačkoj kasarni: Telo mladića pronađeno pred stražarske kućice - pokrenuta istraga

Večernje novosti pre 2 dana
MLADI vojnik iz Zaječara S.P. (21) juče je u popodnevim satima pronađen mrtav kod stražarske kućice u krugu kasarne Rastko Nemanjić u Pančevu. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, istraga treba da pokaže šta se dogodilo na… »

Tužilaštvo: Utvrđuju se okolnosti smrti vojnika u Pančevu

RTS pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni "Rastko Nemanjić" na stražarskom mestu pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka i navelo da je… »

Utvrđuju se okolnosti smrti vojnika iz okoline Zaječara u Pančevu

Glas Zaječara pre 2 dana
Više javno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da je juče u kasarni „Rastko Nemanjić“ na stražarskom mestu pored stražarske kućice pronađeno je telo dvadesetogodišnjeg vojnika koji je bio na dobrovoljnom služenju vojnog roka i navelo da je… »

Ničić: U Zaječaru još 11 novoobolelih

Glas Zaječara pre 2 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 58 novoobrađena PCR i Ag uzorka, u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo jedanaest (11), novih, covid-19 pozitivnih osoba ( 19% od broja… »

Detalji tragedije u pančevačkoj kasarni: Istraga u toku, telo mladog vojnika iz Zaječara (21) pronađeno pored stražarske…

Kurir pre 2 dana
PANČEVO - Mladi vojnik iz Zaječara S.P. (21) juče je u popodnevim satima pronađen mrtav kod stražarske kućice u krugu kasarne Rastko Nemanjić u Pančevu. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, istraga treba da pokaže šta se… »

Detalji tragedije u pančevačkoj kasarni: Telo mladog vojnika iz Zaječara (21) pronađeno pored stražarske kućice

Srbija danas pre 2 dana
Istraga će utvrditi sve detalje ove tragedije. Mladi vojnik iz Zaječara S.P. (21) juče je u popodnevim satima pronađen mrtav kod stražarske kućice u krugu kasarne Rastko Nemanjić u Pančevu. Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u… »

Pojedina svrljiška sela zbog leda i snega ostala bez struje, proglašena vanredna situacija

Južne vesti pre 2 dana
Vanredna situacija zbog nedostatka struje proglašena je i u selima Tijovac, Bučum, Burdimo, Lukovo, Vlahovo i Manojlica u opštini Svrljig. Predsednik te Opštine Miroslav Marković kaže da je problem nastao zbog drveća koje pada pod velikom težinom… »

U Knjaževcu 5 pozitivnih antigen testova

Glas Zaječara pre 2 dana
Zavod za javno zdravlje “Timok“ u Zaječaru saopštio je nove podatke o epidemiološkoj situaciji u knjaževačkoj opštini. U sredu, 13. januara, u Zdravstvenom centru Knjaževac urađeno je 35 antigen testova, od kojih je 5 pozitivnih na kovid 19. U… »

Umetničke slike Aleksandra i Ivana Blatnika na licitaciji Lokalne fondacije

Naissus info pre 2 dana
Slike Aleksandra i Ivana Blatnika na licitaciji su do 22. januara u 12 sati. One se odvija se isključivo u objavi na Facebook stranici Lokalne fondacije Niš. “Ko bude dao najbolju ponudu, dobija sva tri rada iz izvanredne umetničke kolekcije porodice… »

Stanje na putevima: Oprez zbog mokrih kolovoza, magle i poledice

Glas Zaječara pre 2 dana
Kako iz AMSS-a saopštavaju snežne padavine i danas će povremeno u nižim predelima Srbije donositi mestimično mokre kolovoze. Povlačenje reka i bujičnih potoka u poplavljenim područjima ostavljaju nanose zemlje i mulja na kolovozu. AMSS upozorava i… »

Vremenska prognoza »

Zaječar »
ponedeljak
Sumaglica
Sumaglica
-14 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-10˚ / -3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-9˚ / 3˚

Vesti dana »