Zrenjanin

Preminuo Vojkan Borisavljević

N1 Info pre 5 dana
Proslavljeni srpski dirigent, kompozitor i aranžer Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini. Ostaće upamćen kao autor hitova „Odiseja“, „Ljubav je samo reč“, „A sad adio“ i muzike za TV serije „Sivi dom“ i „Vruć vetar“ i… »

Preminuo Vojkan Borisavljević: Napustio nas autor čuvenih hitova "Odiseja" i "a sad adio"

Mondo pre 5 dana
Preminuo u Beogradu u 74. godini. Preminuo u Beogradu u 74. godini. Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas, 23. februara, u Beogradu. Vojkan će zauvek biti upamćen kao kompozitor… »

Vojkan je sarađivao sa čolom i uspeo da spoji Arsena i Boru čorbu: Dva vrhunska pesnika nastupala zajedno pred raspad SFRJ

Kurir pre 5 dana
Proslavljeni kompozitor Vojkan Borisavljević je preminuo u Beogradu. Rođen je u Zrenjaninu 1947. godine. Njegova karijera je ispunjena muzikom koju je komponovao za mnoge serije i filmove, kao i za napopularnije domaće izvođače. U jednom intervjuu… »

Umro čuveni kompozitor Vojkan Borisavljević

Blic pre 5 dana
Vojkan Borisavljević, kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu. Vojkan Borisavljević je rođen 5. maja 1947. godine u Zrenjaninu, a od 1948. godine živeo je… »

Salapura: Mlekoprodukt doprineo ekonomskoj stabilnosti grada

RTV pre 5 dana
ZRENJANIN - Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura rekao je da je „Mlekoprodukt“ dao značajan doprinos kada je reč o ekonomskoj stabilnosti u gradu, razvoju privrede i razvoju grada decenijama unazad, posebno kada je u pitanju bila godina iza nas i… »

Osam godina robije za mladića koji je ubio majku i zakopao je u dvorištu

Zrenjaninski pre 5 dana
Nikola Filipčev (25) iz Bačkog Gradišta osuđen je pred Višim sudom u Zrenjaninu na kaznu zatvora u trajanju od osam godina, zbog ubistva majke Dušice, saznaje portal zrenjaninski.com. Sud je Filipčevu, nakon okončanja glavnog pretresa u krivičnom… »

Preminuo Vojkan Borisavljević

Vesti online pre 5 dana
Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas u Beogradu u 74. godini, potvrđeno je u Udruženju kompozitora Srbije. Vojkan Borisavljević je rođen 5. maja 1947. godine u Zrenjaninu, a od… »

Preminuo kompozitor Vojkan Borisavljević

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija je karijera trajala više od pet decenija, autor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč”, “A sad adio” i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu u 74. godini, potvrdio… »

Preminuo kompozitor Vojkan Borisavljević

Sputnik pre 5 dana
Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera traje više od pet decenija, autor hitova kao što su „Odiseja“, „Ljubav je samo reč“, „A sad adio“ i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu u 74. godini, potvrdio je Tanjugu… »

Preminuo Vojkan Borisavljević: Umro autor čuvene odiseje, radio s najpopularnijim pevačima

Kurir pre 5 dana
Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas u Beogradu. Vojkan će zauvek biti upamćen kao kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
nedelja
Vedro
Vedro
5 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 10˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 12˚

Vesti dana »