Zrenjanin

“Mlekoprodukt” dao značajan doprinos ekonomskoj stabilnosti našeg grada

Zrenjanin danas pre 4 dana
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura primio je danas u svom kabiinetu Borisa Burdena, novog generalnog direktora “Savencija Grupe” za centralnu i istočnu Evropu, a poseta je organizovana radi informisanja novog regionalnog menadžmenta o… »

Dve osobe uhapšene zbog utaje poreza

Zrenjanin danas pre 4 dana
Poreska policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Zrenjanina zbog poreske utaje kojom su oštetili budžet Srbije za gotovo 44 miliona dinara, saopšteno je danas. Osumnjičeni su, navodi se, u periodu od 5. novembra 2018. do 3. avgusta prošle godine… »

Odlazak autora “Odiseje” – muzika Vojkana Borisavljevića

Nova pre 5 dana
Kompozitor Vojkan Borisavljević, preminuo danas u 74. godini u Beogradu, komponovao je više stotina pesama za najpoznatije izvođače na prostoru nekadašnje Jugoslavije, kao i muziku za brojne filmove, serije i pozorišne predstave. Vojkana… »

Značaj mlekarske industrije u zemlji i Evropi

Nedeljnik pre 5 dana
Foto: promo Poseta Borisa Burdena direktora za Centralnu i Istočnu Evropu grupe Savencia fromage & dairy Novi direktor za Centralnu i Istočnu Evropu grupe Savencia fromage & dairy Boris Burden za vreme posete Srbiji i Mlekoproduktu sastao se sa… »

Preminuo Vojkan Borisavljević

RTS pre 5 dana
Proslavljeni srpski dirigent, kompozitor i aranžer Vojislav Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini. Ostaće upamćen kao autor hitova „Odiseja“, „Ljubav je samo reč“, „A sad adio“ i muzike za TV serije „Sivi dom“ i „Vruć… »

Preminuo Vojkan Borisavljević

N1 Info pre 5 dana
Proslavljeni srpski dirigent, kompozitor i aranžer Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini. Ostaće upamćen kao autor hitova „Odiseja“, „Ljubav je samo reč“, „A sad adio“ i muzike za TV serije „Sivi dom“ i „Vruć vetar“ i… »

Preminuo Vojkan Borisavljević: Napustio nas autor čuvenih hitova "Odiseja" i "a sad adio"

Mondo pre 5 dana
Preminuo u Beogradu u 74. godini. Preminuo u Beogradu u 74. godini. Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas, 23. februara, u Beogradu. Vojkan će zauvek biti upamćen kao kompozitor… »

Vojkan je sarađivao sa čolom i uspeo da spoji Arsena i Boru čorbu: Dva vrhunska pesnika nastupala zajedno pred raspad SFRJ

Kurir pre 5 dana
Proslavljeni kompozitor Vojkan Borisavljević je preminuo u Beogradu. Rođen je u Zrenjaninu 1947. godine. Njegova karijera je ispunjena muzikom koju je komponovao za mnoge serije i filmove, kao i za napopularnije domaće izvođače. U jednom intervjuu… »

Umro čuveni kompozitor Vojkan Borisavljević

Blic pre 5 dana
Vojkan Borisavljević, kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu. Vojkan Borisavljević je rođen 5. maja 1947. godine u Zrenjaninu, a od 1948. godine živeo je… »

Salapura: Mlekoprodukt doprineo ekonomskoj stabilnosti grada

RTV pre 5 dana
ZRENJANIN - Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura rekao je da je „Mlekoprodukt“ dao značajan doprinos kada je reč o ekonomskoj stabilnosti u gradu, razvoju privrede i razvoju grada decenijama unazad, posebno kada je u pitanju bila godina iza nas i… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
nedelja
Pretežno vedro
Pretežno vedro
11 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 10˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 13˚

Vesti dana »