Zrenjanin

Više od 13.000 Zrenjaninaca revakcinisano

RTV pre 3 dana
ZRENJANIN - U Zrenjaninu, prema poslednjim podacima, aktivna su 1.442 slučaja korone a 92 obolelih je hospitalizovano, od tog broja njih 16 je na respiratoru. Do sada je vakcinisano 34.177 Zrenjaninca, više od 13.000 je i revakcinisano. Iz Zrenjanina… »

Delovi grada i jednog sela ostaće bez struje u utorak, 13. aprila

Zrenjaninski pre 3 dana
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i jednog sela ostati bez struje u utorak, 13. aprila. Od 8.15 do 13 časova struje neće imati deo Tomaševca, od ulice 7. jula prema Botošu. Od 8.45… »

Kup Vojvodine: Tri zlatne medalje za karatiste Zrenjanina

Zrenjaninski pre 3 dana
U Bačkoj Palanci je minulog vikenda održan Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore. Karate klub Zrenjanin je nastupio sa petoro takmičara, a osvojene su tri zlatne medalje. Najbolja u kategoriji seniorki -61kg bila je Anja Milovanović, dok je… »

Likovni i literarni konkurs za zrenjaninske osnovce

RTV pre 3 dana
ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenjanina i ove godine raspisao je elektronski literarni i likovni konkurs namenjen učenicima osnovnih škola u Zrenjaninu. Tema konkursa je ljubav, drugarstvo, solidarnost i humanost. Na konkursu mogu učestvovati deca… »

U Zrenjaninu sutra vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi

RTV pre 3 dana
ZRENJANIN - Crveni krst Zrenjanin u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, u utorak 13. aprila od 8 do 12 časova organizuje vanrednu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Građani će krv moći da daju u prostorijama mesnih zajednica ,,Sonja… »

Dokle ljudi, ovako

Vreme pre 5 dana
"Ubice prirode i geografije", rekao je Ljubivoje Ršumović pred ljudima koji su se okupili juče ispred Skupštine Srbije tražeči pravo na čist vazduh, vodu i zemlju. "Ubice prirode i geografije" je stih iz pesme koju je čitao pred njima, a koju je… »

Premijera filma Borislava Šajtinca na Martovskom festivalu

Nova pre 5 dana
Kratki animirani film "Kad oružje govori" Borislava Šajtinca doživeće svetsku premijeru na otvaranju Martovskog festivala 19. aprila u Beogradu, saopštili su organizatori. Šestominutni animirani film „Kad oružje govori“ (Quand les armes… »

Cane na ekološkom protestu: Mi drugu zemlju nemamo i to mora svakom da je jasno

Luftika pre 4 dana
Zoran Kostić Cane se na protestu “Ekološki ustanak” koji je održan juče, ispred Skupštine Srbije poručio okupljenima a i svim građanima Srbije da ne smemo da dozvolimo da nam se deca rađaju bolesna. – Došao sam da pružim podršku svemu… »

Porastao broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraze na području grada

Zrenjaninski pre 4 dana
Poslednjih dana porastao je broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom na području grada Zrejanina, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Zrenjanin se trenutno nalazi na trećem mestu gradova i opština u Vojvodini, sa… »

Pokrenut postupak da se deo “Male Amerike” utvrdi za kulturno dobro

Zrenjaninski pre 4 dana
Zavod za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin pokrenuo je postupak utvrđivanja Prostorno kulturno – istorijske celine “Ulica Stevice Jovanovića sa kompleksom kasarne” za kulturno dobro. Ovaj deo Zrenjanina, u blizini centra grada, trenutno je u… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 10˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 12˚

Vesti dana »