Zrenjanin

Kostreš: Voda u Zrenjaninu 17 godina nije za piće

Nova pre 2 dana
Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu i dodao da je rešenje za probleme vodosnabdevanja izgradnja… »

LSV poziva na rešavanje problema ispravne vode u Zrenjaninu

B92 pre 2 dana
Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu. On smatra da je put za rešavanje pitanja ispravne pijaće vode na teritoriji srednjeg i… »

Zapošljavanje: Da li ste videli ova dva nova oglasa za posao?

Zrenjaninski pre 2 dana
Objavljeni su novi konkursi za zapošljavanje, koje portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici. Poslodavac „Kiki Drops“ iz Zrenjanina raspisao je konkurs za zapošljavanje jednog muško-ženskog frizera. Konkurs je otvoren do 20… »

Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

RTV pre 2 dana
ZRENJANIN - Za različite projekte koji su, posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, država će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara. Kako je objavljeno na sajtu grada, kao… »

Iz republičkog budžeta za projekte u Zrenjaninu 832 miliona dinara

Dnevnik pre 2 dana
ZRENjANIN: Za različite projekte koji su, posredno ili neposredno, u vezi sa investicijama u gradu Zrenjaninu, država će ove godine iz republičkog budžeta usmeriti AP Vojvodini više od 832 miliona dinara. Kako je objavljeno na sajtu grada, kao… »

Počela vakcinacija u Zrenjaninu, stiglo oko 2.000 doza vakcina (FOTO)

Danas pre 2 dana
U staroj Specijalističkoj poliklinici u Zrenjaninu počela je vakcinacija stanovništva protiv virusa kovid. Kako je navedeno iz kabineta gradonačelnika, tokom vikenda obavljena je vakcinacija građana koji su se dobrovoljno prijavili preko portala… »

LSV: Regionalnim vodovodom do ispravne vode u Zrenjaninu

Kurir pre 2 dana
NOVI SAD - Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš podsetio je da se danas navršava 17 godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu i smatra da je put za rešavanje pitanja ispravne pijaće vode na teritoriji srednjeg… »

Kostreš: Rešenje je u regionalnom vodovodu za srednji i severni Banat

Alo pre 2 dana
Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, Bojan Kostreš, izdao je saopštenje povodom 17 godina dugog problema pijaće vode u Zrenjaninu. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da se danas navršava sedamnaest godina od kako je sanitarna… »

Liga socijaldemokrata Vojvodine: Regionalnim vodovodom do ispravne vode u Zrenjaninu

Večernje novosti pre 2 dana
LIGA socijaldemokrata Vojvodine podseća da se danas navršava sedamnaest godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu. Problem do dana današnjeg nije rešen, a čini se da će agonija još dugo trajati. LSV smatra… »

Počela imunizacija u zrenjaninu: Dopremljeno 1.740 doza "Sinofarma", vakcinu primilo prvih 20 starijih građana

Večernje novosti pre 3 dana
ZRENjANINSKI Dom zdravlja, tj. zgrada stare Specijalističke poliklinike je mesto gde će se građani Zrenjanina masovno vakcinisati protiv Kovid-a 19, a kako tvrde odgovorni, zdravstveni sistem grada spreman je da odgovori na svaku količinu vakcina koje… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
subota
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
10 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
5˚ / 8˚
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
0˚ / 5˚

Vesti dana »