Zrenjanin

Priprema se dokumentacija za početak gradnje prečistača otpadnih voda u Zrenjaninu

RTV pre 42 minuta
ZRENJANIN - U zrenjaninskoj Gradskoj kući održan je prvi radni sastanak čelnika grada i predstavnika više gradskih odeljenja i službi, sa predstavnicima kompanije "Metito" investitorom i projektantom postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda… »

Tržište nekretnina: Na prodaju troiposobna kuća na Gradnulici (Foto)

Zrenjaninski pre 1 sat
U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je troiposobna kuća na Gradnulici. Ni previše velika, a ni previše mala, nego kuća taman po meri i… »

Za svaku pohvalu: Mladi meštani Torka očistili obalu Begeja

Zrenjaninski pre 54 minuta
Mladi meštani sela Torak, u opštini Žitište, samoinicijativno su se organizovali i očistili obalu Begeja. Radnu akciju su sproveli juče, a sve je počelo deljenjem poruke i poziva na društvenim mrežama. Mladi žitelji Torka, koji su se odazvali… »

Zrenjanin se obavezao da obezbedi zemljište za prečistač

Dnevnik pre 54 minuta
ZRENjANIN: Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i njegov zamenik Saša Santovac održali su prvi radni sastanak sa predstavnicima kompanije „Metito“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Salapura je, podsetimo, početkom novembra prošle godine, sa… »

Cene voća i povrća malo povoljnije u Zrenjaninu nego u Beogradu i Novom Sadu

Dnevnik pre 54 minuta
ZRENjANIN: Cene na malo poljoprivrednih proizvoda u Zrenjaninu su, u prvoj nedelji ovog meseca, bile uglavnom niže u odnosu na cene u Beogradu i Novom Sadu, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku. Prema tim podacima, najčešća cena… »

Vredni volonteri u Zrenjaninu: Ekipe Crvenog krsta pomažu u sportskoj dvorani Medison (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
PROCESU vakcinacije i revakcinacije u Zrenjaninu, kojim je do sada obuhvaćeno više od 15 hiljada ljudi, značajano doprinose vredni volonteri Crvenog krsta, koji neumorno, već više od godinu dana daju svoj doprinos, pomažući u nabavkama osnovnih… »

Bolji posao - više novca: Ponuda radnih mesta za utorak

Kamatica pre 1 sat
Kompanija: Raiffeisen banka a.d. Pozicija: Posrednik u direktnoj prodaji proizvoda fizičkim licima Uslovi: Minimum IV stepen stručne spreme, spremnost za obavljanje poslova posredovanja na terenu, dobre organizacione sposobnosti, komunikativnost… »

Kompanija Marbo Product donirala tehničku opremu opštini Bački Petrovac

Nedeljnik pre 1 sat
Kompanija Marbo Product, koja u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo posluje već 13 godina na tržištima Zapadnog Balkana, u okviru svog društveno odgovornog doprinosa lokalnoj zajednici, donirala je računarsku i drugu tehničku opremu i uređaje… »

Četiri gradske ulice nekoliko sati neće imati struje u sredu, 3. marta

Zrenjaninski pre 3 sata
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži deo grada ostati bez struje u sredu, 3. marta. Od 10.30 do 13.30 časova bez struje će biti stanovnici ulica Tome Roksandića, Anđe Ranković, Jaše Tomića i… »

Muzika i politika: Džipsi Mafija - od zrenjaninske mahale, preko Antifa borbe, do nemačkih skvotova

BBC News pre 8 sati
Osnivači grupe su braća Ajeti - stariji Ferid, umetničkog imena Skil i mlađi Emrah koji je sebi nadenuo nadimak Badi O.G. (Buddy O.G). Braća Ferid i Emrah Ajeti prvi put su videli „mahalu" kada su se iz Nemačke vratili u Zrenjanin i tek tada… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
utorak
Vedro
Vedro
9 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
7˚ / 16˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 15˚

Vesti dana »