Zrenjanin - vesti

Radovi na deonici Zrenjanin-Ečka

Radio 021 pre 2 sata
"Putevi Srbije" saopštili su da će se od četvrtka, 15. novembra do 2. decembra graditi kružna raskrsnica na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka.
Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Autor:... »

Putevi Srbije: Radovi na deonici Zrenjanin-Ečka, državnog puta I B reda

Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će se od 15. novembra do 2. decembra izvoditi radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka.
Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju.Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i... »

Sreća u nesreći

Vesti online pre 15 sati
Nedavno smo pisali da je plemenita Baka sa unukom iz Sidneja uputila 100 dolara posredstvom Redakcije "Vesti" kako bi bar malo ulepšala tešku svakodnevicu siromašne familije Pap iz Mužlje kod Zrenjanina i da je ova pomoć već na putu.
Kako je u međuvremenu ovaj dar već stigao na kućnu adresu ove nesrećne porodice, to beležimo i sve ono što su uputili u znak zahvalnosti svojoj dobročiniteljki sa dalekog kontinenta. - Koliko nam samo ovaj dar znači, ta dobra... »

Zrenjanin sprema spektakl za praznik grada

Dnevnik pre 21 sat
ZRENjANIN: Grad Zrenjanin će u subotu, 17. novembra, obeležiti istorijski jubilej - stotu godišnjicu od oslobođenja u Prvom svetskom ratu.
Tog dana, koji se slavi i kao Praznik grada, biće organizovano više skupova i prigodnih programa posvećenih događajima iz 1918. godine i evociranju uspomena na njih i učesnike u njima. U pripremi je i nekoliko većih tematskih... »

LSV: Obilaznica oko Zrenjanina neispunjeno obećanje vlasti

Danas pre 1 dan
Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da najoštrije osuđuje predstavnike vladajuće većine što izgradnja obilaznice oko Zrenjanina još nije započeta.
„Ispostavilo se da su bile opravdane zabrinost i sumnja koje smo izrazili kada je ponovo, po ko zna koji put, pre 20-ak dana najavljena izgradnja dela obilaznice, jer radovi nisu još ni započeti. Otvaranje je bilo vrlo pompezno,... »

„Prinudno“ centralno grejanje suprotno obligacionom pravu

Danas pre 1 dan
Zrenjaninski socijalni forum Siromaštvo u Zrenjaninu je veće nego u Beogradu i Novom Sadu, a cena grejanja je znatno viša.
Zbog toga Zrenjaninski socijalni forum predlaže Skupštini grada da promeni odredbu prema kojoj korisnik daljinskog grejanja mora da pribavi saglasnost svih stanara kako bi se isključio sa mreže. Ovakva odredba, kažu u ZSF,... »

Ana otvorenog srca

Mjuz news pre 1 dan
Stigao debi EP dame iz Zrenjanina
Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj debi EP pod imenom Open Heart u izdanju izdavačke kuće Kontra. Ana ujedno kreće na regionalnu promotivnu koncertnu turneju koja počinje 15. Novembra koncertom u KC Gradu. Koncert će... »

Liga u kojoj vredi igrati x

Mozzart sport pre 1 dan
Oran je u prošlosti umeo da namuči USM Alžir
Možda se sećate, pisali smo prošle godine negde u ovo vreme da je alžirska prva liga poznata po čestim nerešenim ishodima. Tačnije, tada nam je u centru pažnje bio Ivica Todorov, kojeg smo prekrstili u "iksadžiju". Nije na odmet da ponovimo, rođen je u Zrenjaninu,... »

Bečejci ubedljivi u vojvođanskom derbiju

Dnevnik pre 1 dan
Ni „D“ od vojvođanskog derbija nije viđeno u Bečeju. Nešto iskusniji domaći vaterpolisti, iako novajlije u prvoligaškom A karavanu, lako su izašli na kraj s mladićima novosadskog Dunava.
Bečej - Dunav 12:4 (2:0, 4:1, 3:1, 3:2) BEČEJ: Zatvoreni bazen OSC „Đorđe Predin Baya“, gledalaca: 250, sudije: Virijević (Zrenjanin) i Sremčev (Kikinda). Igrač više: Bečej 6 (1), Dunav 7 (1). BEČEJ: Gudvin (2 odbrane), Cvetić 1,... »

Francuski humanitarac Arno Gujon gost Zrenjanina

Dnevnik pre 2 dana
Francuski humanitarac Arno Gujon, autorka knjige „Zvezdobrojci“ Aleksandra Ninković Tašić i voditelj Aleksandar Gajšek gostovali su u Zrenjaninu.
Oni su se predstavili na književnoj večeri pod nazivom „U potrazi za smislom“, održanoj u prepunoj Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu. Ima li važnijeg zadatka u našim života od traganja za smislom, zapitao se u uvodnoj... »

Zrenjanin
sreda

Vedro
10 ˚C
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 13˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 11˚
©2018 Netmark d.o.o.