Zrenjanin

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter

Subotica.com pre 1 dan
U 4. kolu Druge lige za košarkaše Spartak će u subotu dočekati Proleter iz Zrenjanina. Meč se igra od 17 časova. Odličan početak sezone za mladu i srčanu ekipu Spartaka, tri pobede iz isto toliko susreta, a već u subotu novi duel. Protivnik je… »

Novi vlasnik “Vojvodinaputa” u celosti isplatio kupoprodajnu cenu

Zrenjaninski pre 9 sati
Privredni sud u Zrenjaninu je rešenjem konstatovao da je zrenjaninsko preduzeće „Vojvodinaput“ prodato i da je suma od 224.937.843 dinara, koliko je iznosila kupoprodajna cena, u celosti isplaćena. Novi vlasnik „Vojvodinaputa“ je preduzeće… »

Zrenjaninski „Vojvodinaput“ preuzeli Šapčani

Danas pre 15 sati
Kupac privrednog društva za puteve “Vojvodinaput” Ad iz Zrenjanina, šabačka firma za rudarsko građevinske radove “Hidrooprema” DOO, isplatila je celokupan kupoprodajni iznos pa je Privredni sud u Zrenjaninu naložio prenos prava svojine na… »

Ništa za deobu: Poverioci preduzeća “Marko Biser” ostali kratkih rukava

Zrenjaninski pre 17 sati
Stečajni upravnik preduzeća „Marko Biser“ Duško Lazić nije imao većih problema da izvrši glavnu deobu stečajne mase ove firme iz Kumana, koja je bankrotirala pre tri godine. Za podelu, naime, nije ostalo ništa. Rešenjem Privrednog suda u… »

Za subotu najavljena isključenja struje zbog radova na mreži

Zrenjaninski pre 17 sati
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži deo jednog sela ostati bez struje u subotu, 23. oktobra. Od 9 do 11 časova struje neće imati delovi Srpske Crnje: Veliki i Mali Bojović, Lipar i Hemofarm. U… »

Tribina VOICE-a: Cela Vojvodina je Perlez

Zrenjanin danas pre 19 sati
Lokalni aktivista Aleksandar Nađ izjavio je sinoć da za “trovanje” meštana Perleza u blizini Zrenjanina postoje konkretni krivci i da za to moraju da snose odgovornost. “A to je lokalna vlast i svi ostali koji su dozvolili da nas truju. Ja hoću… »

Kompanija BEOHEMIJA zapošljava, radno mesto je u Zrenjaninu

Zrenjaninski pre 19 sati
BEOHEMIJA d.o.o. Beograd jedno je od vodećih preduzeća u proizvodnji praškastih deterdženata i kućne hemije. Ova kompanija je u potrazi za kvalitetnim kadrovima koji su spremni da odgovore izazovima posla. Ukoliko ste to Vi, pridružite se na radnom… »

Požar uništio porodičnu kuću Zlatka Abelovskog iz Belog Blata

Dnevnik pre 19 sati
BELO BLATO: Zlatko Abelovski iz Belog Blata ostao je bez porodične imovine u požaru koji je izbio 8. oktobra. Požar je buknuo u središnjem delu kuće i brzo se proširio na ostale delove objekta. Lokalni vatrogasci su brzo reagovali, kao i vatrogasci… »

Vožnja pored Begeja, ali i gradskim ulicama: Zrenjanincima obezbeđena subvencija, ali i ekološkiji transport (foto)

Srbija danas pre 21 sat
Poznato je da svakodnevno korišćenje bicikala među Zrenjanincima ima dugu tradiciju. Zrenjanin, Novi Sad i Beograd tri su grada koja su svojim sugrađanima omogućili da nabave bicikl kao ekološki prihvatljiv vid transporta na nivou tih gradova… »

Hoćete posle 22 u provod, a nemate potvrdu i test? Jedan klub je smislio rešenje - da se bezbedno zabavljamo!

Mondo pre 2 dana
Moderna vremena zahtevaju moderne metode. Moderna vremena zahtevaju moderne metode. Kao što je već poznato, kovid propusnice će biti obavezne za sve ugostiteljske objekte i boravak u zatvorenom prostoru od subote, posle 22 časa. Ovo je samo prva mera… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
petak
Slaba kiša
Slaba kiša
13 ˚C
subota
Kiša
Kiša
8˚ / 12˚
nedelja
Vedro
Vedro
5˚ / 14˚

Vesti dana »