Zrenjanin - vesti

Sportisti prikupljaju novac za parkove za vežbanje na otvorenom

NoviSad.com pre 15 sati
Novi Sad - Sportisti koji žele da se bave uličnim sportom nemaju mnogo mesta na kojima mogu da vežbaju. Zbog toga su osnovali sportsko-rekreativno udruženje „Prava strana ulice“ i prikupljaju novac za izgradnju parkova za vežbanje na otvorenom. foto: Grad Novi Sad, arhiva U „Pravoj strani ulice“ su... »

Pregled nedelje: Druga epizoda serijala „Prodaja“, godišnjica ubistva Ivanovića, Putinova poseta, prvostepena presuda za Zvonka Veselinovića

Insajder pre 16 sati
Sedmicu za nama obeležila je godišnjica ubistva Olivera Ivanovića, protesti u Beogradu i drugim gradovima Srbije, ali i okupljanje u znak podrške. Kao svojevrsno prebrojavanje podrške na ulici ocenjeno je poređenje broja građana okupljenih na dva velika skupa u Beogradu – jedan održan povodom godišnjice smrti Olivera Ivanovića i sa zahtevom da se to ubistvo rasvetli i drugi organizovan dan kasnije u čast posete ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu. Tokom ove posete ponovo je aktuelizovana priča o
Iako je zakonima Srbije zabranjena prodaja državnog poljoprivrednog zemljišta, prodaja 17.000 hektara zemljišta omogućena je odlukama, sporazumima i zaključcima koje su donosili predstavnici vlasti od 2009. godine do danas.... »

Prvi protest u Novom Sadu: Pet minuta buke ispred RTV

Slobodna Evropa pre 1 dan
Prvi protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, počeo je oko 18 sati na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a više hiljada okupljenih građana nakon obraćanja nestranačkih ličnosti učestvovalo je i u protestnoj šetnji. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta vijorile su se zastave... »

Delegacija Bijeljine u poseti Zrenjaninu obišla halu Medison

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: U radnoj poseti Zrenjaninu boravio je gradonačelnik bratskog grada Bijeljine Mićo Mićić.
On je u posetu došao zajedno sa generalnim direktorom tamošnjeg Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju i razvoj grada” Mladenom Petrovićem, radi upoznavanja s radom sportskih objekata u Zrenjaninu i organizacijom velikih... »

Zrenjanin: Liste čekanja za gerontološke ustanove

RTV pre 1 dan
RTV: Zrenjanin: Liste čekanja za gerontološke ustanove
ZRENJANIN - Sve je veća potreba za domskim smeštajem starijih građana u Zrenjaninu. Kapaciteti, kako državnog tako i privatnih domova za starija lica su popunjena, a formiraju se i liste čekanja.
Gerontološki centar u Zrenjaninu ima smeštajni kapacitet za malo više od 300 korisnika, dok na domski smeštaj prema njihovoj evidenciji trenutno čeka oko 45 lica. Tanja Živanov direktorka Geontološkog centra kaže: "Najnezgodnije... »

Optužnica za obljubu nad detetom: Manijak iz Zrenjanina bio u emotivnoj vezi sa detetom

Blic pre 1 dan
Viši sud u Zrenjaninu je doneo nepravnosnažno rešenje, kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, podneta protiv jednog punoletnog lica iz Banatskog Aranđelova. Okrivljenom se na teret stavlja da je neutvrđenog dana, krajem decembra 2017. godine, obljubio dete rođeno 2005.... »

Zrenjaninska narodna kuhinja priprema obroke za 270 ljudi

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: Program Narodne kuhinje jedan je od najuspešnijih koji partnerski realizuju Grad Zrenjanin, Centar za socijalni rad i Crveni krst. Od nedavno topli obrok svakodnevno dobija 270 ljudi.
- Tokom prošle godine Crveni krst Zrenjanin ulagao je maksimalne napore da odgovori na sve izraženije potrebe najosetljivijih kategorija stanovništva. Najvidljiviji program za ublažavanje siromaštva je program „Narodna kuhinja“... »

Bez vode danas i delovi Starog grada, Petrovaradina, Industrijske zone

Moj Novi Sad pre 1 dan
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 10 sati biti deo Bulevara Mihajla Pupina, od broja 4 do broja 14, i ulica Žarka Zrenjanina, dok će do 14 sati bez vode biti deo Privrednikove ulice, od 2 do 10. Do havarije je jutros došlo i u Petrovaradinu, gde će bez vode će do 13 sati biti... »

Nalepnice s natpisom "Putin go home" osvanule u NS i drugim vojvođanskim gradovima

Moj Novi Sad pre 2 dana
U nekoliko gradova u Vojvodini izlepljene su nalepnice na kojima na engleskom jeziku piše "Putine, idi kući", a potpisala ih je organizacija Mlada Vojvodina. Nalepnice su se pojavile u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Bačkom Petrovcu, Vrbasu, Bečeju, Novom Bečeju, Kovačici. Organizacija Mlada... »

Zrenjanin: Sve apoteke u rukama novosadske firme "Janković"

Radio 021 pre 2 dana
Apoteka "Janković" iz Novog Sada izabrana je, kao najpovoljnija, za koncesionara na javnom postupku dodele koncesije za finansiranje, revitalizaciju, upravljanje i obavljanje farmaceutske delatnosti na području Zrenjanina u narednih 15 godina odlučilo je Javno telo za izbor najpovoljnijeg ponuđača.
Odluku je potpisao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, prenosi RTV Santos. Apoteka "Janković" se obavezala da plati avansnu koncesionu naknadu od 840.700 evra, a tokom narednih 10 godina naknadu od po 120.100 evra godišnje.... »

Zrenjanin
nedelja

Oblačno
1 ˚C
ponedeljak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
0˚ / 3˚
utorak
Slaba susnežica
Slaba susnežica
1˚ / 3˚
©2018 Netmark d.o.o.