Zrenjanin - vesti

Šahovski turnir Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara u Titelu

RTV pre 9 sati
RTV: Šahovski turnir Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara u Titelu
TITEL - Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Tisa" iz titela organizovala je tradicionalni republički i pokrajinski šahovski turnir.
Na ovogodišnjem turniru učestvovali su takmičari iz Udruženja paraplegičara iz Zrenjanina, Sombora, Šapca, Opova, Brčkog i... »

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića!

Svet plus pre 14 sati
Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića! Milorad Tošić preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Fudbalera je vest dočekala u Srbiji.
Milorad Tošić, otac srpskog reprezentativca Duška Tošića i svekar pevačice Jelene Karleuše, preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Kako javljaju domaći mediji, fudbalera je vest dočekala u... »

PKS: Panel "Velike žene malog biznisa"

Vesti online pre 15 sati
Sektor preduzetništva PKS, u saradnji sa kompanijom Ernest and Young (EY), pokreće seriju besplatnih panel diskusija u okviru projekta "Velike žene malog biznisa".
Prvi panel u nizu pod nazivom "Jasnom vizijom do uspeha", biće održan sutra u PKS. Panel će uvodnim izlaganjem otvoriti Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije. Učesnice na panelu su: Anja... »

Umro otac Duška Tošića!

Alo pre 15 sati
Alo: Umro otac Duška Tošića!
Milorad Tošić, otac fudbalera Srbije Duška Tošića preminuo je danas posle kratke borbe sa bolešću.
Milorad Tošić lečio se u Kliničkom centru u Beogradu odakle je zatim prebačen u jednu privatnu kliniku, ali je preksinoć izgubio bitku sa bolešću, saznaje "Blic". O njemu su do poslednjeg trenutka brinule supruga i ćerka. Svekar... »

Velika tragedija srpskog fudbalera: Preminuo otac Duška Tošića!

Kurir pre 15 sati
Milorad Tošić, otac srpskog fudbalera Duška Tošića preminuo je nakon kratke borbe sa teškom bolešću.
Otac doskorašnjeg reprezentativca Srbije biće sahranjen u rodnom selu Orlovat u blizini Zrenjanina. Defanzivac Gvangdžoa R&F je hitno doputovao iz Kine. Milorad je bio ponosan na svog sina, jer je trudom i radom uspeo da ostvari... »

PKS: Međunarodna privredna manifestacija u Zrenjaninu

Vesti online pre 15 sati
"ZrBizNet" je nova, jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji tokom koje će privrednici imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju.
Organizatori "ZrBizNet" su Grad Zrenjanin, PKS - RPK Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika i poslodavaca Zrenjanin. Manifestaciju otvara Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije. Glavni cilj manifestacije je povezivanje... »

Preminuo otac Duška Tošića

Telegraf pre 15 sati
Reprezentativca Srbije ova vest je dočekala i Kini, odakle će jutarnjim letom doći u Srbiju
Reprezentativac Srbije Duško Tošić doživeo je porodičnu tragediju, pošto je njegov otac Milorad preminuo. Fudbalera je ova tužna informacija dočekala u Kini, gde trenutno igra za Gvangžu RF, a on će ujutru krenuti put Srbije.... »

Radnici "Radijatora" bez posla, upozoravaju na ekološku katastrofu

RTV pre 16 sati
RTV: Radnici "Radijatora" bez posla, upozoravaju na ekološku katastrofu
ZRENJANIN - Radnici zrenjaninskog "Radijatora", koji je u zakupu firme "Nodular", ostali su bez posla. Njih stotinak se okupilo ispred fabrike, pokušavajući da ukažu na ekološke posledice ukoliko se ne obezbedi repromaterijal na ispravan način. Zakupac je samo obustavio proizvodnju.
U fabrici Radijator je u prethodnih nekoliko godina više puta izbijao požar koji je na svu sreću zaustavljen na vreme. Pored toga radnici traže i neisplaćene zarade. Vasil Stoicov radi u Radijatoru trideset pet godina. Kaže da... »

Direktno pogađanje sa Kinezima

Slobodna Evropa pre 20 sati
"Srbija je luka za kineske investicije i ovo je prilika da za dve do tri godine postanemo zemlja sa najvišim privrednim rastom u Evropi", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon potpisanih ugovora sa kineskim partnerima. Tokom posete srpske delegacije Kini, potpisani su investicioni... »

Energija iz otpada

Danas pre 1 dan
Nova biogasna elektrana gradi se u Lukićevu kraj Zrenjanina Nova biogasna elektrana gradi se u Lukićevu, kraj Zrenjanina, a investitor je privatna firma „Vinex etil“, koja ovde posluje od 2013. godine.
Reč je o kompaniji koja poseduje destileriju, farmu muznih krava, a kada se ciklus investiranja završi, u Lukićevu će biti i nova biogasna elektrana ovog investitora. Kako se moglo čuti na predstavljanju projekta, nova... »

Zrenjanin
četvrtak

Vedro
17 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
18˚ / 30˚
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 30˚
©2018 Netmark d.o.o.