Zrenjanin

U ZR često strada oprema Telekoma: Namerno ili pri parkiranju

Dnevnik pre 3 sata
ZRENjANIN: Jedan čitalac „Dnevnika“ poslao nam je fotografiju uništenog telekomunikacionog ormana kompanije „Telekom”, u Ulici Cara Dušana u Zrenjaninu. U obraćanju nam je naveo da je ovo česta slika u gradu. Ovo je bio povod da se obratimo… »

Četvoro novoobolelih u protekloj nedelji: Epidemiološka situacija u Zrenjaninu

Večernje novosti pre 4 sata
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, u prethodnih nedelju dana, registrovano je četiri nova slučaja zaraženih korona virusom, čime ukupan broj od proglašenja epidemije na teritoriji srednjeg Banata, iznosi 351 obolelih. Od početka… »

Javni čas u gimnaziji: Osim učenika i njihovih profesora, prisustvovao i gradnonačelnik Zrenjanina

Večernje novosti pre 4 sata
NA temu "Pametna i održiva potrošnja energije" u okviru IPA programa prekogranične saradnje sa Rumunijom, u odeljenju drugog razreda zrenjaninske gimnazije, održan je prvi javni čas, kojem je, osim učenika i njihovih profesora, prisustvovao i… »

Na prodaju: Odličan poslovni prostor u Zrenjaninu na nekoliko lokacija

Zrenjaninski pre 6 sati
U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je odličan poslovni prostor u Zrenjaninu, koji se nalazi ili u strogom centru, ili u nešto širem… »

Popravljena čuvarska osmatračnica u Parku prirode “Rusanda”

Zrenjaninski pre 6 sati
Čuvarska osmatračnica u Parku prirode „Rusanda“, koja je locirana iza bolničkog kompleksa, u većem delu je popravljena, odnosno stabilizovana i učvršćena. Kako saopštavaju iz Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina, tokom juna su… »

Još jedan humanitarni bazar: Klek se pridružio borbi za Lanin život

Zrenjaninski pre 7 sati
Nakon Zrenjanina, i u Kleku će biti organizovan humanitarni bazar, a sva sredstva prikupljena na ovom događaju biće uplaćena za lečenje male Lane Jovanović. Ovakvi bazari organizuju se širom Srbije. Humanitarni bazar u Kleku biće održan u subotu… »

Gradonačelnik, a sportista – bicklom na posao

B92 pre 7 sati
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, od petka obavlja ovu važnu funkciju. Inače, Salapura je bivši karatista i košarkaš, a po završetku karijere uspešno je obavljao funkciju selektora karate reprezentacije Srbije. On je u sredu obeležio u… »

Za nedelju dana u okrugu registrovana četiri nova slučaja koronavirusa

Zrenjaninski pre 8 sati
U poslednjih nedelju dana u Srednjobanatskom okrugu registrovane su četiri osobe obolele od koronavirusa, saopštio je danas Zavod za javno zdravlje Zrenjanin. Od proglašenja epidemije, na teritoriji srednjeg Banata Covid-19 potvrđen je kod 351 obolele… »

Uskoro energetska sanacija OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Subotica.com pre 8 sati
U okviru projekta "Energy efficient public power" koji se finansira kroz IPA program prekogranične saradnje Srbije i Hrvatske, u Osnovnoj i srednjoj školi "Žarko Zrenjanin" uskoro se očekuje početak radova na energetskoj sanaciji objekta koji će… »

Isključenja: Delovi grada ostaće bez struje u sredu, 23. septembra

Zrenjaninski pre 8 sati
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada ostati bez struje u sredu, 23. septembra. Od 11.30 do 12.45 časova bez struje će ostati deo Zrenjanina prikazan na skici ispod. Od 13 do 14.15 časova… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
utorak
Pretežno vedro
Pretežno vedro
24 ˚C
sreda
Pljuskovi
Pljuskovi
19˚ / 26˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
17˚ / 26˚

Vesti dana »