Zrenjanin - vesti

Zrenjanin: Lomio hamburgeriju, vređao policajce, posedovao narkotike, pa uhapšen

Radio 021 pre 5 sati
Lj. G. (49) iz okoline Vršca, uhapšen je u Zrenjaninu zbog sumnje da je napao policajca i za držanje narkotika.
Sumnja se da je 20. januara u večernjim satima pretio radnicima jedne hamburgerije u Zrenjaninu, lomio i razbacivao inventar. On je nakon toga pobegao iz lokala, a policija ga je ubrzo pronašla. Kod osumnjičenog su pronađeni... »

Linije 11A i 11B u utorak privremeno menjaju trasu

Moj Novi Sad pre 10 sati
JGSP "Novi Sad" javlja... U utorak, 23. januara, doći će do privremene izmene trasa linija broj 11A i 11B. Zbog održavanja komemoracije žrtvama Novosadske racije, autobusi će od 11 do 13.30 časova saobraćati na sledeći način: • Linija 11A (Železnička stanica – Bolnica – Liman – Železnička stanica)... »

Prodaje se zaostavština Zrenjaninske industrije piva

Dnevnik pre 5 sati
ZRENjANIN: Na spisku od nekoliko stotina krupnijih i sitnijih, jeftinijih i skupljih stvari, koje je za prodaju oglasio stečajni upravnik Zrenjaninske industrije piva Dragan Božić, našlo se i dvadesetak umetničkih slika.
“Prodaju se kompletna oprema i zalihe, a procenjena ukupna vrednost je 66,6 miliona dinara. Metod prodaje je prikupljanjem ponuda”, objašnjava Božić. O umetničkim slikama, fotografijama i duborezima Božić nije znao da kaže ništa... »

Zrenjanin: Privatnik greje grad

Večernje novosti pre 7 sati
U Zrenjaninu spremni da prihvate koncesiju za toplanu
DIREKTOR za logistiku u JKP "Gradska toplana" Vladimir Tešić saopštio je da je Komisija za javno privatno partnerstvo dala pozitivno mišljenje o projektu ovdašnjih energetičara i odobrila predlog koncesionarskog akta o poveravanju obavljanja delatnosti proizvodnje,... »

I dalje bez kupca za imovinu Naftagas-montaže u Zrenjaninu

Ekapija pre 8 sati
(Foto: sabthai/shutterstock.com) (Foto: sabthai/shutterstock.com) Kako bi pokušala da pronađe novog vlasnika pokretne i nepokretne imovine preduzeća za montažne radove Naftagas-montaža iz Zrenjanina, za koju dosada nije bilo zainteresovanih, stečajna upravnica oglasila je njihovu novu prodaju... »

PRODAJA JUGOREMEDIJE Kupac nasleđuje i parnicu

Dnevnik pre 11 sati
ZRENjANIN: Stečajni upravnik Radovan Savić oglasio je prodaju zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“, koja će se prodavati kao pravno lice javnim prikupljanjem ponuda.
Vrednost ove farmaceutske kompanije procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara. Otkup dokumentacije zainteresovanog kupca košta 500.000 dinara, a obavezni depozit je 777,3 miliona dinara. U imovinu „Jugoremedije“ spada... »

Linije 11A i 11B menjaju trase zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije

Radio 021 pre 11 sati
Linije GSP-a 11A i 11B u utorak, 23. januara privremeno će saobraćati izmenjenom trasom zbog održavanja komemoracije žrtvama Novosadske racije.
Od 11 do 13:30 časova autobusi će saobraćati na sledeći način: Linija 11A (Ž.stanica – Bolnica – Liman – Ž.stanica): Iz Stražilovske ulice autobusi nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina,... »

ISTORIJSKA RAZGLEDNICA Arsen Lupen novosadskih sokaka

Dnevnik pre 12 sati
U uglavnom mirnom Petrovgradu (danas Zrenjanin) policija se 1938. godine našla pred naizgled nerešivom misterijom.
Julije Duan, bogati vlasnik gvožđare u Ulici kralja Aleksandra 16 prijavio je krađu, ali nije mogao objasniti kako se desila. Nijedna brava nije obijena, a kasa opustošena. Sve je lično zatvorio, a samo on ima ključ. Nema ni... »

Nova prodaja Jugoremedije

N1 Info pre 14 sati
Stečajni upravnik oglasio je novu prodaju zrenjaninske fabrike lekova Jugoremedija u stečaju, javnim prikupljanjem ponuda.
Vrednost fabrike lekova procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara. U imovinu Jugoremedije spada industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 vozila, inventar… Prodajom je uključena i intelektualna svojina –... »

Novosadski osnovci ugostili vršnjake sa Kosova i Metohije (FOTO)

Moj Novi Sad pre 15 sati
U okviru projekta "Svim srcem za osmeh deteta", četrdesetak osnovaca iz kosovskog naselja Donja Gušterica stiglo je juče u posetu glavnom gradu Vojvodine. Oni će narednih nedelju dana provesti smešteni u domovima svojih novosadskih vršnjaka iz osnovnih škola "Dušan Radović" i "Žarko Zrenjanin".... »

Zrenjanin
utorak

Vedro
-2 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 5˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1˚ / 7˚

Danas pretežno oblačno, sa snegom i kišom

B92  pre 28 minuta  još 1 povezana

Slovenija će priznati Palestinu

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Tri ponuđača za šine na Mostu na Adi

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.