Zrenjanin - vesti

Dinar za ogrev

RTS pre 53 minuta
RTS: Dinar za ogrev
Jedan trgovinski lanac tokom oktobra izdvajanjem svega jednog dinara sa svakog računa, godinama prikuplja sredstva za besplatan ogrev najugroženijima. Ovoga puta više od 100 porodica u 80 vojvođanskih mesta bezbrižnije dočekuje nastupajuću zimu.
U dvorište Milovana Simića u Zrenjaninu stigao je ogrev. Oko sedamstotina kilograma briketa, humanitarna pomoć kojom će kroz akciju "Topli dinar" više od stotinu socijalno ugroženih porodica u Vojvodini dobiti ogrev pred... »

U akcijama MUP-a uhapšeno 20 osoba za tri dana

Studio B pre 58 minuta
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, su u prethodna tri dana u više odvojenih akcija, uhapsili 20 osoba, dok su protiv još 15 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Oni se sumnjiče da su u periodu od 2013. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su oštetili budžet Srbije, Republički fond PIO i druga pravna lica u ukupnom iznosu od oko milion evra, saopštio je MUP. Akcije su... »

Među 20 uhapšenih i "prljavi" policajci

Mondo pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, su u prethodna tri dana u više odvojenih akcija uhapsili 20 osoba. Međ njima i policajci koji su sarađivali s narko dilerima.
Foto: Ilustracija MONDO/Mario Milojević Uz uhapšene, protiv još 15 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku. Uhapšeni se sumnjiče da su u periodu od 2013. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su... »

Velika akcija MUP-a širom Srbije! Masovna hapšenja u 11 gradova, a među uhapšenima su i oni! Oštetili budžet za milion evra!?

Srbija danas pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, su u prethodna tri dana u više odvojenih akcija uhapsili 20 osoba, dok su protiv još 15 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Oni se sumnjiče da su u periodu od 2013. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su oštetili budžet Srbije, Republički fond PIO i druga pravna lica u ukupnom iznosu od oko milion evra, saopštio je MUP. Akcije su... »

Šire se kompanije „U-ing“ i „Petkus Balkan“ u Zrenjaninu

Dnevnik pre 3 sata
ZRENjANIN: Kompanije „UM-ING“ i „Petkus Balkan“, kupovinom građevinskog zemljišta u neposrednom susedstvu postojećih pogona, proširiće prostor na kojem posluju.
-U pitanju je površina od 6.000 kvadrata koju smo dokupili, i ove godine je kompletno ogradili i uredili, odnosno uradili saobraćajnice, kišnu kanalizaciju i hidrante. Uspeli smo pre zimskih hladnoća to da završimo - kaže... »

Isključenja struje za subotu, 17. novembar

Moj Novi Sad pre 6 sati
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delu Novog Sada. • od 8 do 14 sati: ugao Žarka Zrenjanina i Bulevara Mihajla Pupina, Žarka Zrenjanina 2-4, Laze Stanojevića 1-9, Bulevar Mihajla Pupina, semafor, "Кoprodukt", "Interservis", Skupština... »

Grad Zrenjanin traži izvođača za uklanjanje deponija

Dnevnik pre 21 sat
ZRENjANIN: Grad Zrenjanin raspisao je tender za izbor preduzeća koje će uklanjati divlje deponije, s obzirom na to da je za uklanjanje ovih deponija nadležna gradska uprava.
Reč je o divljim deponijama u selima na teritoriji grada, koje su pronađene i popisane uz pomoć satelitskog snimka i obilaskom terena. Gotovo svako selo ima divlju deponiju na obodu, u bliznini seoskog groblja, pored puta ili... »

Predstava "Jami distrikt - projekat nacija" u Zrenjaninu

RTV pre 1 dan
RTV: Predstava "Jami distrikt - projekat nacija" u Zrenjaninu
ZRENJANIN - Predstava "Jami distrikt - projekat nacija", reditelja Kokana Mladenovića, a po tekstu Minje Bogavac, biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanin u utorak 20.11. u 20 časova.
Ne propustite priliku da pogledate pozorišnu predstavu o kojoj govori čitav region, i koja je do sada dobila više od 20 nagrada u 8 različitih zemalja. "Jami distrikt" se na komičan način, u formi lažnog dokumentarca, bavi... »

Otkrivena poreska utaja: Deo plate na ruke, bez doprinosa

B92 pre 1 dan
B92: Otkrivena poreska utaja: Deo plate na ruke, bez doprinosa
Zrenjanin -- U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su izvršili poresku utaju.
Kako se navodi u saopštenju, poreskom utajom su oštetili budžet za 25,7 miliona dinara. Osumnjičeni su u periodu od februara 2013. do novembra 2016. godine kao odgovorna lica firme iz Zrenjanina naložili da se deo zarade... »

Hapšenja u Zrenjaninu zbog utaje poreza

RTV pre 1 dan
RTV: Hapšenja u Zrenjaninu zbog utaje poreza
ZRENJANIN - U Zrenjaninu su uhapšena dva lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo poreska utaja tako što su deo zarade zaposlenima isplaćivali u gotovini, bez evidentiranja u poslovnim knjigama, čime su oštetili budžet za 25,7 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava.
Osumnjičeni su u periodu od februara 2013. do novembra 2016. godine u svojstvu odgovornih lica privrednog subjekta iz Zrenjanina naložili da se deo zarade zaposlenima isplati u gotovini, bez evidentiranja u poslovnim knjigama. Na... »

Zrenjanin
petak

Pretežno vedro
7 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 8˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 9˚
©2018 Netmark d.o.o.