Zrenjanin - vesti

Krkobabić otvorio Sajam zemljoradništva u Zrenjaninu

Politika pre 56 minuta
Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, otvorio je danas u Zrenjaninu „Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije”, koji se od 22-24. marta održava u sajamskoj hali Medison. U okviru ove trodnevne sajamske smotre održaće se... »

Sajam zemljoradničkog zadrugarstva

RTS pre 2 sata
RTS: Sajam zemljoradničkog zadrugarstva
U naredna tri dana, na sajmu u Zrenjaninu predavanja o razvoju zadrugarstva i poljoprivrede. Posle objavljivanja programa podrške zadrugama od Ministarstva za regionalni razvoj formirano 8 novih zadruga.
U Zrenjaninu je otvoren Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina Srbije. Sajam traje tri dana, a prvenstveno je edukativnog karaktera sa brojnim predavanjima o razvoju zadrugarstva i poljoprivrede. Osnovna tema prvog... »

Otvoren Sajam zemljoradništva u Zrenjaninu

RTV pre 4 sata
RTV: Otvoren Sajam zemljoradništva u Zrenjaninu
ZRENJANIN - Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, otvorio je danas u Zrenjaninu „Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije", koji se od 22-24. marta održava u sajamskoj hali Medison.
U okviru ove trodnevne sajamske smotre održaće se brojne tribine i savetovanja na temu poljoprivrede i života na selu sa centralnim tematskim skupom "„Razvoj organske proizvodnje u Srbiji". Organizovan je i celodnevni... »

Šetaju 100 km jer ne žele da žive u "Petrogradu"

Mondo pre 5 sati
Aktivisti zrenjaninske NVO "Panonska antifašistička organizacija" (PAOR) počeli su šetnju dugu 100 kilometara u okviru akcije "Zrenjanin zauvek", kojom ističu svoje protivljenje inicijativi za promenu imena Zrenjanina.
Foto: Screenshot/Googlemaps Oni su jutros pošli iz Izbišta kod Vršca, rodnog mesta narodnog heroja Žarka Zrenjanina Uče, a put Zrenjanina ispratili su ih članovi SUBNOR-a. Aktivista Srđan Papić Đurić kaže da će šetnja trajati do... »

Gradonačelnik Zrenjanina: Splav mora da se ukloni

Danas pre 5 sati
Splav mora da se ukloni, bio je jasan zrenjaninski gradonačelnik nakon što je odbijena žalba investitora a Gradsko veće Zrenjanina na današnjoj sednici potvrdilo ovu meru. Kako je navedeno, Gradsko veće potvrdilo je prvostepenu odluku komunalne inspekcije i naložilo investitoru da ukloni splav sa jezera.
– Vodna dozvola je istekla 31. decembra prošle godine i samim tim je investitor izgubio pravo na ostale dozvole. Naši organi su sproveli kontrolu, izdali su rešenje i splav mora da se skloni iz jezera. Ova odluka je izvršna i... »

Ne žele da Zrenjanin postane petrovgrad: Aktivisti krenuli u šetnju od 100 km kako bi sačuvali ime grada

Kurir pre 5 sati
NOVI SAD - Aktivisti zrenjaninske NVO "Panonska antifašistička organizacija" (PAOR) počeli su šetnju dugu 100 kilometara u okviru akcije "Zrenjanin zauvek", kojom ističu svoje protivljenje inicijativi za promenu imena Zrenjanina. Oni su jutros pošli iz Izbišta kod Vršca, rodnog mesta narodnog... »

Ko i zašto šeta za Zrenjanin?

RTV pre 6 sati
RTV: Ko i zašto šeta za Zrenjanin?
ZRENJANIN - Aktivisti zrenjaninske NVO "Panonska antifašistička organizacija" (PAOR) počeli su šetnju dugu 100 kilometara u okviru akcije "Zrenjanin zauvek", kojom ističu svoje protivljenje inicijativi za promenu imena Zrenjanina. Predsednik Udruženja "Petrovgrad", koje je pokrenulo inicijativu za promenu imena tog grada u Banatu, Budimir Jovanović, navodi da tu šetnju organizuje "grupica ostrašćenih ljudi", koja je netrpeljiva prema neistomišljenicima.
Oni su jutros pošli iz Izbišta kod Vršca, rodnog mesta narodnog heroja Žarka Zrenjanina Uče, a put Zrenjanina ispratili su ih članovi SUBNOR-a. Kako je za Tanjug naveo aktivista PAOR-a Srđan Papić Đurić, šetnja će trajati do... »

Uskoro počinje popravka pokvarenih semafora

Dnevnik pre 7 sati
ZRENjANIN: Već duže vreme na raskrsnici gradske magistrale i ulice Cara Dušana, nadomak najužeg centra Zrenjanina semafori su u kvaru i to zbog havarije.
Kako su saopštili iz Javnog preduzeća za urbanizam, jedno vozilo je udarilo u stub i napravilo popriličnu štetu. Stoga će morati da se rade novi temelji i novi stub, i to bi već bilo urađeno da nisu naišle ove vremenske... »

Galimatijas za odbranu Zrenjanina

Politika pre 7 sati
Penzionisani profesor Kuljić u napisu „Petrovgrad ili Zrenjanin, rat važnih simbola”, nastoji da dokaže kako je ideja da se gradu na Begeju vrati nekadašnje ime ne samo promašena već i štetna. Petrovgrad je – po njemu – „korak u prošlost”. Zrenjanin je simbol antifašizma i svetovne države, a... »

"Jugoremedija" pred kupcima i po treći put

Večernje novosti pre 11 sati
Poverioci zrenjaninske fabrike lekova prete žalbom evropskim institucijama. Pecikoza: Sumnjamo da stečajni upravnik hoće da obezvredi fabričku imovinu
ODBOR poverilaca fabrike lekova "Jugoremedija" u stečaju, nezadovoljan postupanjem Privrednog suda u Zrenjaninu, najavio je obraćanje evropskim institucijama, imajući u vidu da je ova farmaceutska kompanija jedan od 24 slučaja... »

Zrenjanin
četvrtak

Oblačno
0 ˚C
petak
Jak sneg
Jak sneg
0˚ / 2˚
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
0˚ / 6˚

Mrkela odbacio navode o dogovoru Milojevića i Olimpijakosa

Beta  pre 3 sata  još 20 povezanih

Akcije Fejsbuka pale za 1,5 odsto pre zvaničnog početka trgovanja

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 18 povezanih

Jokić: U Čikagu kao u Srbiji

Vesti online  pre 6 sati  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.