Zrenjanin

Umetnička kolonija Ečka od 7. do 31. decembra u Zrenjaninu

RTV pre 43 minuta
ZRENJANIN - ”Umetnička kolonija Ečka - Slika 2020” u 65. sazivu biće realizovana u Savremenj galeriji Zrenjanin od 7. do 31. decembra, najavili su organizatori. Pozvani umetnici za ovaj projekat su Marko Crnobrnja, Ivana Smiljanić, Maja… »

Policajac uz pretnju pištoljem opljačkao dve trafike u Zrenjaninu

Danas pre 8 minuta
Policija je u Zrenjaninu uhapsila pripadnika MUP-a F.S. (22) zbog sumnje da je izvršio razbojništvo i razbojništvo u pokušaju, saopšteno je danas. Policajac je osumnjičen da je juče, uz pretnju pištoljem, od radnike dve trafike uzeo novac kao i da… »

Zrenjanin: Uhapšen policijski službenik, opljačkao trafike

RTV pre 1 sata
ZRENJANIN - Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (1998) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac. Policija ga je ubrzo… »

Policijski službenik u Zrenjaninu uhapšen jer je opljačkao trafike

B92 pre 1 sata
Zrenjanin -- Policija je uhapsila policijskog službenika F.S. (22) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac. Od radnice iz još jedne trafike pokušao je da uzme novac. Policija ga je ubrzo… »

Policajac pljačkao trafike! Uz pretnju pištoljem od radnica u Zrenjaninu otimao novac, uhapsile ga kolege

Blic pre 1 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su policijskog službenika F. S. (22) iz okoline Zrenjanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u… »

Uhapšen policijski službenik, opljačkao trafike

Politika pre 1 sata
ZRENjANIN – Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (1998) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac. Policija ga je ubrzo… »

Zbog prebrze vožnje jedna osoba teško povređena

Zrenjaninski pre 1 sata
Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se proteklog vikenda dogodila na području Policijske uprave u Zrenjaninu. Zrenjaninska policija je saopštila da se saobraćajna nezgoda dogodila zbog neprilagođene brzine… »

Policajac iz Zrenjanina otimao ljudima novac! Pretio ženama pištoljem, uhapsile ga kolege!

Mondo pre 49 minuta
Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila. Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su policijskog službenika F. S. (22) iz okoline… »

Policajac pljačkao trafike: Zrenjaninski čuvar reda osumnjičen za razbojništva

Večernje novosti pre 1 sata
Zrenjaninska policija uhapsila je dvadesetdvogodišnjeg policijskog službenika F. S. iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništva i razbojništva u pokušaju. On je osumnjičen da je u nedelju, 29. novembra, od radnica u… »

Policijski službenik uz pretnju pištoljem pljačkao trafike po Zrenjaninu

Radio 021 pre 2 sata
Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (22) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac. Policija ga je ubrzo identifikovala i… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
ponedeljak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
5 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 4˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-2˚ / 4˚

Vesti dana »