Zrenjanin

Uručenje književne nagrade "Todor Manojlović" vladimiru pištalu: 29. laureat vrednog priznanja

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Biblioteka Zrenjanin Profesor Vladimir Pištalo je 29. laureat nagrade Fonda "Todor Manojlović" koji je osnovala Biblioteka u Zrenjaninu.… »

DOPISNICA IZ BANATA - Ljubomir Živkov: Stevan Beli (Prolog)

RTV pre 2 sata
FARKAŽDIN - Stevan Beli, Lenjinov trg 6, Novi Sad. Majstor kod kojeg sam se odvažio da odem kad smo već uveliko snimali ploče za PGP, a adresu sam znao sa okruglih nalepnica viđenih u tuđim tamburama, muzički instrumentar, tako je sebe video i to… »

Novi vakcinalni punkt u čenti: Više od stotinu meštana već imunizovano

Večernje novosti pre 5 sati
foto: Grad Zrenjanin - Prethodnih dana smo obišli punktove u Knićaninu i Farkaždinu, gde se Najzastupljenija je vakcina kineskog proizvođača "Sinofarm", koja je data u foto: Grad Zrenjanin U tri navrata vakcinisani su u Zrenjaninu i građani koji se… »

Srednja poljoprivredna škola organizuje „Otvorena vrata”

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: Mnogi osmaci još nisu odlučili u kojoj će srednjoj školi nastaviti školovanje. Nedostaju im informacije, nisu sigurni šta im koja srednja škola pruža i omogućava. Srednja poljoprivredna škola u Zrenjaninu odlučila je da budućim… »

Oči u oči: Pitajte sve što vas zanima u vezi sa naknadom za odvodnjavanje

Zrenjaninski pre 5 sati
Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada najavilo je da će započeti rad sa strankama u devet vojvođanskih gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Kako se navodi u saopštenju, na ovaj korak JVP „Vode Vojvodine“ se… »

Podnete tužbe: Neosnovano koristili pravo na novčanu socijalnu pomoć!

Zrenjaninski pre 7 sati
Centar za socijalni rad u Zrenjaninu je tokom prošle godine u šest slučajeva podneo tužbe sudu protiv osoba koje su neosnovano koristile pravo na novčanu socijalnu pomoć. U izveštaju o radu ove ustanove za 2020. godinu se navodi da su tužbe… »

Opada broj novoobolelih od koronavirusa širom Srbije

B92 pre 7 sati
Od 1.277 novih slučajeva koronavirusa najviše je registrovano u Beogradu, 237, dok ostali gradovi beleže manje od 70 novoobolelih. U Novom Sadu zabeležena su 64 nova slučaja koronavirusa, a u Nišu su registrovana 44 novoobolela. Slede Novi Pazar sa… »

Korona presek po gradovima Srbije

Moj Novi Sad pre 7 sati
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo 1.277 novih slučajeva korona virusa. Od tog broja, u Beogradu je bilo 237 pozitivnih testova a u Novom Sadu 64. Slede Niš sa 44, Novi Pazar sa 35 i Šabac sa 31 novozaraženim. U Zaječaru je bilo 28… »

Jovani arsić uručen pasoš "evropskog grada sporta": Biće lepih vesti iz Tokija

Večernje novosti pre 7 sati
FOTO: S. Sokolov Jovana je prva veslačica iz Srbije koja je na ovakvom takmičenju osvojila medalju i svrstala se u red najboljih evropskih veslačica, sa olimpijskom vizom u džepu. - Drago mi je što Jovana ne zaboravlja svoj grad, a to je podstrek da… »

U Vojvodini 354 novozaraženih koronavirusom

Nova pre 8 sati
Tokom prethodnog dana u Vojvodini su registrovana 354 nova slučaja koronavirusa, što je manje nego dan ranije, kada ih je bilo 462. Najviše novozaraženih je u Novom Sadu – 68. To je takođe smanjenje u odnosu na dan ranije, kada su registrovana 84… »

Vremenska prognoza »

Zrenjanin »
petak
Slaba kiša
Slaba kiša
11 ˚C
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 16˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 20˚

Vesti dana »